2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Valla ben artik kimseye sormuyorum cocuk dusunuyo musunuz vs diye. Cunku belki dusunuyolardir ama olmuyodur, boyle bi secenegi bizzat yasadigim icin anca farkina vardim.
Bu insanlardan uzak durmak lazim ama kavun degil ki koklayasin bilemiyosun.
Ben artik soran kisilere dusunmuyoruz diyorum. Allahtan ailelerimizde cahiller yok ta ugrasmiyorum
Bu tiplerin hayatta ki tek basarilari evlenip cocuk yapmalari zaten onun disinda ne bir gorgu ne de bir kulturleri var maalesef

İnş canim. Rabbim onları bize bir tutundursun bide doğumda bıraktırain ins

Rabbim bu dünyada oylelerini en güzel cevabı verir ins. Uzak durmak lazım boylelerinden. Beddua bile ederler. Çok sinir oldum bak şimdi. Sesi kisilasicalar

aynen bende oyleyim.kimseye sormuyorum.dedigin gibi sacma sapan insanlar.hele ki bir de cocuk yaptilarsa eyvh eyvah...

Rabbim bu dünyada oylelerini en güzel cevabı verir ins. Uzak durmak lazım boylelerinden. Beddua bile ederler. Çok sinir oldum bak şimdi. Sesi kisilasicalar
dedigim tek bisey var.bu dunyada kimin ne zaman cocugunun olacagi belli olmadigi gibi kimin elinden cocugunun ne zaman alinacagi da belli degil bu hayatta.allaha havale ediyorum hepsini

Çok geçmiş olsun. Açıklamalar için teşekkür ederim. Başta bakılması aslında mantıklı olabilir aslında. Hem maddi hem manevi yıkım her başarısızlık. Bu kez sorunsuz tutsun ve kötü herşey geçmişte kalsın inşallah. Kötü düşünmeyin, sevgiler...

Reactions: WAW
kızlar tedaviye başlanmadı gelecek aya
e2 185 çıktı kist varmış

Benimde prk belirti yok biraz göğsüm ağrıyor oda ilaclardandir

kızlar tedaviye başlanmadı gelecek aya
e2 185 çıktı kist varmış
Uzuldum canim. Herseyde bir hayir vardir oyle dusun. Bunu gormeyip ya da bunu bilmelerine ragmen tedaviye baslayabilirlerdi. Simdi ona yonelik tedavin olacak insallah ve daha yuksek bi tutma ihtimaliyle baslayacaksin. Hic sikma canini.

Uzuldum canim. Herseyde bir hayir vardir oyle dusun. Bunu gormeyip ya da bunu bilmelerine ragmen tedaviye baslayabilirlerdi. Simdi ona yonelik tedavin olacak insallah ve daha yuksek bi tutma ihtimaliyle baslayacaksin. Hic sikma canini.
amin inş

hic uzulme.her serde bi hayir vardir demis atalarimiz ben ona cok inanirim.en azindan farkedildi ve kistin tedavisi yapilacak. moral bozma sakin.
haklısın yapanlar oluyor ama iyi sonuç elde edemeyiz o yüzden yapamam dedi napalım bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…