- 11 Temmuz 2011
- 1.134
- 460
- 123
memnunmuydun peki kendisinden canim?
Canim yok çok iyi bi hocaydi ama benim derdimi anlamadı bence çok yoğun bir yer bazen atamalar olabiliyor ama şahsen çok severim kendisini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memnunmuydun peki kendisinden canim?
birde "ayy tup bebek yaptiriyomus.yazik kisirmis tuhh tuuhh tuhh goruyonmu naciye.bakinca havasindan da yanindan gecilmiyo.neyse sonmustur o havasi artik.ee tupte olmazsa ne olacak? amaann nolcak canim kocasi bosayacak" gibi ornekleri de ben vereyim arkadaslar
edit: naciye ismi temsili.icinizde bu jsme sahip olan varsa kusura bakmasin:)
Lucrini hic bilmiyorum googlda lucrin kullananlar diye arad daha yarsimci olur...arkadaslar lucrin kullanirken adetinizde gecikme ve kasiklarinizda bazen batma oldu mu?
kızlar tedaviye başlanmadı gelecek aya
e2 185 çıktı kist varmış
Yok canım Hulusi hoca eski doktorum
bu denememde bulent tiras a gittim şükürler olsun hamileyim
Saol cnm .. Allah razı olsuncanim benim oyle kanamalar normal diyo cogu kisi.icini ferah tut.
Agzın bal yesin insallah canımAhh canım korktum Ohh Ohh masallah o zaman annesi
Amin hepimize ins.Dualarım tüm sonuç bekliyenler için allahïm hepimizin yūzünū gūldürsün muradımïzı versin
İnşallah canım Allah yardımcımiz olsunBenimde 8. Günüm göğüslerim gittiçe şişiyor ve ağrıyor umarım tutunma belirtilwridir . İyi düşünelim canım
Aynen canım. Herşerde bir hayır vardır.haklısın yapanlar oluyor ama iyi sonuç elde edemeyiz o yüzden yapamam dedi napalım bunada şükür
Hayırlı olsun cnm.. Allah mucizeni tamamlasın inşallahh..Bilmiuorum doktor kalp atışı duyan kadar herseyi göze al dedi
Kızlar transferden sonra ne yeyip iciyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Günler nasıl geçiyor
Kızlar transferden sonra ne yeyip iciyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Günler nasıl geçiyor
Hadi hayirli olsun canim. Insallah guzel haberler alirsin aksam. Ilaclarini aksatma yeter gerisinde bol bol dua edecegiz artikKizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
Canim valla dr bana uzanma agir kaldirma gerisinde kendini yormadan normal hayatina devam et dedi. Ben de hic ozel bisey yapmiyorum o yuzden. Zaten cok yatabilen birisi degilim.Cevap yok mu arkadaşlar
Cevap için teşekkürlerCanim valla dr bana uzanma agir kaldirma gerisinde kendini yormadan normal hayatina devam et dedi. Ben de hic ozel bisey yapmiyorum o yuzden. Zaten cok yatabilen birisi degilim.
Saglikli beslenmeye calisiyorum olabildigince. Protein agirlikli ama itiraf etmek gerekirse pek meyve yemiyorum oysa ki ananas iyi diye duymustum. Yani cok sakonmiyorum kendimi inaniyorum ki ters bisey yapmadikca olacagi varsa olacak, yazildiysa tutunacak. Insallah hayirli haberler aliriz hepimiz
Büyük ihtimalle antibiyotikler canım opudan dolayı veriyorlar.Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
Canım günde bir avuç yer fıstığı bir yuvarlak dilim ananas yemeye çalışın içeriklerinden bir madde bebisimizin tutunma sında etkiliymis ben önceki pozitif denememde yaralarını gördüğüme inanıyorum. Ve bir de özellikle kan sulandırıcı kullaniyorsaniz muhakkak 3 öğün ev yoğurdu yiyin çünkü sulandırıcı ekstra kalsiyum ihtiyaç olmasına sebep oluyor. Bide kabizlik olmamak için sebze yemeği ağırlıklı beslenin. Ve sakin çok sarmısak soğan ve yeşillik yemeyin söktürücü etkisinden dolayı.Cevap için teşekkürler
Canım super hayırlı ugurlu olsun:) darısı bize insallah :) cok sevındım :))))Değerim 1107 cikti