• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bende esrofeme başladım... 31 inde kontrol var hayırlısı olsun...Forumları okuyup güzel haberler aldıkça geride kalıyor gibi hissediyor insan kendini:) Bir an önce olsunda şu 10 gün geçsin istiyor insan...
Hayırla olumlu sonuçlansın inşallah hepimizin de..Muhtemelen ben de başlycam yine yeniden ilaçlara..Zaman bile yoruyor insanı geçen saliseler..Ne yapalım bu da bizim imtihanımız

Ben geldim opudan 6 tane yumurta toplanmis hic bos yok umarim ilerlemeleride guzel gider sol tatafta kist oldugu icin birkac tane daha varmis ama alamamislar hakkimizda hayirlisi artik Allah ne yazdiysa onu gorucez

Merhaba arkadaşlar yaşım 30 bende de amh 0,50 ve tiroidim olduğundan yumurtalık rezervim az dedi doktor. İlk defa tüp bebek denememiz olacak bu yüzden çok heyecanlı ve tedirginiz. İstanbul'a 2saatlik mesafede yaşıyoruz. Yaşadığım yerde de tüp bebek merkezi var ama yine de aklımda hep memorial veya bahçeci var. Sizce tedaviye ilk burada mı başlamalıyım?
Canım kesinlikle bahceci veya memorial dene derim. Küçük bir yerde laboratuvar vb. Iyi olmuyor. Elbetteki oralarda deneyip de pozitif olan bir sürü insan var, ancak zaten maliyetli ve zor tedavi. Heleki böyle amh düşük vb,sorunlar oldugunda iyi bir merkez tercih etmelisin

Kızlar merhaba,benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktorunuzlamı devam edeceksiniz gebelik takibi ve doğumda ben devam etmeyi düşünüyorum ama yeterli Zaman ayırabilirlermi dersiniz

Kızlar merhaba,benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktorunuzlamı devam edeceksiniz gebelik takibi ve doğumda ben devam etmeyi düşünüyorum ama yeterli Zaman ayırabilirlermi dersiniz
Cnm dun aksam kan testinde pozitif cikti ama yarin iki katina ciktigini görmeden umutlanmak istemiyorum inşallah artarak devam ederse ben başka doktorla devam etmeyi dusunuyorum

Ben ilk kontrolü tüp bebek doktorunda yaptırdım. Ama geriye kalan diger kontrolleri kendi kadın doktorumda yaptiricam

Back