• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

birde "ayy tup bebek yaptiriyomus.yazik kisirmis tuhh tuuhh tuhh goruyonmu naciye.bakinca havasindan da yanindan gecilmiyo.neyse sonmustur o havasi artik.ee tupte olmazsa ne olacak? amaann nolcak canim kocasi bosayacak" gibi ornekleri de ben vereyim arkadaslar

edit: naciye ismi temsili.icinizde bu jsme sahip olan varsa kusura bakmasin:)

Wayy wayy wayyy...ooo bana neler soruldu bi bilsenizz..en ilgincide kuzenimin kaynanasindan geldiii...2 aylik gelini hamile kalinca geldii..yaa senin neden olmuyor yawrumm..yokra yumurtaliklrin yagmi baglamisss..ben sokk..ben iptal...

Allah dedim o istedigi vakit olur ins...

Bende baslarda dusunmuyoruz dedim..sonra okulum bitsin dedim..sonra ev borcu bitsin..amaaa 6.5 yill dile kolay bahaneler bitti..4 yil sonra nasip deyip tebessum ettim..

arkadaslar lucrin kullanirken adetinizde gecikme ve kasiklarinizda bazen batma oldu mu?
Lucrini hic bilmiyorum googlda lucrin kullananlar diye arad daha yarsimci olur...
kızlar tedaviye başlanmadı gelecek aya
e2 185 çıktı kist varmış :KK43:

Canim hicc uzulmee...gec olsunda guc olmasin..benimde kackere iptal oldu transfere 3 gun kala..tek duam vardi negatifin uzuntusu daha buyuk..allahim bu ay nasibimde yoksa bi engel cikar..bize ser gorunen belki hayirlidir...hic uzme kendini..vakti geldigindee hicbisi engel olamayacak..

Yok canım Hulusi hoca eski doktorum
bu denememde bulent tiras a gittim şükürler olsun hamileyim

Yaaa nede cok yakismisss..gebelik takvimiii....sen kacinci gun test vermisdin kacdi...bidaha verecekmisinn...

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
Hadi hayirli olsun canim. Insallah guzel haberler alirsin aksam. Ilaclarini aksatma yeter gerisinde bol bol dua edecegiz artik

Cevap yok mu arkadaşlar
Canim valla dr bana uzanma agir kaldirma gerisinde kendini yormadan normal hayatina devam et dedi. Ben de hic ozel bisey yapmiyorum o yuzden. Zaten cok yatabilen birisi degilim.
Saglikli beslenmeye calisiyorum olabildigince. Protein agirlikli ama itiraf etmek gerekirse pek meyve yemiyorum oysa ki ananas iyi diye duymustum. Yani cok sakonmiyorum kendimi inaniyorum ki ters bisey yapmadikca olacagi varsa olacak, yazildiysa tutunacak. Insallah hayirli haberler aliriz hepimiz

Canim valla dr bana uzanma agir kaldirma gerisinde kendini yormadan normal hayatina devam et dedi. Ben de hic ozel bisey yapmiyorum o yuzden. Zaten cok yatabilen birisi degilim.
Saglikli beslenmeye calisiyorum olabildigince. Protein agirlikli ama itiraf etmek gerekirse pek meyve yemiyorum oysa ki ananas iyi diye duymustum. Yani cok sakonmiyorum kendimi inaniyorum ki ters bisey yapmadikca olacagi varsa olacak, yazildiysa tutunacak. Insallah hayirli haberler aliriz hepimiz
Cevap için teşekkürler

Büyük ihtimalle antibiyotikler canım opudan dolayı veriyorlar.

Cevap için teşekkürler
Canım günde bir avuç yer fıstığı bir yuvarlak dilim ananas yemeye çalışın içeriklerinden bir madde bebisimizin tutunma sında etkiliymis ben önceki pozitif denememde yaralarını gördüğüme inanıyorum. Ve bir de özellikle kan sulandırıcı kullaniyorsaniz muhakkak 3 öğün ev yoğurdu yiyin çünkü sulandırıcı ekstra kalsiyum ihtiyaç olmasına sebep oluyor. Bide kabizlik olmamak için sebze yemeği ağırlıklı beslenin. Ve sakin çok sarmısak soğan ve yeşillik yemeyin söktürücü etkisinden dolayı.

Bugün aksama doğru kaşıkla ri mda ağrı oldu. Böyle daha çok bir ağırlık gibi her iki tarafta da. Sürekli göğüslerini yokluyorum bak acıyın hadi ☺☺☺diyip duruyorum hassasiyet var ama artsın istiyorum

Back