• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

aminnn canım bazen bacaklarımı toplayıp oturamıyorum baskı olusuyor kasıklarımda,ve ara ara belim agrıyor ama bacaklarımda agrı yok.benimde ilk denemem ve çikolata kistim var benimde..ıster ıstemez gel gitler yasıyorum tutarmı tutmazmı diye..allahım uzerımızdekı stresı alsın biran once guzel haberler alalım.
Benimde ilk denemem ve bende de çikolata kisti var bu yüzden biraz tedirginim aslında kafamda milyon tane soru dolaşıyor Allah yardımcımız olsun

kan testi yaptıran yada idrar testi yaptıran arkadaşlar değerleriniz kaç çıktı acaba veya idrarı en erken kaçıncı gun yaptırdınız.
Ben idrar testine hiç güvenmiyorum canım gerçi benimde transferim olsa bende yaparım meraktan ama diğer topikte bir arkadaşımız kan testinden 1 gün önce idrarda tek çizgi görüp kan testi bile yaptırmaktan vazgeçmişti sonra kan testi pozitif çıktı ve ikiz hamile ama işte insan yinede duramayıp yapar yani

Can'ım 3.5 gun olduğunda yaptım şu ucuz testlerden bembeyazdı
4.5 gun olduğunda yine o testlerden yaptım hayalet bi çizgi çıktı
Onlara çok güvenmediğim için şu erken gebelik testlerinden aldım
5.5gun olunca yaptım bu sabah resmini atıyorum silik çizgi çıktı dünden daha rahat görünüyor bu arada fotoda pek çıkmıyor çıplak gözle daha rahat görünüyor inşallah devam eder darısı hepimizin başına
Hayırlı olsun canım bence kesin hamilesin inşallah Allah kucağına almayı nasip eder çizgi bence gözüküyor

izmir eurofertilde başlayacak tedavim. Test sonuçlarımı bekliyorum. AMH, FSH vs. Spermiyogram için cts gittik endişeleniyorduk ikimizde. Şükür onun sonuçlar oldukça iyi çıktı. Bayan yaşı ileri olunca sıkıntı tabii. İlk denemem olacak bu herşey yolunda gider de yeterli yumurta, sonrasında embriyo oluşursa elbette. Zaten direkt tüp bebek dediler. Aşılama zaman kaybı olarak değerlendiriliyormuş bu yaşta. Eşimle ortak kullandığımız koenzim Q10. Ona ayrıca promotil M Fort verdi. Yani 1 ay önceden başlamış olduk biz ilaçlara. Dr.um çok pozitif. Umarım vitaminler işe yarar da bize gerek kalmaz diyor :))) Böyle vakalar da oluyormuş. Başladık bir işe hakkımızda hayırlısı. Hepimizin güzel haberler almasını diliyorum. Aynı heyecan, aynı sıkıntı ve endişelerle aynı hedefe doğru yol alıyoruz her birimiz. Emek ve umutlarımızın karşılığını en kısa sürede almak dileğimle...Sevgiler
Canım merhaba benimde önümüzdeki aya kaldı tedavim aralık ayının 6 gibi regl olucam senin ne zaman başlayacak belki beraber takip etme fırsatımız olur bende medicana international istanbulda yaptırıcam

Beklemekten çok sïkı

Ben konyada yaptı

Konyada yaptırdım salı günü kan testi yaptırmak istiyorum doktor perşembe dedi ama çok merak ediyorum sen nezaman yaptıracaksın

Canim ben yarin yaptircam 9 kasımda transferim oldu 6. Gun embriyosuydu

Gunaydın kızlar hayırlı sabahlar;butun gece kabus gordum ya ; cumartesı test gununu nasıl beklıyocem ben ınsallah hayırlsyla ttmstr

Allah kımsenın emegını bosa cıkarmasın kızlar bugun Altıncı gunum dun meme uclarmda hassasıyet vardı bugun o da yok ay dayanamyrm gıdıp test yapasım var kendmı zor ttyrm

Gunaydın kızlar hayırlı sabahlar;butun gece kabus gordum ya ; cumartesı test gununu nasıl beklıyocem ben ınsallah hayırlsyla ttmstr
Benim transfer olalı 7 gün oldu doğru dūzgün uyku uyuyamïyorum. Kafamda Sūrekli sorular var gūnleri geçirmek ćok zor. Allahım inşallah bu bekleyişin sonunu güzel olur

izmir eurofertilde başlayacak tedavim. Test sonuçlarımı bekliyorum. AMH, FSH vs. Spermiyogram için cts gittik endişeleniyorduk ikimizde. Şükür onun sonuçlar oldukça iyi çıktı. Bayan yaşı ileri olunca sıkıntı tabii. İlk denemem olacak bu herşey yolunda gider de yeterli yumurta, sonrasında embriyo oluşursa elbette. Zaten direkt tüp bebek dediler. Aşılama zaman kaybı olarak değerlendiriliyormuş bu yaşta. Eşimle ortak kullandığımız koenzim Q10. Ona ayrıca promotil M Fort verdi. Yani 1 ay önceden başlamış olduk biz ilaçlara. Dr.um çok pozitif. Umarım vitaminler işe yarar da bize gerek kalmaz diyor :))) Böyle vakalar da oluyormuş. Başladık bir işe hakkımızda hayırlısı. Hepimizin güzel haberler almasını diliyorum. Aynı heyecan, aynı sıkıntı ve endişelerle aynı hedefe doğru yol alıyoruz her birimiz. Emek ve umutlarımızın karşılığını en kısa sürede almak dileğimle...Sevgiler
Günaydın bende eurofertil istanbul subesinde tup bebek tedavimi oldum transferimin 6.gunu darısı basına iyi haftalar...

Eğer kararlı bir şekilde istediğini belirtirsen 2 koymayı kabul ediyorlar bizim öyle olacak Allah izin verirse
Gunaydin Ilk denemem ama yasak oldugunu söylediler bende cok ustelemedim açıkçası zaten ikiz olmasını cok istemiyorum cevremdeki ikiz annelerini gorunce biraz cekindim acikcasi

Back