canım bendede var sureklı yatıyorumgalıba bu da psikolojık zaten artıkneyın gerçek neyın psikolojık olduğunu anlamıyorum artıkTransfer yaptiran hatunlar sizde de var mi boyle daha fazla uyku hali uyuma istegi vs @WAWecegunes123
ayyy kızlar inşallah gzel haberler alırız.bence de hamilesin :) bosuna uzulup bebeklerini de uzme lutfen
canımsın ya valla ağzınızdan bal damlıyor şime hamileyim demek için bir insan en fazla neyini verir bilmiyorum ama inş bu duyguları hep birlikte yaşarız.Bence hamilesinnnn
Yani gece on saat uyuyup gunduz yine dur uyuma simdi gece uyursun derken buluyorum kendimi :)canım bendede var sureklı yatıyorumgalıba bu da psikolojık zaten artıkneyın gerçek neyın psikolojık olduğunu anlamıyorum artık
aynen canım ben normalde çalışıyorum doktor 9 gun rapor verdı ve ben cidden yatıyorum deiğin gibi gündüzde sureklı uyuyorumYani gece on saat uyuyup gunduz yine dur uyuma simdi gece uyursun derken buluyorum kendimi :)
Ya su bebislere kavussak ta Allahin izniyle sacma sapan belirti aramayi biraksak kendimizde negzel olcak :))
Biliyoruz ama keske yapabilsekkendinizi üzmeyin. birde düşünmemeye calısın. normal yaşamınıza devam edin zaman daha cabuk geçiyor.
Sağol canım bugün 17. Günüm ama kanamam hala yok, bu arada ablanın gebeliği sağlıklı mıydı?Canım merhaba , oncelikle temennum saglıklı bır hamılelık gecırmen ama sorunun cevabına gelince kanama olmuyoe en azından benım ablamda olmamıstı onunda tüp bebekti . Hakkında hayırlısı olsun
Ben gercekten hamile oldugunu dusunuyorum insallah hakli cikicam. Ne ismarliyon banaaynen canım ben normalde çalışıyorum doktor 9 gun rapor verdı ve ben cidden yatıyorum deiğin gibi gündüzde sureklı uyuyorum
bendede oluyoraa bide kızlar adet oldum zannediyorum tuvalete gittiğimde beyaz su gibi sıvı geliyor bende size de oluyormu
benle birlikte transfer olanlar 10 ar gün rapor aldı ben sadece 2 gün aldım. haftasonu ile birlikte 4 gün evde dinlendim .baktım olacak gibi değil sürekli düşünüp kuruyorum. işe gittim.zaman daha cabuk geçti.yoksa geçecek gibi degildiBiliyoruz ama keske yapabilsekbenim fena degil simdilik ama bugun ikinci gunumdu :)))))))
Canim bn ilk transferim de yani boş gebeliğime hamile kaldigimda öyleydim gündüz en 1 saat uyuyodum normalde hiç gündüz uyumam ve erkenden yatiodum başka hiç bi belirtir yoktu zaten bi de Afedersin kendi tuvaleti mi yaparken bile öğürüyodum midem kalkioduKizlar benim de bi sorum var. Ben tup bebek tedavisine basladigimda kullandigim ilaclar vs hic yan etki yapmadi Allaha sukur.
Opu oldum transfere kadar da bazi ilaclar verdiler yine hicbir problemim olmadi gogus hassasiyeti disinda. Pazar gunu de sabahtan transfer oldu. Dun ve bugun acaip uykum var kizlar ekstra olarak vajinal jel ve ostrojen hormonu icin bant ilave edildi ilaclara. Gunde on saat uyuyorum bir de butun gun neredeyse uyukluyorum.
Var mi bu sikintiyi ceken?
Ben bu bebek mevzjlarindan ve isyerimin uzakligindan dolayi ayrilmistim isten, cok stresliydi. Benim de pek yattigim soylenemez cok kendimi sakinmiyorum. Dr un dedigi gibi normal hayatima devam ediyorum yoksa ay kalkmiyim ay kramp mi girdiyle gecmiyor zamanbenle birlikte transfer olanlar 10 ar gün rapor aldı ben sadece 2 gün aldım. haftasonu ile birlikte 4 gün evde dinlendim .baktım olacak gibi değil sürekli düşünüp kuruyorum. işe gittim.zaman daha cabuk geçti.yoksa geçecek gibi degildi
Tesekkur ederim canim cevabin icin.Canim bn ilk transferim de yani boş gebeliğime hamile kaldigimda öyleydim gündüz en 1 saat uyuyodum normalde hiç gündüz uyumam ve erkenden yatiodum başka hiç bi belirtir yoktu zaten bi de Afedersin kendi tuvaleti mi yaparken bile öğürüyodum midem kalkiodu
benden ne istiyorsan iste canım valla aynı yerd değilizdir muhtemelen ben kırıkkaledeyım. ama valla canım ne istiyorsan alırım ve bu arada çok tşk ederim yüzümü güldürdün .Ben gercekten hamile oldugunu dusunuyorum insallah hakli cikicam. Ne ismarliyon bana
Bnm o hamileliğin çok zor şartlarda oldu canim bnm esim azosperm hiç spermi yok ameliyatla zor bulundu sperm i düşün burda sadece tutacak mii tutmayacakmi konusuluyo ya bundan önce bnm bi stresli adımim daha vardı sperm çıkacak mı çıkmayacak mi ama çok şükür ki ameliyatla bulundu donmuslar var rabbime binlerce şükür olsun ki. Ama dediğin doğru canım tmm degiştiririm:))Tesekkur ederim canim cevabin icin.
Tatlim yanlis anlamazsan bisey soyluycem; sen iletini degistirsene, artik yeni bir sayfa acildi, gecmis gecmisde kaldi, cok guzel gunler gelecek ve bebegine kavusacaksin. Umutsuz seylere yer yok
Hersey iyi olacak guzel olacak yepyeni beyaz bir sayfa acilacak diye dusun canim.Bnm o hamileliğin çok zor şartlarda oldu canim bnm esim azosperm hiç spermi yok ameliyatla zor bulundu sperm i düşün burda sadece tutacak mii tutmayacakmi konusuluyo ya bundan önce bnm bi stresli adımim daha vardı sperm çıkacak mı çıkmayacak mi ama çok şükür ki ameliyatla bulundu donmuslar var rabbime binlerce şükür olsun ki. Ama dediğin doğru canım tmm degiştiririm:))
Bol bol dua et yeter canim benimbenden ne istiyorsan iste canım valla aynı yerd değilizdir muhtemelen ben kırıkkaledeyım. ama valla canım ne istiyorsan alırım ve bu arada çok tşk ederim yüzümü güldürdün .
evet ciddem herkes çok güzel gidiyor allah bozmasın . haberleşiriz canım allah razı olsun ve inş gönlüne ve gönlümüze göre veriri senın kaçıncı denemn di canımBol bol dua et yeter canim benim
Allah yuzumuzu kara cikarmasin. Ama cok umutluyum senden dort gozle bekliyorum haberlerini vallaMasallah simdiye kadar cok guzel gidiyoruz Allah bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?