- 28 Ekim 2015
- 1.330
- 1.445
- 63
5.gün gun embriyosu canımMavili33 10 Kasım da tranferin olmuş sanırım kaçıncı gün embiriyosuydu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün gun embriyosu canımMavili33 10 Kasım da tranferin olmuş sanırım kaçıncı gün embiriyosuydu canım
5. Gun embriyo su canımMavili33 10 Kasım da tranferin olmuş sanırım kaçıncı gün embiriyosuydu canım
Haydi hayırlısı olsun hosgeldin aramiza bende 22 kasimda test yapıcamBen de bugun transfer oldum kizlar nihayet. Ayin 27 si test zamani.
Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bol hepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin
Amin hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun canim. Test gunume kadar kafaya takmadan baska seylere odaklanmaya calisicam artik. Kendimde belirti aramam insallah ,rahat birakirim. Bol mujdeki haberler verelim insallah birbirimizeHaydi hayırlısı olsun hosgeldin aramiza bende 22 kasimda test yapıcam
Benimde 5. Gūn embiriyosu 9 Kasım da transfer oldu aramızda 1 gün var. Doktor bana perşembe günü tahlil yaptïr dedi ama ben salı akşamı bi olumsuzluk olmazsa yaptïrmak istiyorum 8. Gün olmuş oluyor.rabbim hepimizin yūzünü güldürür inşallah5. Gun embriyo su canım
Amin inşallahAmin hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun canim. Test gunume kadar kafaya takmadan baska seylere odaklanmaya calisicam artik. Kendimde belirti aramam insallah ,rahat birakirim. Bol mujdeki haberler verelim insallah birbirimize
Canim hadi insallah cok guzrl gecer transferin. Kendini mumkun oldugunca rahat birakAz önce aradılar kızlar. Pazartesi öğleden sonra transferim var. İnş. Herşey yolunda gider...
Bana 12 gun sonra 22 sinde yaptir dedi sana 4 gun once yaptirmani soylemis iyi haber bekliyorum ona goreBenimde 5. Gūn embiriyosu 9 Kasım da transfer oldu aramızda 1 gün var. Doktor bana perşembe günü tahlil yaptïr dedi ama ben salı akşamı bi olumsuzluk olmazsa yaptïrmak istiyorum 8. Gün olmuş oluyor.rabbim hepimizin yūzünü güldürür inşallah
5. Gūn embiriyosuydu transfer pazertesi olmuştu
Ben de bugun transfer oldum kizlar nihayet. Ayin 27 si test zamani.
Icimden hicbisey gecmiyor tutacak ya da tutmayacak diye. Insallah test gunume kadar benden onceki transferlerin pozitif sonuclarini okurum bol bol hepinizi seviyorum kizlar icinizi ferah tutun cok kurcalamamaya calisin
canım hadi bismillah hayırlı olsun inşallah sana sıkıca tutunur bebişin dua edecem sana.Arkadaşlar merhaba !Rabbım hepımızd saglıklı evlatlar nasıp eylesın .. Ben de pazartesi günü iğnelerimi vurulmaya basladım .. Bu benım 2. Tüp bebek denemem olacak. İlki haZiran ayında Prof Faruk Buyruda olmustu beta hcg 7000 lere kadar cıktı kesemız olustu ama bebegı hıc goremedık kürtaj oldum .tavsiye uzerine Prof Bulent Tiras a basladim.Muhtemelen pazartesu gunu catlatma ignemi olacagim , carsamba yumjrta toplama, spermlere mikrocip yontemi uygulacak sonrasında dollenen embrıyoların en iyi 4 tanesınden sıvı alınıp genetık ıncelemeye yollanacak , genetıgı duZgun olanlar dondurulacak , benım de 3 aylık lucrın tedavım baslayacak , bu da çikolata kistim var onun kcın sanırım , transfersen bır ay once de rahım fılmı ve hıstereskopı uygulanacak muhtemelen mart ayında transferim olacak, Bıra uzun ve malıyetlı bır surec ama ınsallah bebeklerım benımle olsunda .. Bu yolda bırbırımıze destekle atlatırız ınslalah. Bol hamıle haberı alacagımız bir topik olsun :)
hayırlı olsun canm çoklu gebelikmi kaç embryo transfer edilmiştiKızlar çok mutluyum bugün 12.gün değerim 686 sizce nasıl Bu tüp bebekde 3.denemem çok şükür Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin
Cnm sabah uyandıgımda sadece memelerımınucu hassa bende baska belırtı yok canım ; ınsallah hayırlısıyla tutar kaç embrıyo transfer edıldı ve kaç hucrelıydı cnm
simdiden hayirli olsun arkadasim:)Az önce aradılar kızlar. Pazartesi öğleden sonra transferim var. İnş. Herşey yolunda gider...
Ikimizin transferi ayni gun olmus :)
hayırlı olsun canm çoklu gebelikmi kaç embryo transfer edilmişti