• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben de bugun transfer oldum kizlar nihayet. Ayin 27 si test zamani.
Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bol :KK200: hepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin ;)

Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bol :KK200: hepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin :KK66:
Haydi hayırlısı olsun hosgeldin aramiza bende 22 kasimda test yapıcam

Haydi hayırlısı olsun hosgeldin aramiza bende 22 kasimda test yapıcam
Amin hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun canim. Test gunume kadar kafaya takmadan baska seylere odaklanmaya calisicam artik. Kendimde belirti aramam insallah ,rahat birakirim. Bol mujdeki haberler verelim insallah birbirimize

5. Gun embriyo su canım
Benimde 5. Gūn embiriyosu 9 Kasım da transfer oldu aramızda 1 gün var. Doktor bana perşembe günü tahlil yaptïr dedi ama ben salı akşamı bi olumsuzluk olmazsa yaptïrmak istiyorum 8. Gün olmuş oluyor.rabbim hepimizin yūzünü güldürür inşallah

Benimde 5. Gūn embiriyosu 9 Kasım da transfer oldu aramızda 1 gün var. Doktor bana perşembe günü tahlil yaptïr dedi ama ben salı akşamı bi olumsuzluk olmazsa yaptïrmak istiyorum 8. Gün olmuş oluyor.rabbim hepimizin yūzünü güldürür inşallah
Bana 12 gun sonra 22 sinde yaptir dedi sana 4 gun once yaptirmani soylemis iyi haber bekliyorum ona gore:anneadayı:

Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bol :KK200: hepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin :KK66:

Hayırlısı olsun canım inşallah bu hafta bize ugurlu gelir transferi olan tüm arkadaşlarımız bebeklerine kavuşur

Arkadaşlar merhaba !Rabbım hepımızd saglıklı evlatlar nasıp eylesın .. Ben de pazartesi günü iğnelerimi vurulmaya basladım .. Bu benım 2. Tüp bebek denemem olacak. İlki haZiran ayında Prof Faruk Buyruda olmustu beta hcg 7000 lere kadar cıktı kesemız olustu ama bebegı hıc goremedık kürtaj oldum .tavsiye uzerine Prof Bulent Tiras a basladim.Muhtemelen pazartesu gunu catlatma ignemi olacagim , carsamba yumjrta toplama, spermlere mikrocip yontemi uygulacak sonrasında dollenen embrıyoların en iyi 4 tanesınden sıvı alınıp genetık ıncelemeye yollanacak , genetıgı duZgun olanlar dondurulacak , benım de 3 aylık lucrın tedavım baslayacak , bu da çikolata kistim var onun kcın sanırım , transfersen bır ay once de rahım fılmı ve hıstereskopı uygulanacak muhtemelen mart ayında transferim olacak, Bıra uzun ve malıyetlı bır surec ama ınsallah bebeklerım benımle olsunda .. Bu yolda bırbırımıze destekle atlatırız ınslalah. Bol hamıle haberı alacagımız bir topik olsun :)
canım hadi bismillah hayırlı olsun inşallah sana sıkıca tutunur bebişin dua edecem sana.

kızlar benim gibi pkolu olan varmı doktorum bir ihtimal yumurtalarmn çok büyüyebileceğini söyledi önceki aşılamamda böyle bi sorun olmamıştı ama içime bi kuşku düştü sırf oyuüzden prugen iğneme 150 yle başladık

5.gün 2 embriyo transfer ettiler orta kalite demişlerdi bilmiyorum 2 si tutmusmudur 18 de bidaha test yapcam

Back