• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Önceki mesajım momys içindi yeniyimde mesajın içinde devam edememişim. Salı günü pruloton adında iğne vurduracağım 3 gūnde bir vurduruyorum dūşūk riski ićin 8. Gūn olacak ozaman kan tahlili yaptïtmak istiyorum sizce belli olur mu

Canim bu benim 5. Denemem bu cesaret ordan geliyo canim :KK53: deli cesareti yani :KK48:
Napiyim hersry olacagina variyor kararttim gozumu :KK57::-)
salimi yaptircan testini bende sali vereyim kanimi diyorum insallah yuksek yuksek aliriz sonuclarimizi devami gelir bebeklerimiz sapasaglam tutunmuslardir insalah

Önceki mesajım momys içindi yeniyimde mesajın içinde devam edememişim. Salı günü pruloton adında iğne vurduracağım 3 gūnde bir vurduruyorum dūşūk riski ićin 8. Gūn olacak ozaman kan tahlili yaptïtmak istiyorum sizce belli olur mu

Kaçıncı gün embriyosu canim 9 unda transfer oldun demi

Canim bu benim 5. Denemem bu cesaret ordan geliyo canim :KK53: deli cesareti yani :KK48:
salimi yaptircan testini bende sali vereyim kanimi diyorum insallah yuksek yuksek aliriz sonuclarimizi devami gelir bebeklerimiz sapasaglam tutunmuslardir insalah
İnşallah. ..

Can'ım 3.5 gun olduğunda yaptım şu ucuz testlerden bembeyazdı
4.5 gun olduğunda yine o testlerden yaptım hayalet bi çizgi çıktı
Onlara çok güvenmediğim için şu erken gebelik testlerinden aldım
5.5gun olunca yaptım bu sabah resmini atıyorum silik çizgi çıktı dünden daha rahat görünüyor bu arada fotoda pek çıkmıyor çıplak gözle daha rahat görünüyor inşallah devam eder darısı hepimizin başına

Canımm benımde ıcım ıcıme sıgmıyor ne zaman oldun teansferını ıns hamışsındır hayatım bende test yapmak ıstyrm ama cesaretm yok bgn daha besıncı gunum

IOTE="feridemre, post: 43556711, member: 583370"]zaten zayıf biriyim canm bende istiyorumki kilo alayım dün itibariyle bende tedavime başladm çok şükür bende pko olduğu için biraz düşük dozla başladm inşallah herşey istediğimiz gibi devam eğer yumurtalarım istenilenden çok büyürse işlem durdulacak umaım öyle bi sıkıntı olmaz ya :KK43:[/QUOTE]
İnşallah sıkıntısız pozitif haberler veririz bırbırımıze canım hepimiz hayırlısını istyrz ;)

Formda besıncı gun belırtılerı gohuste şişlik fılan yazıyor benm hıc yok belrtm acaba Allah korusun tutmadımı

Canımm benımde ıcım ıcıme sıgmıyor ne zaman oldun teansferını ıns hamışsındır hayatım bende test yapmak ıstyrm ama cesaretm yok bgn daha besıncı gunum

Canim ben 3.5
4.5 ve bugün sabah 5.5 günlük olmak üzere 3 gündür yapıyorum test dün çok hafif hayalet bi çizgi vardı bugünkü biraz daha belli 3.5 Günlükken yaptığımda hiç bişi yoktu bembeyazdi bu denememde böyle ilk günlerden tahlil yaptım sonu güzel olsun insallah
benim bu 5. Denemem artık eskisi gibi üzülmuyorum sen bana bakma canım bekle gününde kan ver testlerde çok gü en olmaz inşallah evlatlarımiza kavusuruz

Kızlar merhaba hepınıze çarşamba transferım oldu Kayseri de yapıldı bugun 5.günüm , sabah uyandıgımda meme uclarım hassas o da ılaçlardan sanırım içim içime sıgmıyor aklımdan cıkaramıyorum bırbırımıze dua edelım guzeller olur mu
Merhaba benimde 5.gunum goguslerim sis ve renklerde koyulasma var sol kasıgımda agri ve batma var inşallah yuzumuzu güldürecek haberler alırız haftaya bugün

Merhaba benimde 5.gunum goguslerim sis ve renklerde koyulasma var sol kasıgımda agri ve batma var inşallah yuzumuzu güldürecek haberler alırız haftaya bugün

Cnm sabah uyandıgımda sadece memelerımınucu hassa bende baska belırtı yok canım ; ınsallah hayırlısıyla tutar kaç embrıyo transfer edıldı ve kaç hucrelıydı cnm

Canim bdüşüenim 5. Denemem bu cesaret ordan geliyo canim :KK53: deli cesareti yani :KK48:
5. Gūn embiriyosuydu transfer pazertesi olmuştu

OTE="mavili33, post: 43557827, member: 713237"]Merhaba benimde 5.gunum goguslerim sis ve renklerde koyulasma var sol kasıgımda agri ve batma var inşallah yuzumuzu güldürecek haberler alırız haftaya bugün[/QUOTE]
Canım senin kaçıncı günün ki1 hafta bekleyeceksin

Back