neden histeroskopi oldun bende dün oldum polip vardı onları aldılar adet olunca gel dedi dr erken diye düşündüm ama vardır bilidigi tabiihisteroskopiden sonra gecikme oldu mu? ilk adetiniz kanamanız normal şekilde miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden histeroskopi oldun bende dün oldum polip vardı onları aldılar adet olunca gel dedi dr erken diye düşündüm ama vardır bilidigi tabiihisteroskopiden sonra gecikme oldu mu? ilk adetiniz kanamanız normal şekilde miydi?
rahim içinde düzeltme yaptılar ve tutma kolay olsun diye çizikler attılar.polip falan yoktu.adet döngümün 24.günündeyim.ara lekelenmelerim devam ediyor.3 gün içinde olmam lazım ama bilmiyorum.histeroskopiden sonra tutunma kolay oluyormuş ama her şey Allahtanneden histeroskopi oldun bende dün oldum polip vardı onları aldılar adet olunca gel dedi dr erken diye düşündüm ama vardır bilidigi tabii
Hayırlı olsun seninde yumoşların inşallah canım ben 10 da merkezde olucam 11 de toplamam var bu akşam 11 de iğnelerimi vurulucam senin kaçta olacakcanım benimde yumurta toplama işlemi cumartesi sabahı bendede 4-5 adet yumurta var inşallah onlarda kalitelidir ve güzel güzel bölünürler.Ranbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize
akşam saat 8:30 da iğnemi vurcam cumartesi sabah 7:45 de burda ol dedilerHayırlı olsun seninde yumoşların inşallah canım ben 10 da merkezde olucam 11 de toplamam var bu akşam 11 de iğnelerimi vurulucam senin kaçta olacak
benimde tek ve 5. gün emriyosu .çift embriyo çok istedim ama dr um olmaz çok hassassın taşıyamazsın dediÇok teşekkür ederim. senin de transferin hayırlı olsun şimdideden. Kaç embriyo ve kaçıncı gün embriyosu olacak kısmetse senin. Benim tek ve 2. gündü. Beklemek zor işmiş.
Eveeettt..Regl sancım yavaaşş yavaşş başladı.İnşallah bi olayım hayırlısıyla ertesi gün kontrole başlıyorum..Ama 20 günü buluyormuş dondurulmuş transferi. Kişiden kişiye değişir muhakkak tabii ama ortalama öyle sürüyormuş.Dondu çocuklar iyicee.:) Birde şimdi çözünürken yumurtaların bozulma ihtimali varmış.Endişe üstü endişe.Hiç böyle bir süreçten geçeceğimi düşünmemiştimBu kadar bekledim.Şimdi gidince de iki günde bir kontrol rahim duvarı vb. bekle, transfer sonrası beklee..İnşallaahhh hayırla olumlu sonuçlanır, sabrın sonu selamet derim ben de..
isteyince çift embriyo veriyolar mı?benimde tek ve 5. gün emriyosu .çift embriyo çok istedim ama dr um olmaz çok hassassın taşıyamazsın dedi
isteyince çift embriyo veriyolar mı?
ben memoriala gidiyorum ama hiç öyle bir şey duymadımEvet. Özel hastaneler veriyor.
evet veriyorlar ilk deneme 26 yaşındayım doktoruna bağlıisteyince çift embriyo veriyolar mı?
Cnmm çok mutlu oldum silikte olsa ciktiysa pozitiftir o, gözün aydin:)Kızlar,
Yarın test günüm, dün yanıltıcı olacağını bile bile idrar testi yaptım, silikte olsa pozitifti, yani resmen kaşınıyorum :) Bugün bana geçmez artık..
2 işlemden sonra olmazsa eğer zaten 2 tane embriyo koyuluyor,bazen kaliteye göre de iki tane transfer edilebiliyor. Dr una bağlı bir yerde de.bana 2 trasnferde kesınlıkle olmaz dedı 3uncude kendı ıkıtane koydu
siz hangi merkeze gidiyorsunuz? inşallah sağlıklı bir gebelik olur kucağınıza alırsınızevet veriyorlar ilk deneme 26 yaşındayım doktoruna bağlı
hayırlı olsun bebeğiniz.Allah sağlıklı hamilelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.hangi merkezdi sizin.bana 2 trasnferde kesınlıkle olmaz dedı 3uncude kendı ıkıtane koydu
tabiki pozitif Allah devamını getirsib inş. :)Kuşlar 9. Günüm test yaptım sizce pozitif mi