- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Aynen canım bende yurtdışındayim. Benimki tüo bebek.tranferden sonra 5 dakika zor uzanabildim. Hemen eve postaladilarBen yurt disindayim kizlar burda doktorlara kalsa hic yatmayacaz dus alabilir.cok rahatlar ama ben almadim pozitifi gorene kadar dus 8.günde aldjm hersey allahtan nasip oldumu naparsan yap oluyor.
canım e2 750 iken kaç yumurta toplanmıştı senden benim 10.günüm bugün ilaçlarda e2 697 olmuşBenim dondurulmuş değil ama, transfer öncesi e2 750 progesteron 0,2 ydi. Transferin 4. günü e2 1170 progesteron 153. senin nasıl ?
canım e2 750 iken kaç yumurta toplanmıştı senden benim 10.günüm bugün ilaçlarda e2 697 olmuş
Donmuş tedavisinde e2 ve progesteron sonuçlarım çıktı e2 38 progesteron 0,55 esrofeme başladım günde bir taneyle değerlerim hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum?
Transfer oldun mu, yoksa bu değerler transfer öncesi mi ?
Öncesi
Şu e2 yi ben bi türlü anlayamıyorumda, niye yükseliyo niye düşüyo. Progesteron süper transfer öncesi 1 altı olması gerekiyor.
amin canım hayırlı kandıllerarkadaşlar şimdiden mevlüd kandiliniz mübarek olsun inş. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder. evlatlarımızı kucağımıza alırız
umut tüp bebek merkezi mi bahçeci den umut yakın bana oaryıda çok övüyolar evet cem bey varmıshangi merkezdesin bilmyorum ama bahçecidençounluk çok memnun hangi hoca olduğu da çok önemli değil,,,ben aytun hn.ın hastasıyımm tavsiye ederim,,,ben de negatifin üzerinden ilaçları kesip hastalandım 2. adetimle başlamak istiyorum bakalım cumartesi görüşmem var doktorumla bakalım o ne diiicek benim başlama talebime
canım umut ve bahçeci aynı ,,zaten embriyolog aynı necati bey onun için emin ellerdesin :)umut tüp bebek merkezi mi bahçeci den umut yakın bana oaryıda çok övüyolar evet cem bey varmıs
biliyorum canım bahçeciye bağlı çok merkez varya ondan dedim bahçeciye bağlı umut tüp bebek m görüştüm randevu aldım cem beyden ama içim de bi tuaf yaacanım umut ve bahçeci aynı ,,zaten embriyolog aynı necati bey onun için emin ellerdesin :)
şimdi ilk doktoruma alıştım herşeyı biliyo ya yeni bir doktora gıtmek hatamı olur dıye kafam karışıkneden içine sinmeyen bir şey falan mı var için neden tuhaf ?
ilk neredeydin ve ilk dediğine göre bu 2. denemen mi olacak ? bu arada problem nedir ?şimdi ilk doktoruma alıştım herşeyı biliyo ya yeni bir doktora gıtmek hatamı olur dıye kafam karışık
ilk amaerıkan hastanesi cengiz bey dı yumurta rezervımde azalma var yumurta geliştirme sırasında yumurtalar çok direnç gösterdi sorun yaşadım malesef tutmadıilk neredeydin ve ilk dediğine göre bu 2. denemen mi olacak ? bu arada problem nedir ?
bahçecinin doğru bi yer olduğunu düşünüyorum,,ilkini unut derim neticede her tedavi yeni başlangıç her şey yeniden yapılıyor ki vücudunun o anki hali önemli olan,,bence tereddüt etme hiç ve kendini emin ellere teslim et..neticede hikayen seninle anlatırsın ve zaten bu yeterli.ilk amaerıkan hastanesi cengiz bey dı yumurta rezervımde azalma var yumurta geliştirme sırasında yumurtalar çok direnç gösterdi sorun yaşadım malesef tutmadı
çok araştırdım aslında ilk oraya gitmek istemiştim eşim istemedi. İlkini insan titizleniyo hayırlısı olsunbahçecinin doğru bi yer olduğunu düşünüyorum,,ilkini unut derim neticede her tedavi yeni başlangıç her şey yeniden yapılıyor ki vücudunun o anki hali önemli olan,,bence tereddüt etme hiç ve kendini emin ellere teslim et..neticede hikayen seninle anlatırsın ve zaten bu yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?