- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
doğufertil inş. amin canım cümlemizesiz hangi merkeze gidiyorsunuz? inşallah sağlıklı bir gebelik olur kucağınıza alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğufertil inş. amin canım cümlemizesiz hangi merkeze gidiyorsunuz? inşallah sağlıklı bir gebelik olur kucağınıza alırsınız
İnşallah cnm, acaba catlatma iğnesinin etkisi hala sürüyor olabilir mi diye korkuyorum umutlanmaktantabiki pozitif Allah devamını getirsib inş. :)
İnşallah cnm, acaba catlatma iğnesinin etkisi hala sürüyor olabilir mi diye korkuyorum umutlanmaktan
Kuşlar 9. Günüm test yaptım sizce pozitif mi
Ayy inşallah cnm ya sevinçten ne yapacagimi sasirdim Allah bize ve isteyen herkese nasip etsinnBak silikte olsa sende de görünmüş. Yanıltıcı olabiliyor ama aldığımız ilaçlardan ötürü yine de temnkinli olalım :) İnşallah hamilesindir.
İnsallahhh)olamaz canikom hamilesinnnnnnnnnnnn
Kizlar ya sindirim bozuldu, hemşireyi aradim test yaptgim testi söyledim, 13. Günden önce kan testi de yapan idrar testi de yapan yaniltici olur niye yaptn dedi moralini bozdu, catlatma iğnesini yapali 16 gün oldu hala etkisi var midir ki ya
Kanda bile baktirsan yaniltici olur diyor, catlatma iğnesini 9 aralikta yapmistm yani 16 gün oldu , arastirdm biraz 10-12 günde etkisi geçer iğnenin yaziyor, kadin Hevesimi kursagimda birakti ya, sen kacinci gün ogrendn cnmYavrum, hemşireler idrar testi için kesnlikle olumlu konuşmazlar, evet hamilesin bekleme :) Benim eltim tüp bebek hemşiresi o bile sakın sevinme yanıltıcı olur diyor. Ama 10. günden itibaren kan baktırabilirsin çıkar diyor.
Hep sinir bozuyolar zaten onlar üzülme sen sakın canım bende 9. Gun kantesti yaptım 89 cıktı kaale alma desi onu bende uzulmustum 12 gunde 290 cıktı sevındık inşallah sende sevınıceksın biyandan haklılar aslında erken yapmak sakıncalı olabılıyo kan testi gene daha garanti cnım kacıncı gunundu seninKizlar ya sindirim bozuldu, hemşireyi aradim test yaptgim testi söyledim, 13. Günden önce kan testi de yapan idrar testi de yapan yaniltici olur niye yaptn dedi moralini bozdu, catlatma iğnesini yapali 16 gün oldu hala etkisi var midir ki ya
senin kaçıncı gün oldu cnmKizlar ya sindirim bozuldu, hemşireyi aradim test yaptgim testi söyledim, 13. Günden önce kan testi de yapan idrar testi de yapan yaniltici olur niye yaptn dedi moralini bozdu, catlatma iğnesini yapali 16 gün oldu hala etkisi var midir ki ya
9.gün cnmHep sinir bozuyolar zaten onlar üzülme sen sakın canım bende 9. Gun kantesti yaptım 89 cıktı kaale alma desi onu bende uzulmustum 12 gunde 290 cıktı sevındık inşallah sende sevınıceksın biyandan haklılar aslında erken yapmak sakıncalı olabılıyo kan testi gene daha garanti cnım kacıncı gunundu senin
Kanda bile baktirsan yaniltici olur diyor, catlatma iğnesini 9 aralikta yapmistm yani 16 gün oldu , arastirdm biraz 10-12 günde etkisi geçer iğnenin yaziyor, kadin Hevesimi kursagimda birakti ya, sen kacinci gün ogrendn cnm
Transferden sonra niye yaptilarValla ben transferden sonra da çatlatma iğnesi oldum kalçadan 3 sefer sonuncuyu 21 inde oldum. Benim hemşirem 12 gün sonra bakabilirsin dedi.
P
Transferden sonra niye yaptilar
Sen sonucunu doktoruna soyledn mi cnm
Takvim yapinca ben de gösterdn sandm cnm:)Yok yavrum. Yarın kan testi vereceğim çıkan sonucu doktora göstereceğim. İdrar tahlilini ben sırf meraktan yaptım yoksa kullandığım ilaçların etkisinin de olabileceğinin farkındaydım.
Takvim yapinca ben de gösterdn sandm cnm:)
Bende cok heves ediyorum yapmaya:) aksam acil de test yaptircam bakalim kaç cikacakYok ya onu da meraktan yaptım