2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım 0.4 le başladım ben her gun yapıyorum doktorum da doçent cok ınanıyorum Allahtan aşşagı o yuzden once Allaha sonra ona bıraktım benım ılmım onunkınden cok degıl Rabbım esırgesın

Canım 0.4 le başladım ben her gun yapıyorum doktorum da doçent cok ınanıyorum Allahtan aşşagı o yuzden once Allaha sonra ona bıraktım benım ılmım onunkınden cok degıl Rabbım esırgesın
Tabiki ilmini onlardan daha uyi değil sadece benim başıma birseyler gelerek bu ilmi dr olmadan öğrenmeye basladim☺. Herkeste aynı şey olacak diye de birsey yok zaten sıkıntıda hiçbir dr prof larda dahil deneme şanssız olmadan bu testleri yapmıyorlar. Neyse sen takma kafana artık vardır dr bir bildiği.

Haklısın canım ınsallah Allahın ıznıyle sag salım gebelıkler elde ederız benım cumartesi 11.gunum pazar hastane kapalı dıye cumartesı yap dedı doktorum

Rabbim hayırlı sonuçlar verir ins. Hepimize.

Simdibsenin tek yapman gereken kalp atışlarını duyanà dek daha çok dua etmek.üzülmek yokkk

Haklısın canım ınsallah Allahın ıznıyle sag salım gebelıkler elde ederız benım cumartesi 11.gunum pazar hastane kapalı dıye cumartesı yap dedı doktorum
Benim 3. Gun embriyo. 23 kasım tahlil.10 kasımda transfer oldum. Benimde pazar aslında ama araştırma kapalı olduğundan pazartesi dedi. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. O herseyi yaradan bizim içinde ol der ins.

Arkadaşlar bir mesaj yazmıştım cevap yazan olmadı. Gözden mi kaçtı bilmiyorum. Belirti olarak göbek deliginizin olduğu kısmı sızlayan ağrıyan varmi?

Amin. Ben günde 2 adet 0.4 clexan ve ayrıca 1 adet bebe aspirin kullanıyorum. Ve Rabbim ol derse ins 9 ay da devam edeceğim aynı şekilde yada artırılmış olarak

Arkadaşlar bir mesaj yazmıştım cevap yazan olmadı. Gözden mi kaçtı bilmiyorum. Belirti olarak göbek deliginizin olduğu kısmı sızlayan ağrıyan varmi?

Ben sımdı gprdum mesajını cnm bende yok ustelık karnmdan hala ıgne yapmama eagmen benım memelerımde ateşlenme var ara ara da şimşek cakıyo sankı

Benim transferim yeni ama hic duymadim oyle bisey. Baktin mi foruma?
Forumda da görmedim de ben önceki pozitif olan deneyimim de de aynı sizlama olmuştu. Tüp bebek yaptıran arkadaşlarda sormuştum sen kendini çok dinliyorum demişlerdi. Şimdi ee biraz aynı şekilde oluyor merak ettim böyle birşey hisseden varmi diye

Bugün 7. Gunu olan arkadaşlardan herhangi bir lekelenme gören varmı? Ben hala gormedim gerci gorucem diye bisiy de yokda. Arada hafif hafif ignelenmem oluyor.Bide fitil olarak ne yada neler kullaniyordunun yazarmisiniz.

Bi oncekinde de o sekilde hissettiysen insallah yine gebelik belirtisidir canim. Bi de illa herkeste ayni olacak diye bisey yok. Mesela benim bi arkadasim tukuruk salgisinin artmasindan anladi ki ilk defa duymustum ama o kesin emindi hamile olduguna ve gercekten de hamileydi. Ilk hamileliginde de ayni seyi yasadigi icin ikincide de oyle olunca emin olmus

kizlar siz tedaviye baslarken kacti cok uzgunum

Canim uzulme..igneleremi baslayacaksin transfer icinmi hazirlikk...ben donmuslar icin basladigimda adetin 2. Gunu e2 ..27 ydi...

Hadi hayirli olsunn..bu sefer seninle kalsinlar ins...

Yaaa isde her yerde var dengesizzlerr...ben oylelerini duydumkii ayy sunun cocugu tup bebekmis gidip bakalimm...sanki uzaydan geldi...bos bogazlilikdann..isleri yokk..dogurdumu doguracakmi diye bekliyorlarr...

Değerim 1107 cikti

Ayyyyy masallahhh...masallahhh..41 kere hemde...cok guzel canimm..kimyasal olacagini sanmam guzel bi deger...ve ikiz bencedee ....rabbim sana bagislasin onlarii..

Hadi bakalimm hayirlisiii...ayni gunlerde test yapacak cok kisi var sayfada...bende 11 kasimda oldu transferimm..

Canim bende olmadi oyle bisi o yuzden cvplamamisdim..insallah bebisini tutundugu bolge sizliyordurr...

hadi inşallah. ...

Yaaa isde her yerde var dengesizzlerr...ben oylelerini duydumkii ayy sunun cocugu tup bebekmis gidip bakalimm...sanki uzaydan geldi...bos bogazlilikdann..isleri yokk..dogurdumu doguracakmi diye bekliyorlarr...
YOK ARTIK. Cahillikte son nokta.

birde "ayy tup bebek yaptiriyomus.yazik kisirmis tuhh tuuhh tuhh goruyonmu naciye.bakinca havasindan da yanindan gecilmiyo.neyse sonmustur o havasi artik.ee tupte olmazsa ne olacak? amaann nolcak canim kocasi bosayacak" gibi ornekleri de ben vereyim arkadaslar

edit: naciye ismi temsili.icinizde bu jsme sahip olan varsa kusura bakmasin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…