• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlarrrrr....bende dayanamadimm...5. Gun embriyosuydu...ve bugun transferimin 5. Gunu...oglen kan verdim...degerim....13 cikti...bakalim artar insallahh...dunden beri sol kasigimda sancim var...insallah geliyordur..gitmiyordurr..
Çok sevindim canım seni diğer topiktende biliyorum hayırlı uğurlu olsun bebişin:anneadayı::KK46:

Canim 3 gun dinlendim..arada kaltim..ilaclarimi icmeye ..yemeye..wc..ye namaza..ama sonra uzandim..egilme yinede...uzanmak egilmek ilk 3 gun iyi degil..rabbim ol derse hocbisi engel olamaz ama..biz yinede elimizden geleni yapalimm..

Oooo...seninde 3. Olmuss...insallah bu sefer seninle olur bebeginn...ben bu son denememde merkez degistirdim..diger 3 u kimyasal oldu..degerler hep dusukdu..insallah bu sefer olur ikimizinkide...
allah yardımcımız olsun hepimizin canım allah emeklerimizin karşılığını versin inş. bende donmuşla devam ediyorum 3,denemede doktorumu değiştirdim sen hangi merkezdesin canım 2 kez istanbul tüp bebek merkesi suzan hanıma yaptrıdım 3,deneme aynı merkez emre karatekelioğluna geçtim çok memnunum ve yarın kontrolum var

Kizlarrrrr....bende dayanamadimm...5. Gun embriyosuydu...ve bugun transferimin 5. Gunu...oglen kan verdim...degerim....13 cikti...bakalim artar insallahh...dunden beri sol kasigimda sancim var...insallah geliyordur..gitmiyordurr..
canim insallah degerin kat be kat artar hayirli olsun;) sizleri duydukca cok mutlu oluyotum darisi bizlere insallah

Canim 3 gun dinlendim..arada kaltim..ilaclarimi icmeye ..yemeye..wc..ye namaza..ama sonra uzandim..egilme yinede...uzanmak egilmek ilk 3 gun iyi degil..rabbim ol derse hocbisi engel olamaz ama..biz yinede elimizden geleni yapalimm..

Oooo...seninde 3. Olmuss...insallah bu sefer seninle olur bebeginn...ben bu son denememde merkez degistirdim..diger 3 u kimyasal oldu..degerler hep dusukdu..insallah bu sefer olur ikimizinkide...
Insanin ici icini yiyor hep ,acaba ters bisey yaptim mi diye. Su vesveselerimden kurtulayim rahat olayim derken yanlis bisey yapmayayim da insallah

Aaaaaa beni zorluyosunuz 6.gunum gidip banada kan verdirceksiniz insallah artar canim merak etme

Bende bugün ilaçlarımı yazdırdım 10 farklı ilaç yazmış dr birde 21 gün doğum kontrol hapı kullanıcam sağ yumurtalıkta kist oluşmuş onu baskılamak için sol yumurtalık zaten çikolata kistinden işe yaramaz durumda Allahtan tüplerim kapalı.Sizlere birşey sormak istiyorum benim pazar günü reglim yeni bitti bugün muayene olduğumda sağ yumurtalıkta 5-6 tane yumurta gözüküyordu ilaçlar bu yumurtanın sayısını da arttıracak değil mi arkadaşlar benim ilk denemem olacakta o yüzden biraz tecrübesizim tabiiki

Ayy canım çok sevindim darısı bize ins rabbim devamını getirsin kucağına da almayi nasip etsin ins

Çok sevindim canım seni diğer topiktende biliyorum hayırlı uğurlu olsun bebişin:anneadayı::KK46:

Beni her topikde gorebilirsin..muzmin kk liyim ben :)
Yaaa boyle hayirli olsun demissin yaa...suzuldu gpzumun yaşii...daha deger cok dusuk..sevinemiyorumm..insallah hepimiz cok guzel haberler veririz hepp...

allah yardımcımız olsun hepimizin canım allah emeklerimizin karşılığını versin inş. bende donmuşla devam ediyorum 3,denemede doktorumu değiştirdim sen hangi merkezdesin canım 2 kez istanbul tüp bebek merkesi suzan hanıma yaptrıdım 3,deneme aynı merkez emre karatekelioğluna geçtim çok memnunum ve yarın kontrolum var

Oyyy oyy benimki anlatsam roman olur ecrin..ilk 3 eurofertilde...sonuncu bahcecide...ilaclarim degisti hep...bu merkez baya once elekten gecirdi..sanirim sorunum dondurulmus tedavilerde e2 min artmamasiydi..2 sefer iptal oldu..estrofem vermediler sonuncuda bant kullandilar ise yaradi...insallah bu son olur hepimizinn...
canim insallah degerin kat be kat artar hayirli olsun:KK66: sizleri duydukca cok mutlu oluyotum darisi bizlere insallah
Aminnnnn...insallaahhh....daha cok dusuk dedigin gibi insallah artar...
Insanin ici icini yiyor hep ,acaba ters bisey yaptim mi diye. Su vesveselerimden kurtulayim rahat olayim derken yanlis bisey yapmayayim da insallah
Icini rahat tutt....bana normal hayatinoza devam edin dediler..sadece 3 gun..uzanmayin biyere..yere egilmeyin..ve ufacik su birikintisinden bile hoplayip atlamayin..agir kaldirmayin..3 gun sabredin hafifde kaldimayin dedi gildu bide..ama geri herseye devam edebilirsiniz dediler..
Aaaaaa beni zorluyosunuz 6.gunum gidip banada kan verdirceksiniz insallah artar canim merak etme

Sormaa yaaa...bende duramadim..hergun igneye gidiyorum yaa hastaneye..bugun dayanamayip verdim..ama ortada bi deger insallah artarr..

Bende bugün ilaçlarımı yazdırdım 10 farklı ilaç yazmış dr birde 21 gün doğum kontrol hapı kullanıcam sağ yumurtalıkta kist oluşmuş onu baskılamak için sol yumurtalık zaten çikolata kistinden işe yaramaz durumda Allahtan tüplerim kapalı.Sizlere birşey sormak istiyorum benim pazar günü reglim yeni bitti bugün muayene olduğumda sağ yumurtalıkta 5-6 tane yumurta gözüküyordu ilaçlar bu yumurtanın sayısını da arttıracak değil mi arkadaşlar benim ilk denemem olacakta o yüzden biraz tecrübesizim tabiiki
Tabii..ilaclarla onlar artacak insallah canimm...cok olmasi cokda onemli degil 1 tane saglikli olsa o bile yetiryor...rabbim nasibini gonderir onsallah sana..
Ayy canım çok sevindim darısı bize ins rabbim devamını getirsin kucağına da almayi nasip etsin ins

Ayyyy insallahhh...nasil tuhaf olsum siz boyle deyince daha deeger cok dusuk..sevinemedim ben..insallah yukselir..hepimizinki ppzitif olurr...

QUOTE="Violet_79, post: 49886"]Ay super daha da sevindim :) demek biraz heyecanli olsun istemis :KK66:[/QUOTE]
Cook tesekkur ederim
rabbim cumlemize nasipnetsin

Evet artiyor canim benim toplam dort tane daha fazla toplanmisti

Beni her topikde gorebilirsin..muzmin kk liyim ben :)
Yaaa boyle hayirli olsun demissin yaa...suzuldu gpzumun yaşii...daha deger cok dusuk..sevinemiyorumm..insallah hepimiz cok guzel haberler veririz hepp...

Oyyy oyy benimki anlatsam roman olur ecrin..ilk 3 eurofertilde...sonuncu bahcecide...ilaclarim degisti hep...bu merkez baya once elekten gecirdi..sanirim sorunum dondurulmus tedavilerde e2 min artmamasiydi..2 sefer iptal oldu..estrofem vermediler sonuncuda bant kullandilar ise yaradi...insallah bu son olur hepimizinn...

Aminnnnn...insallaahhh....daha cok dusuk dedigin gibi insallah artar...

Icini rahat tutt....bana normal hayatinoza devam edin dediler..sadece 3 gun..uzanmayin biyere..yere egilmeyin..ve ufacik su birikintisinden bile hoplayip atlamayin..agir kaldirmayin..3 gun sabredin hafifde kaldimayin dedi gildu bide..ama geri herseye devam edebilirsiniz dediler..

Sormaa yaaa...bende duramadim..hergun igneye gidiyorum yaa hastaneye..bugun dayanamayip verdim..ama ortada bi deger insallah artarr..

Tabii..ilaclarla onlar artacak insallah canimm...cok olmasi cokda onemli degil 1 tane saglikli olsa o bile yetiryor...rabbim nasibini gonderir onsallah sana..

Ayyyy insallahhh...nasil tuhaf olsum siz boyle deyince daha deeger cok dusuk..sevinemedim ben..insallah yukselir..hepimizinki ppzitif olurr...
Ben de bahceci de yaptirdim canim. Bana uzanma agir kaldirma sadece dediler. Hatta demin nasil memnun musunuz merkezimizden diye aradilar hemsireye baglatip sordum. Ya aslinda sadece ufak elektrikli supurge oluyo ya kizlar yerde gordugum iki seye egilip tuttum. Hafif sagda agri hissettim. Ama su anlarda zaten hep bi agri olabiliyo. O da bisey olmaz o kadardan dedi. Ay Allah hepimize yardimci olsun. Iyice manyaga bagladik iyi mi :(

Ben de bahceci de yaptirdim canim. Bana uzanma agir kaldirma sadece dediler. Hatta demin nasil memnun musunuz merkezimizden diye aradilar hemsireye baglatip sordum. Ya aslinda sadece ufak elektrikli supurge oluyo ya kizlar yerde gordugum iki seye egilip tuttum. Hafif sagda agri hissettim. Ama su anlarda zaten hep bi agri olabiliyo. O da bisey olmaz o kadardan dedi. Ay Allah hepimize yardimci olsun. Iyice manyaga bagladik iyi mi :KK43:
Icini rahat tutt...bisi olmaz ondann...ben 3 gun hicbisi olmadi..her sabah agladim..4. Gun adet agrim oldu..bugjnde vardi sancim ama solda...insallah tutunuyordur..gitme sancisi degildir insallahh..

yarın güzel sonuçlarını bekliyorum inş canım. ben biraz daha bekleyeyim diye düşünüyorum ama kararsızım :) bu hafta pozitif sonuçlarımız çok olsun inşallah
Canım işallah diyim ama açıkçası çok umutlu değilim. Bizim morfolojide sıkıntı vardı, 3 yumurta döllenmişti zaten, ikisi konuldu diğerini 5. Güne uzatmaya çalıştılar dışarda olmadı. O yaşamayınca açıkçası içerdekiler içinde pek umudum kalmadı, işallah senden de güzel sonuçlar gelir.

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum, benimde durumum açıkçası biraz tuhaf, 10.gün 30.8, 11.gün farklı bir yerde 30.7, 12. Gün 20.8 dr. Um 3gün sonra tekrar yaptır dedi şimdi sonuç bekliyorum, yarın belli olacak inşallah, 2adet dondurulmuş embriyo transferi yapılmıştı, sorum şöyle değerlerim düştüğüne göre ve gebelik bitmişse kanama olması gerekmez miydi?

Icini rahat tutt...bisi olmaz ondann...ben 3 gun hicbisi olmadi..her sabah agladim..4. Gun adet agrim oldu..bugjnde vardi sancim ama solda...insallah tutunuyordur..gitme sancisi degildir insallahh..
Canim bu isin en buyuk belirtisi adet sancisi galiba. Adet sancisi cekip adet gormuyorsan korkma. Benim transfer gununu saymazsam bugun 1. gun dun sabah olmustum transferimi. Nasil geccek bugunler bilmiyorum bi de basindayim yani :)

şimdi kaç arkadaşımızın hamile haberini aldık arkadaşlar
herkese hayırlı olsun darısı bızlerin başına.
şimdi kimler hangi gün test yaptıracak. ben 24 kasımda yaptırmam gerek ama sanki burya baktıkça
heveslendim daha erken yaptırırım gibi geliyor. offfffff ne yapsakkı

Kızlar napıyosunuz ; bı dısarı cıktım sımdı eve geldım hıc yok bende belirti kasıklarm agrıyodu oda yok ıns yavrularm benı terk etmemıstır

slm canım bende iğnemi yaptırdım geldim. eşimin yemek yapmasını beklıyorum benımde arada adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. acaba adetmi olcam

Back