• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben donuyorum 2 gündür. Bugün transferimin 3. günü. evin içi 25.5 derece, ufuyuda açtım ama çok üşüyorum. dün ayaklarımı ısıtamadım bugün heryerim donuyor.
Ilk 2 gun benimde icim titremisti ama ben ameliyathanede üsüdugum icin oldugunu dusundum sonrada ates basmaya basladi

canım hadi bismillah hayırlı olsun inşallah sana sıkıca tutunur bebişin dua edecem sana.
Canımm cok tesekkur ederım unutmamıssın dualarını esırgeme benden , ınsallah senın ıcın de her sey yolundadır . Kızın nasıl ıyı mı :) saglıcakla kucagına al canımm

Bak beni heyecanlandirdin bu sabah dilediklerimi yasamaya basladım ilk hamile sensin bizede dua et canım

Canim etmem mi Rabbim nerde varsa el açan evlat kokusuna hasret anne olmak isteyen Rabbim kucaklarimizi doldursun sağlıkla insallah

Kızlarrrrr biraz önce kandada:rolleyes: baktirdim hamileyimmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Canım çok sevindim yarın yaptırırım demiştin hatta ay gün yaptırırız diye Yazışmıştık.senin adına çok heyecanlsndïm. Inşallah ben de yarın mutluluğumu sizinle paylarım allahım sağlïkla kucağına almayı nasip etsin

Back