• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşlar transfer sonrası sizdede bacak ve bel ağrınız oldumu. Bacaklarımdaki ağrı beni rahatsız ettı çok..

Kizlarrrrr....bende dayanamadimm...5. Gun embriyosuydu...ve bugun transferimin 5. Gunu...oglen kan verdim...degerim....13 cikti...bakalim artar insallahh...dunden beri sol kasigimda sancim var...insallah geliyordur..gitmiyordurr..
Ah be Can'ım küçücük daha annesi artacak tabi tebrikler arkadaşım :anneadayı::KK200::nazar::nazar:

Canim bisey sormak istiyorum yerlesme lekesi oldumu

Hayır canım olmadı rahim ağzı geç kapanırsa oluyormuş yerleşme kanaması daha önceki hamileliğimdede olmamıştı[/QUOTE]
Sagol canim bende yok leke insanlar eger leke olmazsa tutmaz diyolarda ondan sordum

Pozitif sonuc alan arkadaslara sesleniyorum yerlesme lekesi oldumu sizlerde...
Mavili 33 merhaba. Arkadaşlar ben uzun bir süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Mavili33 bende 10 kasımda transferini oldum bugün 6. Günüm şimdi henüz lekeleme görmedim. Ancak önceki denemem de başıma gelmişti sakin ol normal olabiliyor. Ben çok panik yapmıştım. Bebisinde tutunduğu gösteren ibare. O yüzden mutlu ol.

Mavili 33 merhaba. Arkadaşlar ben uzun bir süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Mavili33 bende 10 kasımda transferini oldum bugün 6. Günüm şimdi henüz lekeleme görmedim. Ancak önceki denemem de başıma gelmişti sakin ol normal olabiliyor. Ben çok panik yapmıştım. Bebisinde tutunduğu gösteren ibare. O yüzden mutlu ol.
Tatlim sagol ama bende lekelenme olmadi belki iki uc gun icinde olur tesekkurler ilgin ve cevabin icin...

Arkadaşlar merhaba kasım ayında tüp bebek yaptıracak var mı aranızda ?
26 yaşındayım
sebebi erkek infertilitesi
malatya doğu fertil merkezinde başlayacağım
Kanık merhaba ben de malatyadayim. Doğu fertilde 3 kez denemem oldu. İki adet opulu biride dondurulmuş embriyo. Sadece dondurulmuş embriyo tuttu. Oda dr ban işlem öncesi pıhtılaşma testi yapmadigindan önlem için sulandırıcı vermişti kanama gördüm ve sulandırıcı yi kesti. Bende de meğerse yüksek pıhtılaşma varmis bu nedenle sulandırıcı kesilince bebeğimi kaybettim. Ben simdi araştırmada yaptırdım. Çok da memnun kaldım ins 23 kasımda sonuç belli olacak umarım pozitif olur. Bu arada dr kim?

Cnmmm çarşamba gunu transferim oldu 11ine beta yap dedı doktorum dua edın inş tutmustur ya ıcım bı tuhaf sevınemıyorum bı trfm tuttu dıyor dıer trfm heveslenme nebıleyım karman cormanım ıns tutmustur doktor umıtlı konusuyo ama nebılım

Sen guzel dusunn guzel olacak insallah..benimde carsamba oldu...21 demi dedi..11 i yazmissinn...insallah pozitif soniclar alirizz...

Merhaba kızlar benim geçen çarşamba transferim oldu.bugün 5.günüm evde dinleniyorum .öyle belirgin bir belirti yok.inşallah bebeklerimiz bizimledir

Sizinlede ayniyiz sanirim benimde 5. Gunumm..bendede belirti olmadi..bugun adet olucakmis gibi agrilarim vardi..insallah hayra alamettir..

Ah be Can'ım küçücük daha annesi artacak tabi tebrikler arkadaşım :anneadayı::KK200::nazar::nazar:

Insallahhh...agzindan bal damliyorr...insallah hepimizinki tavan yapar pozitif olurr...

Sen guzel dusunn guzel olacak insallah..benimde carsamba oldu...21 demi dedi..11 i yazmissinn...insallah pozitif soniclar alirizz...

Sizinlede ayniyiz sanirim benimde 5. Gunumm..bendede belirti olmadi..bugun adet olucakmis gibi agrilarim vardi..insallah hayra alamettir..

Insallahhh...agzindan bal damliyorr...insallah hepimizinki tavan yapar pozitif olurr...

Bende akıl mı kaldı 21 canım ; çarşamba bı daha pruluton vuruncam acaba o ne için

Bende akıl mı kaldı 21 canım ; çarşamba bı daha pruluton vuruncam acaba o ne için
Bebeyim44 pruluton iğne düşük olmasın diye önleyici amaçla vurulan iğne. Kanamam olmuştu dr düşük önleyici amaçla yapmıştı. Bu arada Bebeyim44 sen nerde yaptırdım? Tup bebeğini.

Mavili33 özellikle seni takip ediyorum çünkü sonuç için aynı günü bekliyoruz☺23 kasım. Bende de henuz olmadı olursa panik yapma.
Peki bana 10 kasimda 5.gun embriyosu transfer edildi bugun doktorum aradi ve 21i cumartesi gunu test yapmamı soyledi ama iletisimde olalim

Back