• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar transferim dün yapıldı. Sabah günnlük pedimin üstünde kahverengiye yakın leke gelmiş. Huzursuz oldum valla belimde rahat değil. Gecede çok huzursuz yattım yaa off... Ama en çok leke gelmesi beni huzursuz etti.
Canim onu bana ilk bilgilendirme icin yanima geldiklerinde soylediler. O da normal durumlardan biri endiselenmeyin diye hic canini sikma.
Edit: simdi okudum artemis cevaplamis kagit fotosunu da yollamis zaten :KK200:

Son düzenleme:
Bu 4. Denemem 3. Gün embriyo. Ve 2 tane koydular. İlk 3 denememde başıma çok şey geldi hele en son ki tutmayacgnı bıle bıle konuldu diyebilirim. Bu dr kaynaklı değilde benim pisikolojimden kaynaklıydi. Bir tanesi tuttu ona dondurulmuş embriyo. O pozitif sonucu vé keneyi görmek inanılmaz bir mutluluk. Ama gelişim geriliginde pıhtılaşma kaynaklı kaybettik. Ama hiç mi hiç yılmadim yilmiycam. Olumsuz sonuç alsam bu yolda devam umutsuzluk yok. Rabbim ol derse hersey yoktan varolur. Dua odur ki biz dua edelim güzel mevlam hepimize ol diyecek ins. Sonucu beklerken panik yapmayalım umudumuzü kaybetmeden güzel düşünerek bekleyelim. Allahım hepimize sadece sonucu pozitif görmeyi değil kucağımiza sağlıkla almayi naşıp etsin.

Kanikey aynen öyle... kemal yeni geldi denizhan hoca GATA ya eğitime gidince yerine geldi.onu tanimiyorum. Aman hepsi paragöz zaten artık sadece böyle bakıyorum. Soru soracağım zaman varya elim ayağıma dolaşıyordu herseyi o kadar all acele yapıyordu ki. Ama araştırmada sormaya gerek yok sana her aşama her RİSK merak edebileceğim hersey dr lar tarafından senin sormaya gerek kalmadan açıklanıyor. Görkem hocadan çok memnun kaldım.
Hangi arastirma hastanesi canim merak ettim

Bu 4. Denemem 3. Gün embriyo. Ve 2 tane koydular. İlk 3 denememde başıma çok şey geldi hele en son ki tutmayacgnı bıle bıle konuldu diyebilirim. Bu dr kaynaklı değilde benim pisikolojimden kaynaklıydi. Bir tanesi tuttu ona dondurulmuş embriyo. O pozitif sonucu vé keneyi görmek inanılmaz bir mutluluk. Ama gelişim geriliginde pıhtılaşma kaynaklı kaybettik. Ama hiç mi hiç yılmadim yilmiycam. Olumsuz sonuç alsam bu yolda devam umutsuzluk yok. Rabbim ol derse hersey yoktan varolur. Dua odur ki biz dua edelim güzel mevlam hepimize ol diyecek ins. Sonucu beklerken panik yapmayalım umudumuzü kaybetmeden güzel düşünerek bekleyelim. Allahım hepimize sadece sonucu pozitif görmeyi değil kucağımiza sağlıkla almayi naşıp etsin.
Aminnn canimm

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum, benimde durumum açıkçası biraz tuhaf, 10.gün 30.8, 11.gün farklı bir yerde 30.7, 12. Gün 20.8 dr. Um 3gün sonra tekrar yaptır dedi şimdi sonuç bekliyorum, yarın belli olacak inşallah, 2adet dondurulmuş embriyo transferi yapılmıştı, sorum şöyle değerlerim düştüğüne göre ve gebelik bitmişse kanama olması gerekmez miydi?
Canım merhaba , oncelikle temennum saglıklı bır hamılelık gecırmen ama sorunun cevabına gelince kanama olmuyoe en azından benım ablamda olmamıstı onunda tüp bebekti . Hakkında hayırlısı olsun

Günaydın arkadaşlar. Benim suan şansım ağrım yok. Ancak geceleri çok huzursuz.

Tup bebek onayı konsey den çıkana ve ay verene kadar biraz ağır yoksa tedaviye başlayınca hiç beklemiyordum. Aksine çok rahat ve seri hallettim. Tabi ben raporsuzdum. Rapor gereği yumurta rezervinde felan sorun varsa süreç daha hızlı. İçimde rahattı ugrasa da o kadar para verdim buraya da dogufertilden özel olmasına rağmen araştırmada ön kat daha fazla ilgi gördüm. Daha detaylarcilar di
inş. bebeğine kavuşursun .bende senin yaşadığın talihsizlikleri doğufertilde yaşamam amin :(

Canım merhaba , oncelikle temennum saglıklı bır hamılelık gecırmen ama sorunun cevabına gelince kanama olmuyoe en azından benım ablamda olmamıstı onunda tüp bebekti . Hakkında hayırlısı olsun
Yakamoz5424 öncelikle umutsuzluğa kapılma ve panik yapma değerim düşüyor diye. Kanama ise 10 ile 14 gün arasında gelir. Adet kanaması. Benim hep 13 veya 14. Gun olmuştu. Ama sen şimdiden bunları düşünme test gününü bekle.üzülmek yok

inş. bebeğine kavuşursun .bende senin yaşadığın talihsizlikleri doğufertilde yaşamam amin :KK43:
Amin ins. Ben yaşadım diye sen yasiyan aksın diye birşey yok. Benim birçok arkadaşım orada yaptı. Biri ilk denemesinde diğer ikisi 2. Denemelerde anne oldular. Kanikey

Yakamoz5424 öncelikle umutsuzluğa kapılma ve panik yapma değerim düşüyor diye. Kanama ise 10 ile 14 gün arasında gelir. Adet kanaması. Benim hep 13 veya 14. Gun olmuştu. Ama sen şimdiden bunları düşünme test gününü bekle.üzülmek yok
Canım kardelen 1 e cevap yazdım ben . Insallah benim ymurtalarım yarın toplanacak :)daha once oykumu yaZmıstım size . Bu arada inşallah bebeğin senınledır güzel haberlerını alırız Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar belirti olarak göbek deliginizin olduğu yerde herhangi bir ağrı sizlama Vs hisseden varmı?

Violet canım ben Malatyalı değilim aslen ama 3 senede has malatya lisan çok Malatyalı oldum sanırım. İş gereği buradayiz.
Benden daha cok malatyalisin esasen zira ben henuz hala memleketimi goremedim her ne kadar anne baba malatyali olsa da :KK48:

Back