İnş hayırlı haberlerini alıcaz. İyi düşün iyi olacak...Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
İyi gider canım allahın izniylr :) massallah diyelimİnşallah sonucu iyi olur iyi devam eder
Canım geç olsun güç olmasın. Doktorlar ne derse artık onlara guvenmek lazım öbür ay olsun saglam olsun canım canını sıkma hayırlısıyla ınsallahkızlar tedaviye başlanmadı gelecek aya
e2 185 çıktı kist varmış
Canım sakin ol öncelikleşuan çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kasıklaımda adet sancısı var. çunku ben adet sancısı ıle başka sancıyı fark edebılıyorum ve bu kesınlıkle adet sancısı . ne yapsam bılemıyorum
Bana doktor kan sulandirici vermedi.sadece progestan vaginal kullaniyorumCanım günde bir avuç yer fıstığı bir yuvarlak dilim ananas yemeye çalışın içeriklerinden bir madde bebisimizin tutunma sında etkiliymis ben önceki pozitif denememde yaralarını gördüğüme inanıyorum. Ve bir de özellikle kan sulandırıcı kullaniyorsaniz muhakkak 3 öğün ev yoğurdu yiyin çünkü sulandırıcı ekstra kalsiyum ihtiyaç olmasına sebep oluyor. Bide kabizlik olmamak için sebze yemeği ağırlıklı beslenin. Ve sakin çok sarmısak soğan ve yeşillik yemeyin söktürücü etkisinden dolayı.
Cevap için teşekkürlerCanım günde bir avuç yer fıstığı bir yuvarlak dilim ananas yemeye çalışın içeriklerinden bir madde bebisimizin tutunma sında etkiliymis ben önceki pozitif denememde yaralarını gördüğüme inanıyorum. Ve bir de özellikle kan sulandırıcı kullaniyorsaniz muhakkak 3 öğün ev yoğurdu yiyin çünkü sulandırıcı ekstra kalsiyum ihtiyaç olmasına sebep oluyor. Bide kabizlik olmamak için sebze yemeği ağırlıklı beslenin. Ve sakin çok sarmısak soğan ve yeşillik yemeyin söktürücü etkisinden dolayı.
amin canım amin inş. hakkımızda hayırlısı :)Canim uzulme..igneleremi baslayacaksin transfer icinmi hazirlikk...ben donmuslar icin basladigimda adetin 2. Gunu e2 ..27 ydi...
Hadi hayirli olsunn..bu sefer seninle kalsinlar ins...
Yaaa isde her yerde var dengesizzlerr...ben oylelerini duydumkii ayy sunun cocugu tup bebekmis gidip bakalimm...sanki uzaydan geldi...bos bogazlilikdann..isleri yokk..dogurdumu doguracakmi diye bekliyorlarr...
Ayyyyy masallahhh...masallahhh..41 kere hemde...cok guzel canimm..kimyasal olacagini sanmam guzel bi deger...ve ikiz bencedee ....rabbim sana bagislasin onlarii..
Hadi bakalimm hayirlisiii...ayni gunlerde test yapacak cok kisi var sayfada...bende 11 kasimda oldu transferimm..
Canim bende olmadi oyle bisi o yuzden cvplamamisdim..insallah bebisini tutundugu bolge sizliyordurr...
WAW .!.:Wayy wayy wayyy...ooo bana neler soruldu bi bilsenizz..en ilgincide kuzenimin kaynanasindan geldiii...2 aylik gelini hamile kalinca geldii..yaa senin neden olmuyor yawrumm..yokra yumurtaliklrin yagmi baglamisss..ben sokk..ben iptal...
Allah dedim o istedigi vakit olur ins...
Bende baslarda dusunmuyoruz dedim..sonra okulum bitsin dedim..sonra ev borcu bitsin..amaaa 6.5 yill dile kolay bahaneler bitti..4 yil sonra nasip deyip tebessum ettim..
Lucrini hic bilmiyorum googlda lucrin kullananlar diye arad daha yarsimci olur...
Canim hicc uzulmee...gec olsunda guc olmasin..benimde kackere iptal oldu transfere 3 gun kala..tek duam vardi negatifin uzuntusu daha buyuk..allahim bu ay nasibimde yoksa bi engel cikar..bize ser gorunen belki hayirlidir...hic uzme kendini..vakti geldigindee hicbisi engel olamayacak..
Yaaa nede cok yakismisss..gebelik takvimiii....sen kacinci gun test vermisdin kacdi...bidaha verecekmisinn...
Cnm sende bir belirti falan oldu mu ?7. Gunde 40 cikmisdi canim yarin 9. Gun olcak
Cnm sende bir belirti falan oldu mu ?
Agzın bal yesin insallah canım
Sagol cnm cevabın içinCanim kabizlik bdldd agri kasiklarda batma olur olmadik aglamaAma regli agrisi kesinkikle oluyo kkorkmayin kizlar
Bide ben hic anans yemedim protein agirlikli beslendim her sabah taze bi ciftlikten getirttigim sutden ictim esim basimda zebani gibi skyosa Yeme
hayirli olsun canim.insallah guzel haberler gelir:)Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
umutsuzluga kapilmak yok.drlar bile kanama dahi olsa size soylenen tarihte test yaptirin diyolar.adet sancisi gibi agrida olabiliyormus belirtiler bazen.sonucta herkeste farkli belirtiler oluyo.kimisinde hic belirti bile olmuyo.bugun kacinci gundu? olmadi git yarin bi kan ver icin rahatlasinşuan çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kasıklaımda adet sancısı var. çunku ben adet sancısı ıle başka sancıyı fark edebılıyorum ve bu kesınlıkle adet sancısı . ne yapsam bılemıyorum
Canim zaten adet sancisi ile hamilelik belirtisi tamamen ayni ayirt edemezsin ki.şuan çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kasıklaımda adet sancısı var. çunku ben adet sancısı ıle başka sancıyı fark edebılıyorum ve bu kesınlıkle adet sancısı . ne yapsam bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?