• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merak etme canım doktorlar onun ayarını yapıyolar. En azından benimki öyleydi. Bende pco hastasıyım. 8 gün 150 ünite 2 gün 225 ünite gonal f kullandım. Ayrıca 3 tane çatlatma önleyici iğne yaptım. Salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Şu an 20 mm - 21 mm civarında yumurtalarım var.
maşallah canm kaç adet yumurta var

merhaba kızla benmde bugun transferimin 3. günü.. hamile kalan oldu mu bu ay? belirtilerinizi merak ediyorumm

slm canım bende iğnemi yaptırdım geldim. eşimin yemek yapmasını beklıyorum benımde arada adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. acaba adetmi olcam

Ne ıgnesı cnm senn transfernn kaccncı gunu benım carsamba gunu yapıldı transfer akşam clexane vuryrm kendme

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum, benimde durumum açıkçası biraz tuhaf, 10.gün 30.8, 11.gün farklı bir yerde 30.7, 12. Gün 20.8 dr. Um 3gün sonra tekrar yaptır dedi şimdi sonuç bekliyorum, yarın belli olacak inşallah, 2adet dondurulmuş embriyo transferi yapılmıştı, sorum şöyle değerlerim düştüğüne göre ve gebelik bitmişse kanama olması gerekmez miydi?

Hemen kanama olmaz arkadasimm..sen dru dinle bakalim sonuc insallah artmis olur..hakkinda hayirlisi neyse o olsunn...

Canim bu isin en buyuk belirtisi adet sancisi galiba. Adet sancisi cekip adet gormuyorsan korkma. Benim transfer gununu saymazsam bugun 1. gun dun sabah olmustum transferimi. Nasil geccek bugunler bilmiyorum bi de basindayim yani :)
Yaa bilmiyorumm...ben ilk 3 gun her sabah agladim..ne bi batma var ne bi kipirti diye..ama..4le 5. Gun adet olacakmisim gibi agrilar oldu bikackeree...allah sabir versin hepimize..

Kızlar napıyosunuz ; bı dısarı cıktım sımdı eve geldım hıc yok bende belirti kasıklarm agrıyodu oda yok ıns yavrularm benı terk etmemıstır

Kacinci gunun du bugunn...allah korusun neden terketsinlerr..insallah simsıkı tutunurlar sanaa...

şimdi kaç arkadaşımızın hamile haberini aldık arkadaşlar
herkese hayırlı olsun darısı bızlerin başına.
şimdi kimler hangi gün test yaptıracak. ben 24 kasımda yaptırmam gerek ama sanki burya baktıkça
heveslendim daha erken yaptırırım gibi geliyor. offfffff ne yapsakkı

Sabredebiliyorsan sabret arkadasim..benimde 23 unde test tarihim..

merhaba kızla benmde bugun transferimin 3. günü.. hamile kalan oldu mu bu ay? belirtilerinizi merak ediyorumm

Hayirli olsun canim..benimde 5. Gunum..ilk 3 gun pek bisiyim yokdu..4.5. Gun adet sancilarim var..hayr olur ins..
Yarın 12.günüm kan testi yaptiricam

Ayyyy cok guzell..masallah gelmis catmis gunn...insallah pozitif haber alirsin..bizlerede haber verr...

Hemen kanama olmaz arkadasimm..sen dru dinle bakalim sonuc insallah artmis olur..hakkinda hayirlisi neyse o olsunn...

Yaa bilmiyorumm...ben ilk 3 gun her sabah agladim..ne bi batma var ne bi kipirti diye..ama..4le 5. Gun adet olacakmisim gibi agrilar oldu bikackeree...allah sabir versin hepimize..

Kacinci gunun du bugunn...allah korusun neden terketsinlerr..insallah simsıkı tutunurlar sanaa...

Sabredebiliyorsan sabret arkadasim..benimde 23 unde test tarihim..

Hayirli olsun canim..benimde 5. Gunum..ilk 3 gun pek bisiyim yokdu..4.5. Gun adet sancilarim var..hayr olur ins..

Ayyyy cok guzell..masallah gelmis catmis gunn...insallah pozitif haber alirsin..bizlerede haber verr...

Cnmmm çarşamba gunu transferim oldu 11ine beta yap dedı doktorum dua edın inş tutmustur ya ıcım bı tuhaf sevınemıyorum bı trfm tuttu dıyor dıer trfm heveslenme nebıleyım karman cormanım ıns tutmustur doktor umıtlı konusuyo ama nebılım

Kızlar napıyosunuz ; bı dısarı cıktım sımdı eve geldım hıc yok bende belirti kasıklarm agrıyodu oda yok ıns yavrularm benı terk etmemıstır
herkeste belirti farkli olabiliyor.hatta bazilarinda hicbir belirti dahi olmuyomus.bebisler seninle canim allahin izniyle.merak etme.

şimdi kaç arkadaşımızın hamile haberini aldık arkadaşlar
herkese hayırlı olsun darısı bızlerin başına.
şimdi kimler hangi gün test yaptıracak. ben 24 kasımda yaptırmam gerek ama sanki burya baktıkça
heveslendim daha erken yaptırırım gibi geliyor. offfffff ne yapsakkı
Ben 21 kasimda yaptiricam insallah

Back