2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

çok sevindim cevabına inşallah benimkide senin gibi bu kadar çok ve kaliteli olur transverin ne zamn oldu umarım tutunmuştur bebeklerin güzel haberlerini bekliyorum :)

icine kusku dusurme.biliyorum demesi cok kolay.sen yapabiliyomusun desen hayir:) ama bh tedavide moral cok onemli canim
ah ah şu kuşkuları atabilsek içimizden ama ne mümkün en ufak bişey bile okadar alt üst ediyoki rüyalarıma giriyo allahm emeklerimizi boşa çıkarmasn heimize nasip etsin anneliği inşallah

çok sevindim cevabına inşallah benimkide senin gibi bu kadar çok ve kaliteli olur transverin ne zamn oldu umarım tutunmuştur bebeklerin güzel haberlerini bekliyorum :)

Bıtanem transferım çarşamba oldu elhamdllah ; vallahı uzerıme dusen herseyı yaptım bol su ıcıyorum cok yorlmyrm ananas yedım hala da yyrm cnm ınsallah tutunmstr bebegm ; ınsallah uzme kendını pkoluyum dıye her sıkıntı pko gıbı olsn Allah dermnsz dertler vermesın ayrıca da bnmd doktrm cok yumrtan olr dıyodu ama sayı ortada hersey bı tarafa cok yumurta toplanan bı kız vardı cıkısta yuruyemıyodu agrıdan benım de agrım oldu ama o kdr degıldı ıns sonu guzel olur ; bundan sonra Rabbım ıns Ol demıstır

Merhabalar
Bugün hastaneden aradılar 10 yumurta toplanmıştı 7 si döllenmiş. Perşembe transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Transferden sonra ilaç veriyorlar mı?

Evet cnm ben ıgne kullandm prednol tetradox progestan ve estrofem kullndm transferdn snra da prednolu brktm tetradoxu dıgerlerıne dvm edyrm ; ayrıcada folbiol

Cnm benım 3.gunde transferım oldu sabah uyandgmda meme ucumda bıraz agrı var onun dısında bende bı degısklıkte hassasıyette yok valla :)))) Paso yattım bugun bıraz kalktm evın ıcınde dolandm o kdr kendımı aklımca muhfaza edyrm ama Allah nasıb etsın ıns sende durumlar nasıl

hadi inşallah önce sen sonrada ben brdan mutlu haberlerimizi verelim

hayirli olsun :) pozitif haberini bekliyoruz insallah.ilk test sonucumuzun haberi pozitif gelmisti hatirlarsaniz .devamida oyle olacak allahin izniyle :)
Insallah canim hepimizin sonuclari pozitif olur insallah. Guzel haberlerle basladik guzel haberlerle devam ettirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…