- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmeyen ve gelme gibi bi umudu olmayanlar napsin (((((((Peki bebiş gelmeyen evler ne yapsın
Allah yardimcin olsun cnm inşallah herşey gönlünce olsunKızlar bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş. Bugün biraz kanamam oldu tekrar kontrole gittik ve bebeğimin gelişiminin yavaş olduğunu pazartesi tekrar bakıcak o zaman tam 8 haftalık olucaz bize dua edin kızlar çok ihtiyacimiz var...
Öyle demeyin cnm ya allah tan umut kesilmez, yarabbim bütün isteyenlere nasip etsin insallahGelmeyen ve gelme gibi bi umudu olmayanlar napsin (((((((
Inşallah onlara da bebiş gelirPeki bebiş gelmeyen evler ne yapsın
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahÖyle demeyin cnm ya allah tan umut kesilmez, yarabbim bütün isteyenlere nasip etsin insallah
Tedavi olsunlar. Dua edip sabretsinler.Peki bebiş gelmeyen evler ne yapsın
Herkes mutlu yaşasında bizler ölelimmi bilmiyorum çok kötüyüm ben ya dipteyimGelmeyen ve gelme gibi bi umudu olmayanlar napsin (((((((
Allahtan umut kesilmezGelmeyen ve gelme gibi bi umudu olmayanlar napsin (((((((
Allah tamamına erdirsin hayırlı evlatlar versin darısı bize bebek hasreti çekenlereTedavi olsunlar. Dua edip sabretsinler.
36 yaşındayım ve yillardir bebek hasreti cekiyoruz. Bu ilk hamileligim..kari koca tedavideydik.cok para gitti. Cok şükür sonunda tuttu. .ama tüp bebek. .Allahtan umut kesilmez
Amin allah razı olsunInşallah onlara da bebiş gelir
Kaç yılık evlisin allah bizede nasip etsinGelmeyen ve gelme gibi bi umudu olmayanlar napsin (((((((
Çok teşekkürler. Amin inşallah. .Allah tamamına erdirsin hayırlı evlatlar versin darısı bize bebek hasreti çekenlere
Hayırlı olsun canımÇok tesekkur ederim kizlar, inşallah katlanarak devam eder kucagimada almak nasip olur.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Deme öyle yoktan var eden RABBİM değil mi ? Biliyorum tıbben yapılabilecek hiç bir şey yok 13 yıllık evliyim çok Dr. Gezdik gittik maalesef yok umudumu hiç bi zmn kesmedim kesmiyorumda bi gün olacak diyorum belkide bunla avutuyorum kendimi uff ne bileyim işte çok zor bi durum biz yaşadık yaşıyoruz da ALLAHHerkes mutlu yaşasında bizler ölelimmi bilmiyorum çok kötüyüm ben ya dipteyim
Doktorların Başaramadigini alternatif bitkisel tıp başarıyor. Onuda deneyin. Ben her yolu denemistimDeme öyle yoktan var eden RABBİM değil mi ? Biliyorum tıbben yapılabilecek hiç bir şey yok 13 yıllık evliyim çok Dr. Gezdik gittik maalesef yok umudumu hiç bi zmn kesmedim kesmiyorumda bi gün olacak diyorum belkide bunla avutuyorum kendimi uff ne bileyim işte çok zor bi durum biz yaşadık yaşıyoruz da ALLAH
Bende 13 yıllık evliyim 7 negatif tüp bebek denemem var sizdeki sorun nedir tüp bebek denemeleriniz oldumuDeme öyle yoktan var eden RABBİM değil mi ? Biliyorum tıbben yapılabilecek hiç bir şey yok 13 yıllık evliyim çok Dr. Gezdik gittik maalesef yok umudumu hiç bi zmn kesmedim kesmiyorumda bi gün olacak diyorum belkide bunla avutuyorum kendimi uff ne bileyim işte çok zor bi durum biz yaşadık yaşıyoruz da ALLAH
Tabi ki herşey Allah tan alanda veren de yoktan var eden de O elbet bi vakti zamanı vardırAllahtan ümit kesilmez. Herşey onun istediği zaman gerçekleşir