• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

birde "ayy tup bebek yaptiriyomus.yazik kisirmis tuhh tuuhh tuhh goruyonmu naciye.bakinca havasindan da yanindan gecilmiyo.neyse sonmustur o havasi artik.ee tupte olmazsa ne olacak? amaann nolcak canim kocasi bosayacak" gibi ornekleri de ben vereyim arkadaslar

edit: naciye ismi temsili.icinizde bu jsme sahip olan varsa kusura bakmasin:)
Valla ben artik kimseye sormuyorum cocuk dusunuyo musunuz vs diye. Cunku belki dusunuyolardir ama olmuyodur, boyle bi secenegi bizzat yasadigim icin anca farkina vardim.
Bu insanlardan uzak durmak lazim ama kavun degil ki koklayasin bilemiyosun.
Ben artik soran kisilere dusunmuyoruz diyorum. Allahtan ailelerimizde cahiller yok ta ugrasmiyorum
Bu tiplerin hayatta ki tek basarilari evlenip cocuk yapmalari zaten onun disinda ne bir gorgu ne de bir kulturleri var maalesef

Canim uzulme..igneleremi baslayacaksin transfer icinmi hazirlikk...ben donmuslar icin basladigimda adetin 2. Gunu e2 ..27 ydi...

Hadi hayirli olsunn..bu sefer seninle kalsinlar ins...

Yaaa isde her yerde var dengesizzlerr...ben oylelerini duydumkii ayy sunun cocugu tup bebekmis gidip bakalimm...sanki uzaydan geldi...bos bogazlilikdann..isleri yokk..dogurdumu doguracakmi diye bekliyorlarr...

Ayyyyy masallahhh...masallahhh..41 kere hemde...cok guzel canimm..kimyasal olacagini sanmam guzel bi deger...ve ikiz bencedee ....rabbim sana bagislasin onlarii..

Hadi bakalimm hayirlisiii...ayni gunlerde test yapacak cok kisi var sayfada...bende 11 kasimda oldu transferimm..

Canim bende olmadi oyle bisi o yuzden cvplamamisdim..insallah bebisini tutundugu bolge sizliyordurr...
İnş canim. Rabbim onları bize bir tutundursun bide doğumda bıraktırain ins

birde "ayy tup bebek yaptiriyomus.yazik kisirmis tuhh tuuhh tuhh goruyonmu naciye.bakinca havasindan da yanindan gecilmiyo.neyse sonmustur o havasi artik.ee tupte olmazsa ne olacak? amaann nolcak canim kocasi bosayacak" gibi ornekleri de ben vereyim arkadaslar

edit: naciye ismi temsili.icinizde bu jsme sahip olan varsa kusura bakmasin:)
Rabbim bu dünyada oylelerini en güzel cevabı verir ins. Uzak durmak lazım boylelerinden. Beddua bile ederler. Çok sinir oldum bak şimdi. Sesi kisilasicalar

Valla ben artik kimseye sormuyorum cocuk dusunuyo musunuz vs diye. Cunku belki dusunuyolardir ama olmuyodur, boyle bi secenegi bizzat yasadigim icin anca farkina vardim.
Bu insanlardan uzak durmak lazim ama kavun degil ki koklayasin bilemiyosun.
Ben artik soran kisilere dusunmuyoruz diyorum. Allahtan ailelerimizde cahiller yok ta ugrasmiyorum
Bu tiplerin hayatta ki tek basarilari evlenip cocuk yapmalari zaten onun disinda ne bir gorgu ne de bir kulturleri var maalesef
aynen bende oyleyim.kimseye sormuyorum.dedigin gibi sacma sapan insanlar.hele ki bir de cocuk yaptilarsa eyvh eyvah...

Rabbim bu dünyada oylelerini en güzel cevabı verir ins. Uzak durmak lazım boylelerinden. Beddua bile ederler. Çok sinir oldum bak şimdi. Sesi kisilasicalar
dedigim tek bisey var.bu dunyada kimin ne zaman cocugunun olacagi belli olmadigi gibi kimin elinden cocugunun ne zaman alinacagi da belli degil bu hayatta.allaha havale ediyorum hepsini

Aynen yapi meselesii...6.5 yillik evliyim..her ay benden bu haberi bekleyen oyle cok insan varki...eger birine soylersem hepsi duyuyor test gunu 50 kisi birden ariyor..benim stresim zaten bana yeterr...

Ben pozitif sonucu alsam bile tup bebek yaptigimi soylemeyebilirimm...o anki ruh halime bagli :)

Sanirim genetik testler onlarr...basda bendende istenmedi...ama her tutmayan tupden sonra biri bakildi...bu 4. Denemem bunda embriyoyada genetigine bakildi...her tutmasikca bi sebep arandi...bende basinda keske hepsine bakilsaydi keske demisdim..ama herkezde ayni sorun yok..bisi cikmayincada soydular resmen diyoruz...karişik islerr...benim buda tutmassa era testi yapilacak rahime...rabbim caresiz dert vermesin..biz aciziz elimizden geleni yapmaya calisiyoruzz...
Çok geçmiş olsun. Açıklamalar için teşekkür ederim. Başta bakılması aslında mantıklı olabilir aslında. Hem maddi hem manevi yıkım her başarısızlık. Bu kez sorunsuz tutsun ve kötü herşey geçmişte kalsın inşallah. Kötü düşünmeyin, sevgiler...

• Beğen
Reactions: WAW
kızlar tedaviye başlanmadı gelecek aya
e2 185 çıktı kist varmış :(

Ne güzel canım insallah hepimiz guzel haberler alırız :) hamiş oluruz. 23 kasımda ve 24 kasımda o hafta test yaptıracaklar cok :) insallah hepimizin tutar. Bende pek belirti yok. Arada hafıf adet sancısı gibi sancı oluyor ama gecıyor. Gögüslerde biraz hassasiyet var. Ama o kadar ilaç alıyoruz ondan mı bilmiyorum. İyi düşünelim iyi olsun:)
Benimde prk belirti yok biraz göğsüm ağrıyor oda ilaclardandir

kızlar tedaviye başlanmadı gelecek aya
e2 185 çıktı kist varmış :KK43:
Uzuldum canim. Herseyde bir hayir vardir oyle dusun. Bunu gormeyip ya da bunu bilmelerine ragmen tedaviye baslayabilirlerdi. Simdi ona yonelik tedavin olacak insallah ve daha yuksek bi tutma ihtimaliyle baslayacaksin. Hic sikma canini.

Uzuldum canim. Herseyde bir hayir vardir oyle dusun. Bunu gormeyip ya da bunu bilmelerine ragmen tedaviye baslayabilirlerdi. Simdi ona yonelik tedavin olacak insallah ve daha yuksek bi tutma ihtimaliyle baslayacaksin. Hic sikma canini.
amin inş :(

hic uzulme.her serde bi hayir vardir demis atalarimiz ben ona cok inanirim.en azindan farkedildi ve kistin tedavisi yapilacak. moral bozma sakin.
haklısın yapanlar oluyor ama iyi sonuç elde edemeyiz o yüzden yapamam dedi napalım bunada şükür

Back