• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Sağol cnm, dun 9. Gunumdu sonuç 71,7 cikti ama ben yine de umutlanamiyorum korkuyorum yarin aksam tekrar yaptircam iki katina cikmis mi diye
Gözün aydın rosellaa rosellaa . Test için cesaretlenip bakmışsın ne güzel. Benim de yarın 9. gün ama hiç cesaretim yok benim. Üstelik 2. gün embriyosuydu benim. Sanırım bu da değiştiriyor bakılma zamanını. Asıl sana sorum kendinde hiç bir belirti vs. hissetin mi? Bende hiçbir şey yok, gaz sancıları dışında. Onun da sebebi belli progesteran. Endişeleniyorum hiç bişey hissetmemekten. Eşim "rahat ol, her duruma hazır ol, napalım olumsuzsada, ama içini karartma" diyor ama gel de bunu benim pır pr eden kalbime anlat. 12 gün ne uzadı.

Gözün aydın rosellaa rosellaa . Test için cesaretlenip bakmışsın ne güzel. Benim de yarın 9. gün ama hiç cesaretim yok benim. Üstelik 2. gün embriyosuydu benim. Sanırım bu da değiştiriyor bakılma zamanını. Asıl sana sorum kendinde hiç bir belirti vs. hissetin mi? Bende hiçbir şey yok, gaz sancıları dışında. Onun da sebebi belli progesteran. Endişeleniyorum hiç bişey hissetmemekten. Eşim "rahat ol, her duruma hazır ol, napalım olumsuzsada, ama içini karartma" diyor ama gel de bunu benim pır pr eden kalbime anlat. 12 gün ne uzadı.
Saol cnm, aslinda benim test yapmamin sebebi arkadasimin israriydi ama ben negatife o kadar hazirlamistim ki kendimi sok oldum. 7. Güne kadar hic bir şeyim yoktu sadece gazim vardi, 7. Gün adet belirtilerim basladi karin agrisi hatta tam adetimin ilk günü gibi bacaga falan vuruyordu agrisi tamam dedim tutmadi negatif diye gizli gizli agliyordum, sonra dedim bi idrar testi yapayim da negatife hazirlayim kendimi ama çok şükür pozitif oldu. Yani belirtilere hic takilma cnm, benim adetim saat gibidir hemen anlarm adet olacagimi o yüzden hep derdim ki ben hamile kalsam hemen anlarm ama anlasilmiyormus. Hala pek belirti yok göğüs agrisi falan sadece 10. Gün başlayan kasik agrim var, bugun 11. Günüm aksam tekrar kan testi yaptircam dua et cnm ne olur inşallah iki katina cikmistir. Sende moralini yüksek tut inşallah Rabbimin izniyle sende pozitif sonuç alacaksin. Allah her isteyene versin hayirlsiyla..

Kizlar bugün yine idrar testi yaptim hic koyulasmamis iki gün oncekiyle ayni, boyle iki gün arayla idrar testi yapan var mi sonuç nasildi moralim çok bozuldu

oldu Can'ım Allah'a şükür iyi geçti hiç birşey hissetmedim 4 tane toplanmışbugün arayıp haber verecekler durumları Hakkı'nda bekliyorum.sen ne yaptın Can'ım?
Benimde iyi geçti canım 6 tane toplanmış ama önemli olan sayısı değil 1 tane olsun bizim olsun inşallah arkadaşım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Arkadaşlar yumurta toplamadan sonra hiçbirmiz adet olmadık sadece kanamamız oldu.Yani yumurta atmadık ya.Gebe kalmayan arkadaşlar acaba kanamadan ne kadar süre sonra adet oldular..Adet olmadığım için hesap yapamıyorum..Olduğumda doktorumdan randevu alcam .4 gün önce sancım başlamıştı ha bugün ha yarın derken olmadım, halbuki akıntım da var.bi hevesle bakıyorum olmadım diyorum.hesapta karıştı.Ne olur biriniz bir şey söyleyin

Back