İşte bahsettigim de bu arkadaşlar. İns hiçbirinde yoktur bunlar. Ama varsa önleyici doz maleseffff yetmiyor.tedavi edici kullanılması lazım. Bu nedenle içinde tedaviye yeni başlayan varsa bence yaptırsin. Bana da malesef dr yaptir dememiş ben kendim çarem bakmıştım. İyiki de bakmıştım. Yüksek oranda pıhtılaşma var.
Gözün aydın olsun. Çooook sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eder ins. Darısı basimizaDeğerim 1107 cikti
Tabiki ilmini onlardan daha uyi değil sadece benim başıma birseyler gelerek bu ilmi dr olmadan öğrenmeye basladim☺. Herkeste aynı şey olacak diye de birsey yok zaten sıkıntıda hiçbir dr prof larda dahil deneme şanssız olmadan bu testleri yapmıyorlar. Neyse sen takma kafana artık vardır dr bir bildiği.Canım 0.4 le başladım ben her gun yapıyorum doktorum da doçent cok ınanıyorum Allahtan aşşagı o yuzden once Allaha sonra ona bıraktım benım ılmım onunkınden cok degıl Rabbım esırgesın
Tabiki ilmini onlardan daha uyi değil sadece benim başıma birseyler gelerek bu ilmi dr olmadan öğrenmeye basladim☺. Herkeste aynı şey olacak diye de birsey yok zaten sıkıntıda hiçbir dr prof larda dahil deneme şanssız olmadan bu testleri yapmıyorlar. Neyse sen takma kafana artık vardır dr bir bildiği.
Bence ikiz. Hadi insssssÇift yapıldı 5.gün embriyosu .12 gunum
Rabbim hayırlı sonuçlar verir ins. Hepimize.Merhaba bayanlar, hepinize çıktığınız meşakkatli bu yolda bolşans diliyorum, dilerim o tatlı bebişler bir an evvel yüzümüzü güldürür, bende beklemedeyim, cmtsi test yapıcam, 2 adet 5. Gün embriyomu aldım koydum göbüşüme, Allah isteyen herkese nasip etsin, sevgilerimle
Simdibsenin tek yapman gereken kalp atışlarını duyanà dek daha çok dua etmek.üzülmek yokkkCanim benim kimyasal icin cok yuksek bi sonuc bu. Kimyasal gebelik degeri var gibi yok gibi bi deger oluyo ya da gunune gore az bir deger oluyor. Masallah seninki cok gzuel.
Kanama olmak zorunda degil agri olmak zorunda degil. Icini ferah tut ne guzel sonuc almissin daha kendini ne uzuyosun ki Allahin gucune gider canim yapma oyle
Benim 3. Gun embriyo. 23 kasım tahlil.10 kasımda transfer oldum. Benimde pazar aslında ama araştırma kapalı olduğundan pazartesi dedi. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. O herseyi yaradan bizim içinde ol der ins.Haklısın canım ınsallah Allahın ıznıyle sag salım gebelıkler elde ederız benım cumartesi 11.gunum pazar hastane kapalı dıye cumartesı yap dedı doktorum
Amin. Ben günde 2 adet 0.4 clexan ve ayrıca 1 adet bebe aspirin kullanıyorum. Ve Rabbim ol derse ins 9 ay da devam edeceğim aynı şekilde yada artırılmış olarakCanım 0.4 le başladım ben her gun yapıyorum doktorum da doçent cok ınanıyorum Allahtan aşşagı o yuzden once Allaha sonra ona bıraktım benım ılmım onunkınden cok degıl Rabbım esırgesın
Arkadaşlar bir mesaj yazmıştım cevap yazan olmadı. Gözden mi kaçtı bilmiyorum. Belirti olarak göbek deliginizin olduğu kısmı sızlayan ağrıyan varmi?
Benim transferim yeni ama hic duymadim oyle bisey. Baktin mi foruma?Arkadaşlar bir mesaj yazmıştım cevap yazan olmadı. Gözden mi kaçtı bilmiyorum. Belirti olarak göbek deliginizin olduğu kısmı sızlayan ağrıyan varmi?
Forumda da görmedim de ben önceki pozitif olan deneyimim de de aynı sizlama olmuştu. Tüp bebek yaptıran arkadaşlarda sormuştum sen kendini çok dinliyorum demişlerdi. Şimdi ee biraz aynı şekilde oluyor merak ettim böyle birşey hisseden varmi diyeBenim transferim yeni ama hic duymadim oyle bisey. Baktin mi foruma?
Bi oncekinde de o sekilde hissettiysen insallah yine gebelik belirtisidir canim. Bi de illa herkeste ayni olacak diye bisey yok. Mesela benim bi arkadasim tukuruk salgisinin artmasindan anladi ki ilk defa duymustum ama o kesin emindi hamile olduguna ve gercekten de hamileydi. Ilk hamileliginde de ayni seyi yasadigi icin ikincide de oyle olunca emin olmusForumda da görmedim de ben önceki pozitif olan deneyimim de de aynı sizlama olmuştu. Tüp bebek yaptıran arkadaşlarda sormuştum sen kendini çok dinliyorum demişlerdi. Şimdi ee biraz aynı şekilde oluyor merak ettim böyle birşey hisseden varmi diye
Benim olmadiArkadaşlar bir mesaj yazmıştım cevap yazan olmadı. Gözden mi kaçtı bilmiyorum. Belirti olarak göbek deliginizin olduğu kısmı sızlayan ağrıyan varmi?
kizlar siz tedaviye baslarken kacticok uzgunum
kızlar merhaba bugün doktor kontrolum vardı rahim kalınlığım 10,6 mm dedi doktor gayet güzel dedi cumartesi kontrole çagırdı cumartesiye kadar estrofeme devam edeceğim cumartesi de herşey yolunda giderse salı donmuş emriyoları çözecekler perşembe transfer olacak inş.
Ben de zaten tup bebek oldugunu pozitif olsa bile soylemiycem. Benim bi gorumcem var esimin annesi babasi vefat etmis. O beni rahatsiz etmesin diye bisey sormaz
Ama benim bi salak karsi komsum var I lk baslarda hemen olucak diye dusundugum icin, cocuk dusunuyo musunz dediginde artik dusunuyoruz demistim.
Sen misin diyen ikide bir var mi bisey diye soruyo. Ilk baslarda problem diildi de sonra cidden iyi niyetli de girmedim. Bi hafta arayla sorulur mu sanane bi de ayip yahu.
Benim annem sormuyo sanki kendisi buyutcek.
Ikiz olursa da kesin sorar zaten tup mu diye? Yok birini de cingeneden aldim derim artik ne diyim ciddiye alip ta cvp vermiyorum.
O yuzden sadece salak laflar duymayacagindan emin oldugun kisilere soyleyeceksin ya da zirt pirt soru sormayanlara.
Bak dolmusum cok uyuz olmusum karsi komsuya :))
Değerim 1107 cikti
Merhaba bayanlar, hepinize çıktığınız meşakkatli bu yolda bolşans diliyorum, dilerim o tatlı bebişler bir an evvel yüzümüzü güldürür, bende beklemedeyim, cmtsi test yapıcam, 2 adet 5. Gün embriyomu aldım koydum göbüşüme, Allah isteyen herkese nasip etsin, sevgilerimle
Arkadaşlar bir mesaj yazmıştım cevap yazan olmadı. Gözden mi kaçtı bilmiyorum. Belirti olarak göbek deliginizin olduğu kısmı sızlayan ağrıyan varmi?
hadi inşallah. ...Bi oncekinde de o sekilde hissettiysen insallah yine gebelik belirtisidir canim. Bi de illa herkeste ayni olacak diye bisey yok. Mesela benim bi arkadasim tukuruk salgisinin artmasindan anladi ki ilk defa duymustum ama o kesin emindi hamile olduguna ve gercekten de hamileydi. Ilk hamileliginde de ayni seyi yasadigi icin ikincide de oyle olunca emin olmus
YOK ARTIK. Cahillikte son nokta.Yaaa isde her yerde var dengesizzlerr...ben oylelerini duydumkii ayy sunun cocugu tup bebekmis gidip bakalimm...sanki uzaydan geldi...bos bogazlilikdann..isleri yokk..dogurdumu doguracakmi diye bekliyorlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?