Bende cok heves ediyorum yapmaya:) aksam acil de test yaptircam bakalim kaç cikacak
Ayy haber ver çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cok heves ediyorum yapmaya:) aksam acil de test yaptircam bakalim kaç cikacak
Vermem mi cnm hele ben catlicam:)Ayy haber ver çok merak ediyorum
Bende memorial da yaptırdım ilkini , ikinci de orada olcak ama iki tane koymuyorlarben memoriala gidiyorum ama hiç öyle bir şey duymadım
Şişli memorial mi cnm benim arkadaşım 28 yasinda orda yaptırdı ilk denemesiydi ve 2 tane koydular kendi öyle istediBende memorial da yaptırdım ilkini , ikinci de orada olcak ama iki tane koymuyorlar
Ben de istiyorum ama koyuyorlar yaş 30 olmasına rağmen. Neye göre karar veriyorlar anlamıyorum.Şişli memorial mi cnm benim arkadaşım 28 yasinda orda yaptırdı ilk denemesiydi ve 2 tane koydular kendi öyle istedi
Bana da iki tane koydu doktorun yas 28Ben de istiyorum ama koyuyorlar yaş 30 olmasına rağmen. Neye göre karar veriyorlar anlamıyorum.
Sen de mi sisli memorial da yaptırdık canim.Bana da iki tane koydu doktorun yas 28
Cnm cikti sonuç 71,7Vermem mi cnm hele ben catlicam:)
Kendi kendime cvp vermiştim cikti sonuç 71,7Ayy haber ver çok merak ediyorum
Kaçıncı günKendi kendime cvp vermiştim cikti sonuç 71,7
9.gunKaçıncı gün
Hayırlı olsun cnm
Bol bol su ic cnm hayırlı olsun
Kendi kendime cvp vermiştim cikti sonuç 71,7
Aynen cnm ya insallahhh, sen yarin mi kan testi yapcaktinOhh ya çok sevindim nihayet stresli kısmı atlattın. Biran evvel sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah.
Peki bebiş gelmeyen evler ne yapsınGelsin bebisler. , evler bebek sesleriyle coşsun