Cnm benım tr
Tansferım çarşambaydı cnm ama ben bugunu 5 kabul ettım yanlışmı
hayirli olsun :) pozitif haberini bekliyoruz insallah.ilk test sonucumuzun haberi pozitif gelmisti hatirlarsaniz .devamida oyle olacak allahin izniyle :)Ben de bugun transfer oldum kizlar nihayet. Ayin 27 si test zamani.
Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bolhepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin
Can'ım transfer olduğumuz günü saymıyor doktorlar 4.gun daha
Hayırlı olsun canim rabbim kucağına da almayi nasip etsin ins ikizdir değer yüksek gibi rabbim gönlüne göre versin ins5.gün 2 embriyo transfer ettiler orta kalite demişlerdi bilmiyorum 2 si tutmusmudur 18 de bidaha test yapcam
hayirli olsun :) pozitif haberini bekliyoruz insallah.ilk test sonucumuzun haberi pozitif gelmisti hatirlarsaniz .devamida oyle olacak allahin izniyle :)
icine kusku dusurme.biliyorum demesi cok kolay.sen yapabiliyomusun desen hayir:) ama bh tedavide moral cok onemli canimkızlar benim gibi pkolu olan varmı doktorum bir ihtimal yumurtalarmn çok büyüyebileceğini söyledi önceki aşılamamda böyle bi sorun olmamıştı ama içime bi kuşku düştü sırf oyuüzden prugen iğneme 150 yle başladık
Kızlar çok mutluyum bugün 12.gün değerim 686 sizce nasıl Bu tüp bebekde 3.denemem çok şükür Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin
canim benim ben daha tedavi asamasindayim.oncesinde gunler cok cabuk gecerken sanki simdi gecmiyoA
Ay canım hadı hayırlı olsun Dınlen ben bugun cok ayaklandım ama ıyı yapmıyorum sen brnım gıbı yapma ınsallah
Canim cok sevindim. Masallah guzel gidiyoruz sen ikinci hamilemiszin galiba. Allah anali babali buyutsun canimKızlar çok mutluyum bugün 12.gün değerim 686 sizce nasıl Bu tüp bebekde 3.denemem çok şükür Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin
icine kusku dusurme.biliyorum demesi cok kolay.sen yapabiliyomusun desen hayir:) ama bh tedavide moral cok onemli canim
Geciyo canım ya cok düşünme iyi haberler paylasicaz inşallahKızlar nasıl gecıcek bu gunler hıc aklmdn ckrtmym ya dua edlm brbrmze hayrlı saglklı evltlrmz olsn ; bi arkds teli cok elıne alma dıyo ama sızde olmasnz ıyce takıcam
Hadi hayırlı olsun gözün aydın Allah kucagına almayı nasip etsin inşallahKızlar çok mutluyum bugün 12.gün değerim 686 sizce nasıl Bu tüp bebekde 3.denemem çok şükür Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin
Hayırlı olsun canim rabbim kucağına da almayi nasip etsin ins ikizdir değer yüksek gibi rabbim gönlüne göre versin ins
nursela09, post: 43559438, member: 549585"]Kızlar çok mutluyum bugün 12.gün değerim 686 sizce nasıl Bu tüp bebekde 3.denemem çok şükür Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin
Canim cok sevindim. Masallah guzel gidiyoruz sen ikinci hamilemiszin galiba. Allah anali babali buyutsun canim
Ayyy hadi bakalim hayirli olsun...bebislerini al gel bakalimm...Az önce aradılar kızlar. Pazartesi öğleden sonra transferim var. İnş. Herşey yolunda gider...
Bende gordum resimde 2. Cizgiyi pozitif sonucu alacaksinn...simdiden gozunaydinn...Canim ben 3.5
4.5 ve bugün sabah 5.5 günlük olmak üzere 3 gündür yapıyorum test dün çok hafif hayalet bi çizgi vardı bugünkü biraz daha belli 3.5 Günlükken yaptığımda hiç bişi yoktu bembeyazdi bu denememde böyle ilk günlerden tahlil yaptım sonu güzel olsun insallah
benim bu 5. Denemem artık eskisi gibi üzülmuyorum sen bana bakma canım bekle gününde kan ver testlerde çok gü en olmaz inşallah evlatlarımiza kavusuruz
Aaaaa superrr....hosgeldin arammizaa..ve sabir diliyorum allahdan senin icin ve bizler icin beklemek cokk zor...Ben de bugun transfer oldum kizlar nihayet. Ayin 27 si test zamani.
Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bolhepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin
Var canim bende pkoluydum..evet asilamamda 15 yumurta gelisince igneyi yarida birakmisdik bizde...drum istersen dvm edelim tup deneyelim dedi..ben kabul etmemisdim ozaman..kızlar benim gibi pkolu olan varmı doktorum bir ihtimal yumurtalarmn çok büyüyebileceğini söyledi önceki aşılamamda böyle bi sorun olmamıştı ama içime bi kuşku düştü sırf oyuüzden prugen iğneme 150 yle başladık
5.gün 2 embriyo transfer ettiler orta kalite demişlerdi bilmiyorum 2 si tutmusmudur 18 de bidaha test yapcam
Cnm benım tr
Tansferım çarşambaydı cnm ama ben bugunu 5 kabul ettım yanlışmı
Benim haftaya bugün testim var umarim bende senin gibi pozitif sonuc alir paylasirimAmin canım Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın...Rabbim inşallah devamını getirir kucağıma aldırır sen ne asamadasin canım
Benim haftaya bugün testim var umarim bende senin gibi pozitif sonuc alir paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?