• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş. Bugün biraz kanamam oldu tekrar kontrole gittik ve bebeğimin gelişiminin yavaş olduğunu pazartesi tekrar bakıcak o zaman tam 8 haftalık olucaz bize dua edin kızlar çok ihtiyacimiz var...

Kızlar bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş. Bugün biraz kanamam oldu tekrar kontrole gittik ve bebeğimin gelişiminin yavaş olduğunu pazartesi tekrar bakıcak o zaman tam 8 haftalık olucaz bize dua edin kızlar çok ihtiyacimiz var...
Allah yardimcin olsun cnm inşallah herşey gönlünce olsun

Tedavi olsunlar. Dua edip sabretsinler.
36 yaşındayım ve yillardir bebek hasreti cekiyoruz. Bu ilk hamileligim..kari koca tedavideydik.cok para gitti. Cok şükür sonunda tuttu. .ama tüp bebek. .Allahtan umut kesilmez
Allah tamamına erdirsin hayırlı evlatlar versin darısı bize bebek hasreti çekenlere

Herkes mutlu yaşasında bizler ölelimmi bilmiyorum çok kötüyüm ben ya dipteyim
Deme öyle yoktan var eden RABBİM değil mi ? Biliyorum tıbben yapılabilecek hiç bir şey yok 13 yıllık evliyim çok Dr. Gezdik gittik maalesef yok umudumu hiç bi zmn kesmedim kesmiyorumda bi gün olacak diyorum belkide bunla avutuyorum kendimi uff ne bileyim işte çok zor bi durum biz yaşadık yaşıyoruz da ALLAH

Deme öyle yoktan var eden RABBİM değil mi ? Biliyorum tıbben yapılabilecek hiç bir şey yok 13 yıllık evliyim çok Dr. Gezdik gittik maalesef yok umudumu hiç bi zmn kesmedim kesmiyorumda bi gün olacak diyorum belkide bunla avutuyorum kendimi uff ne bileyim işte çok zor bi durum biz yaşadık yaşıyoruz da ALLAH
Doktorların Başaramadigini alternatif bitkisel tıp başarıyor. Onuda deneyin. Ben her yolu denemistim

Bende 13 yıllık evliyim 7 negatif tüp bebek denemem var sizdeki sorun nedir tüp bebek denemeleriniz oldumu

Back