:))) supersin canim benim cok sevindim darisi basimiza insallahKızlarrrrr biraz önce kandada baktirdim hamileyimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) supersin canim benim cok sevindim darisi basimiza insallahKızlarrrrr biraz önce kandada baktirdim hamileyimmmmm
Kizlar aklima ne geldi :) 1 ay sonra falan buradaki dert ortagi oldugumuz sizlerle haftasonu bir sabah kahvalti yapsak ya :) istanbulda olanlar ve gelebilenlerle. Guzel olmaz mi ? Sadece bir dusunce.
hoşbuldum canım teşekkürler inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız
ben de bu ay dondurulmuş embriyo ile denedim. perşembe günü 54 olan beta hcg değeri ile pozitif sonucu aldık. cumartesi tekrar beta hcg bakıldığında sadece 76 ya yükselmişti değer. çok şükür ki bugün ölçtürdüğümüzde 220 leri gördük.. stresli iki günün ardından şükürler olsun hala benimle bebeğim :) rabbim isteyen bekleyen emek veren herkese hayırlısıyla versin inşallah
Yine 8.5 diyo kalınlığı 2 gün daha kullan birazdaha kalonlassin diyo kafayı yicem ya 8.5 normal bi kalınlık değil mi arkadaşlar canım çok skkn( öbür transferm de 8.5 ken yapıldı tutmuştu ama boş gebelik oldu o bu ikinci denemem olacak olursa
Aaaaaaaaaaayyyyyy bu harikaa habrrrrr....insallah kat kat artsinnn.....ve kucagina aldigin gunleride gor...agrin sizin varmi hicc...Sağol canim cok erken yaptırdıktan evet normalde cuma günü tahlil tarihim bugün 39.23 çıktı 7. Günüm
Transferimi oldum şimdi bekliyorum. Hala hastanedeyim.inşallah heerşey yolunda gider.. Allah yüzümüzü güldürsun...
Yok tatlim bi hamilemiz daha var. Yoksa iki miydi kafam karisti valla. Ama iyi gidiyoruz masallah hep boyle devam edelim in a allahBak beni heyecanlandirdin bu sabah dilediklerimi yasamaya basladım ilk hamile sensin bizede dua et canım
Hadi canim hayirli ugurlu olsun annesine tutunsun insallahTransferimi oldum şimdi bekliyorum. Hala hastanedeyim.inşallah heerşey yolunda gider.. Allah yüzümüzü güldürsun...
Ay super daha da sevindim :) demek biraz heyecanli olsun istemisYok canım zannetmem tek embriyo transferi benim cgh den 21 embriyodan sadece bir tane kaldı bebeğimiz sukur rabbim e kandada gördük dilerim degerim katlanarak artar
Insallah hergun arta arta gider degerin canim benimKizlarrrrr....bende dayanamadimm...5. Gun embriyosuydu...ve bugun transferimin 5. Gunu...oglen kan verdim...degerim....13 cikti...bakalim artar insallahh...dunden beri sol kasigimda sancim var...insallah geliyordur..gitmiyordurr..
waww seni hatırladım canım evet eski ecrin87 ben :)))Bende istanbuldayimm..ama bsonuclarimiz pozitif olursa biraz zor bulusuruzz ..
Hayirli olsunn ...insallah seninle olur bebeginn..hesabi yenimi actin..bi ecrin 87 var eskiden omu diye merak ettimde :)
Gozunaydin arkadasimmmm....rabbim kucagina aldigin gunleride gostersinnn...
Transferden 4. Gun once benim 8.3 du..oncesinde 2 gun estrofemi vajinel fitil olarak kullandirmisdi...adetinin kacinci gunu bugun..e2 degerine bakildimii..??
Aaaaaaaaaaayyyyyy bu harikaa habrrrrr....insallah kat kat artsinnn.....ve kucagina aldigin gunleride gor...agrin sizin varmi hicc...
Cooookk sukur arkadasimmmm...simdi en zor kisimm..beklemekk..rabbim sabir versin hepimize...
Aminnn insallah canimmmm...Insallah hergun arta arta gider degerin canim benim
inş. kalınlaşır canım yaYine 8.5 diyo kalınlığı 2 gün daha kullan birazdaha kalonlassin diyo kafayı yicem ya 8.5 normal bi kalınlık değil mi arkadaşlar canım çok skkn( öbür transferm de 8.5 ken yapıldı tutmuştu ama boş gebelik oldu o bu ikinci denemem olacak olursa
waww seni hatırladım canım evet eski ecrin87 ben :)))
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinben de bu ay dondurulmuş embriyo ile denedim. perşembe günü 54 olan beta hcg değeri ile pozitif sonucu aldık. cumartesi tekrar beta hcg bakıldığında sadece 76 ya yükselmişti değer. çok şükür ki bugün ölçtürdüğümüzde 220 leri gördük.. stresli iki günün ardından şükürler olsun hala benimle bebeğim :) rabbim isteyen bekleyen emek veren herkese hayırlısıyla versin inşallah
inş. değerin kat kat artar bebişin sımsıkı tutunur canımKizlarrrrr....bende dayanamadimm...5. Gun embriyosuydu...ve bugun transferimin 5. Gunu...oglen kan verdim...degerim....13 cikti...bakalim artar insallahh...dunden beri sol kasigimda sancim var...insallah geliyordur..gitmiyordurr..
Bende istanbuldayimm..ama bsonuclarimiz pozitif olursa biraz zor bulusuruzz ..
Hayirli olsunn ...insallah seninle olur bebeginn..hesabi yenimi actin..bi ecrin 87 var eskiden omu diye merak ettimde :)
Gozunaydin arkadasimmmm....rabbim kucagina aldigin gunleride gostersinnn...
Transferden 4. Gun once benim 8.3 du..oncesinde 2 gun estrofemi vajinel fitil olarak kullandirmisdi...adetinin kacinci gunu bugun..e2 degerine bakildimii..??
Aaaaaaaaaaayyyyyy bu harikaa habrrrrr....insallah kat kat artsinnn.....ve kucagina aldigin gunleride gor...agrin sizin varmi hicc...
Cooookk sukur arkadasimmmm...simdi en zor kisimm..beklemekk..rabbim sabir versin hepimize...
hoşbuldum :)) bende aynı canım ya hala uğraşmalardayım 3,tüp bebek denememi yapacağım inş. yarın kontrolum var bugun estrofem ilacım bitiyor doktor 5 gün emriyosu düşünüyor yyarın ki kontrolde transfer tarihim belli olur herhalde canım dondurulmuş emriyo olacakHosgeldinn...bende hala eski waww...hala surunuyorum buralardaa nasilsin nasil gidiyor hayat..tup deneyeceksin sende...insallah kavusursun bebegine...ben 4. Denememi yaptim gecen carsamba..
Ya kizlar bisey sorucam transferin ilk uc gunu siz neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz ben bazen egiliyorum biseyler almak icin alt dolaplardan ama dengeli bi sekilde. Dr kendini yormadan normal hayatina don dedi. Hemsire de uzanma ve agir kaldirma sadece dedi.
hoşbuldum :)) bende aynı canım ya hala uğraşmalardayım 3,tüp bebek denememi yapacağım inş. yarın kontrolum var bugun estrofem ilacım bitiyor doktor 5 gün emriyosu düşünüyor yyarın ki kontrolde transfer tarihim belli olur herhalde canım dondurulmuş emriyo olacak
canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş.Sağol canim cok erken yaptırdıktan evet normalde cuma günü tahlil tarihim bugün 39.23 çıktı 7. Günüm
Aminnnnn insallahh canimmm...insallahhh...Waw ve MOMYS Rabbim sağlıcakla devamını nasib eylesin inşaAllah. Çok sevindim.