• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben de bugun transfer oldum kizlar nihayet. Ayin 27 si test zamani.
Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bol :KK200: hepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin :KK66:
hayirli olsun :) pozitif haberini bekliyoruz insallah.ilk test sonucumuzun haberi pozitif gelmisti hatirlarsaniz .devamida oyle olacak allahin izniyle :)

Can'ım transfer olduğumuz günü saymıyor doktorlar 4.gun daha

Onu bılmıyorum ben yasadıgım ılın dısında bı yerde gordum tedavımı transfer carsamba oldum ertesı gun cıkın dedı doktor 4saatlık yola ama bız cıkmadık dun geldık memlekete ; ınsallah bınbır skntyla verdgmz emeklerı Allahım zayı etmesın hersey Allahtan benım doktorum işinde cok uzman bır doçentti ona ragmen bılıyorum kı Allah can verecek ruh ufleyecek gerısı bos bol bol Rabbı heblı mınessalıhın cekıyorum yıne de Rabbımden hayırlısını ıstyrm Rabbım verıp almasın verıp ımtıhan etmesın ; en muhımı annelı babalı saglıkla buyutecgımız evlatlar versın

A
hayirli olsun :) pozitif haberini bekliyoruz insallah.ilk test sonucumuzun haberi pozitif gelmisti hatirlarsaniz .devamida oyle olacak allahin izniyle :)

Ay canım hadı hayırlı olsun Dınlen ben bugun cok ayaklandım ama ıyı yapmıyorum sen brnım gıbı yapma ınsallah

kızlar benim gibi pkolu olan varmı doktorum bir ihtimal yumurtalarmn çok büyüyebileceğini söyledi önceki aşılamamda böyle bi sorun olmamıştı ama içime bi kuşku düştü sırf oyuüzden prugen iğneme 150 yle başladık
icine kusku dusurme.biliyorum demesi cok kolay.sen yapabiliyomusun desen hayir:) ama bh tedavide moral cok onemli canim

nursela09, post: 43559438, member: 549585"]Kızlar çok mutluyum bugün 12.gün değerim 686 sizce nasıl Bu tüp bebekde 3.denemem çok şükür Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin[/QUOTE]

Masallah canim darisi başımıza dua et bize olurmu

icine kusku dusurme.biliyorum demesi cok kolay.sen yapabiliyomusun desen hayir:) ama bh tedavide moral cok onemli canim

Canım ben hem pkolu hem cok kıloluyum ; maşallahm var yanı ; benımde gonalf 450 yı 200 le başlttı doktrm cok olur yörtam dıyoduk ama 7tane oldu ; 6sı döllendı elhamdllah ıkısı suan karnmda dordnude dondrduk cok skr hıc korkma Allah rast getire bana da dua et her dakka esıme dıyorum sence hamılemymdr adam kafayı yyck

Kızlar nasıl gecıcek bu gunler hıc aklmdn ckrtmym ya dua edlm brbrmze hayrlı saglklı evltlrmz olsn ; bi arkds teli cok elıne alma dıyo ama sızde olmasnz ıyce takıcam

Hayırlı olsun canim rabbim kucağına da almayi nasip etsin ins ikizdir değer yüksek gibi rabbim gönlüne göre versin ins

Amin canım Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın...Rabbim inşallah devamını getirir kucağıma aldırır sen ne asamadasin canım

nursela09, post: 43559438, member: 549585"]Kızlar çok mutluyum bugün 12.gün değerim 686 sizce nasıl Bu tüp bebekde 3.denemem çok şükür Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin

Masallah canim darisi başımıza dua et bize olurmu[/QUOTE]

Sağol canım inancınizi yitirmeyin Rabbim büyük bebislerimiz Hayırla sağlık ile gelsinler dualarimdasiniz

Az önce aradılar kızlar. Pazartesi öğleden sonra transferim var. İnş. Herşey yolunda gider...
Ayyy hadi bakalim hayirli olsun...bebislerini al gel bakalimm...
Canim ben 3.5
4.5 ve bugün sabah 5.5 günlük olmak üzere 3 gündür yapıyorum test dün çok hafif hayalet bi çizgi vardı bugünkü biraz daha belli 3.5 Günlükken yaptığımda hiç bişi yoktu bembeyazdi bu denememde böyle ilk günlerden tahlil yaptım sonu güzel olsun insallah
benim bu 5. Denemem artık eskisi gibi üzülmuyorum sen bana bakma canım bekle gününde kan ver testlerde çok gü en olmaz inşallah evlatlarımiza kavusuruz
Bende gordum resimde 2. Cizgiyi pozitif sonucu alacaksinn...simdiden gozunaydinn...
Ben de bugun transfer oldum kizlar nihayet. Ayin 27 si test zamani.
Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bol :KK200: hepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin :KK66:
Aaaaa superrr....hosgeldin arammizaa..ve sabir diliyorum allahdan senin icin ve bizler icin beklemek cokk zor...

kızlar benim gibi pkolu olan varmı doktorum bir ihtimal yumurtalarmn çok büyüyebileceğini söyledi önceki aşılamamda böyle bi sorun olmamıştı ama içime bi kuşku düştü sırf oyuüzden prugen iğneme 150 yle başladık
Var canim bende pkoluydum..evet asilamamda 15 yumurta gelisince igneyi yarida birakmisdik bizde...drum istersen dvm edelim tup deneyelim dedi..ben kabul etmemisdim ozaman..
5.gün 2 embriyo transfer ettiler orta kalite demişlerdi bilmiyorum 2 si tutmusmudur 18 de bidaha test yapcam

Canim tek gibi duruyor ama 2 de olabilerr...hayirli olsun rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin..

Cnm benım tr

Tansferım çarşambaydı cnm ama ben bugunu 5 kabul ettım yanlışmı

Bendee carsamba olduuu...nasilsin ne alemdesinn..nasil gececek bu gunler...ben ilk gunu saymiyorum bugun 4..diyorum..benim 5. Gun embriyosuydu.dayanamayip 6. Gunu test yapabilirim :) :)

Bugun adet olucam sandim..baya panikledim bikackere adet sancisi cektim resmen..tirstim biraz..6. Gune kadar adet olmazsamm..test verebilirim..

Back