• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Amin canım Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın...Rabbim inşallah devamını getirir kucağıma aldırır sen ne asamadasin canım
Aminn inş canım ya bnde dondurulmuş embriyo var estrofem kullanıyom suan ins rahim kalınlığı iyiyse Dr yarın bakcak ona göre transfer gününü vercek rabbim emeklerimizi karşılıksız birakması ins

M

erkek kisirliginda iyi mi umut merkez
evet canim arasdirabilirsinn...labarotuarlari cok iyi..istanbulda en iyi tup bebek merkezi diye arastirmalar yap....cok anket var..sonuclarina bak...ben sana istanbulda..ya sisli memorial..derimm..yada bahceci tup bebek...

6.5 yillik evliyim uzun zamandirda tedavideyim..bu benim 4. Denemem...3 tup denememi..eurofertil tup bebekde denedim..3 ude olmadi..simdi bahcecideyimm..her yonden okadar fark varki..a..dan z..ye..burda inceden inceye takip ediyorlar..orda hicbir testime bakilmamisdi..ama burda ilaclarim degısik..her ihtimali sen demeden onlar dusunuyor..e 2 degerlerim duzelmedi diye incelendi..2 kere iptal etti drlarim..bu sekilde tutmaz diye..oncesinde hic bakilmamisdi..megerse ilaclari karacigerim kabul etmiyormus..bant uyguladilar ise yaradi...hee simdi bu tutmazsada yuregim cok rahat..

Kibrisi hic dusunme bile bence gereksizz...sisli memorial..ve bahceciyi bi arasdir...

Cnm benım 3.gunde transferım oldu sabah uyandgmda meme ucumda bıraz agrı var onun dısında bende bı degısklıkte hassasıyette yok valla :)))) Paso yattım bugun bıraz kalktm evın ıcınde dolandm o kdr kendımı aklımca muhfaza edyrm ama Allah nasıb etsın ıns sende durumlar nasıl

Bende bugune kadar pek bisi yokdu bugun 4. Gunum..bugun 3..4 sefer adet agrilari yasadim hatta wc gittim adet oldum diye kesinn..ama yokdu bisi..bilmiyorumm bakalim nasip kismett...

kızlar benim gibi pkolu olan varmı doktorum bir ihtimal yumurtalarmn çok büyüyebileceğini söyledi önceki aşılamamda böyle bi sorun olmamıştı ama içime bi kuşku düştü sırf oyuüzden prugen iğneme 150 yle başladık
Merak etme canım doktorlar onun ayarını yapıyolar. En azından benimki öyleydi. Bende pco hastasıyım. 8 gün 150 ünite 2 gün 225 ünite gonal f kullandım. Ayrıca 3 tane çatlatma önleyici iğne yaptım. Salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Şu an 20 mm - 21 mm civarında yumurtalarım var.

Ben de bugun transfer oldum kizlar nihayet. Ayin 27 si test zamani.
Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bol :KK200: hepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin :KK66:

Hayırlı olsun cnm. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebişlerin olsun inşallah

mavili3st: 43559195 .!.:
Bana 12 gun sonra 22 sinde yaptir dedi sana 4 gun once yaptirmani soylemis iyi haber bekliyorum ona gore:anneadayı:
Beklemekten çok sïkı
Ayni sayılırız csnim 6. Gündü benimde pazartesi oldu ben Acıbadem maslak da bulent tiras in hastasıyım sen nerde yaptın canim
Ben konyada yaptı
Ayni sayılırız csnim 6. Gündü benimde pazartesi oldu ben Acıbadem maslak da bulent tiras in hastasıyım sen nerde yaptın canim
Konyada yaptırdım salı günü kan testi yaptırmak istiyorum doktor perşembe dedi ama çok merak ediyorum sen nezaman yaptıracaksın

Kızlar hepinize merhaba. Transferler birbiri ardına geliyor, ve tutunan bebiş haberleri başladı. Hepinizin güzel haberleriyle çok mutlu oldum. Hızlı bir şekilde kimler hamiş diye aklımda tutmaya çalıştım ama sayı artıyor. Bu çok sevindirici ve umut verici hepimiz için. Önümüzdeki ay başlayacağım tedavi sürecinde dilerim bu kervana ben de katılırım. Kucak dolusu sevgiler İzmirden...

merhaba.aynı şey bende de vardı ama ben hep okuyup araştırıp daha çok kafaya takıyordum.bu forumda sanırım okumadığım konu yoktu. benim ilk denemem.daha önce başarısız bir tane aşılamam var. yaşım 31. bizde görünürde bir sorun yok. sebepsiz inferlite. her doktorun farklı tedavi türü var. ben ankara başkent hastanesinde tedavi görüyorum.tedaviye başlamadan 2 hafta önce drum ace-sel, polivit c, d-vit ampul ve teatrio haplarını verdi. teatrio hapını eşimle birlikte içiyoruz. siz nerde tedavi olacaksınız? inşallah hakkınızda hayırlı olur herşey.
izmir eurofertilde başlayacak tedavim. Test sonuçlarımı bekliyorum. AMH, FSH vs. Spermiyogram için cts gittik endişeleniyorduk ikimizde. Şükür onun sonuçlar oldukça iyi çıktı. Bayan yaşı ileri olunca sıkıntı tabii. İlk denemem olacak bu herşey yolunda gider de yeterli yumurta, sonrasında embriyo oluşursa elbette. Zaten direkt tüp bebek dediler. Aşılama zaman kaybı olarak değerlendiriliyormuş bu yaşta. Eşimle ortak kullandığımız koenzim Q10. Ona ayrıca promotil M Fort verdi. Yani 1 ay önceden başlamış olduk biz ilaçlara. Dr.um çok pozitif. Umarım vitaminler işe yarar da bize gerek kalmaz diyor :))) Böyle vakalar da oluyormuş. Başladık bir işe hakkımızda hayırlısı. Hepimizin güzel haberler almasını diliyorum. Aynı heyecan, aynı sıkıntı ve endişelerle aynı hedefe doğru yol alıyoruz her birimiz. Emek ve umutlarımızın karşılığını en kısa sürede almak dileğimle...Sevgiler

Back