kabızlık olmasın diye ananas ve kuru kayısı yiyin diyolar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum..Hadi bakalim hayirlisii...adet agrisi bendede var 2 gundur..ama geliyor bi sure sonra geciyor...gabizlik bendede var..dedigin gibi ilaclardanmidir..ki cok dikkat ettim hep lifli besinler yedim..sen ne zaman kan vericenn...
inşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda tedavine başlarsın canım:)Kızlar biz de bu ay her şey yolunda giderse tüp bebek yaptıracağız.Bugün puregon iğneye başladım.Çok olumsuz şeyler yaşadım nerdeyse bütün kadın hastalıkları bende var.Eşimde problem yok şükür.İnşallah hepimize nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar.
belirti olmaması normak canım hamıle olsak bıle bebej 12 hafta olana kafar pek anlaşılmazmış. ki bizim nolacağımız bellı bıle değil bır umut yatıyoruz uğraşıyoruz allah hepimizin kucağını doldurur inş
Kuru incir birebir bilginize arkadaslar..kabızlık olmasın diye ananas ve kuru kayısı yiyin diyolar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum..
benim bugun 3. Gunumdu...yarin 4 e baslicazz..Canïm senin trasferin kaçıncı günü
kabızlık olmasın diye ananas ve kuru kayısı yiyin diyolar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum..
Rabbim hayırlısıysa versin canım. Verdiği herşeyide gönlümüze razı eylesin.aminnn canım bazen bacaklarımı toplayıp oturamıyorum baskı olusuyor kasıklarımda,ve ara ara belim agrıyor ama bacaklarımda agrı yok.benimde ilk denemem ve çikolata kistim var benimde..ıster ıstemez gel gitler yasıyorum tutarmı tutmazmı diye..allahım uzerımızdekı stresı alsın biran once guzel haberler alalım.
Canim bendede pko var...yumoslar buyudugu icin kasik agrilarii...biz pkolularda cok yumos olabiliyor..opu sonrasi bolll ama boool su tuket ve protein agirlikli beslenn...
ayy çok teşekkür ederim önerileriniz için. Bugün son kontrolümdü kaliteli yumurtalarım olduğunu söyledi doktor. İnşallah hayırlı haberler alırız hep birlikteCanim yasalara gore ya 2 olumsuz deneme olacak..yada 32 yasini doldurmus...benimde merkezim ozeldi ilk 2 tanede istememize ragmen 2 transfer etmedi...3. De 2 koyuldu...4. De dr um..yasin 27..ama onceki negatiflerden dolayi istersen 2 transfer edilebilir dedi...
Canim bendede pko var...yumoslar buyudugu icin kasik agrilarii...biz pkolularda cok yumos olabiliyor..opu sonrasi bolll ama boool su tuket ve protein agirlikli beslenn...
Hadi hayirli olsun...hic heycan yapma bi uyanacaksin hersey bitmis
Canim transferden sonraki kacinci gunde yaptin testi cizgiyi gordun ?Günaydın kızlar bu sabah yine test yaptım hayalet çizgiden hafif çizgiye geçtik inşallah devamı gelir bekleyen tüm arkadaşlara nasip olsun inşallah
Canim transferden sonraki kacinci gunde yaptin testi cizgiyi gordun ?
Evet canım gördüm 2. Çizgi silik ama belliCan'ım 3.5 gun olduğunda yaptım şu ucuz testlerden bembeyazdı
4.5 gun olduğunda yine o testlerden yaptım hayalet bi çizgi çıktı
Onlara çok güvenmediğim için şu erken gebelik testlerinden aldım
5.5gun olunca yaptım bu sabah resmini atıyorum silik çizgi çıktı dünden daha rahat görünüyor bu arada fotoda pek çıkmıyor çıplak gözle daha rahat görünüyor inşallah devam eder darısı hepimizin başına
Oooo sevindim hadi insallahGünaydın kızlar bu sabah yine test yaptım hayalet çizgiden hafif çizgiye geçtik inşallah devamı gelir bekleyen tüm arkadaşlara nasip olsun inşallah
Evet canım gördüm 2. Çizgi silik ama belli. Hayırlısıyla ınsallah hepimizinki tutar. Guzel haberler verırız buradan. Cevabın için cok tsk ederim :)
Oooo sevindim hadi insallah
zaten zayıf biriyim canm bende istiyorumki kilo alayım dün itibariyle bende tedavime başladm çok şükür bende pko olduğu için biraz düşük dozla başladm inşallah herşey istediğimiz gibi devam eğer yumurtalarım istenilenden çok büyürse işlem durdulacak umaım öyle bi sıkıntı olmaz yaBebişim olsun da kilo verilir sorun değil :) dün ilk ignemi yaptım çok heyecalıyım.senin sonuçların ne oldu hangi evredesin inşallah güzel haberler alırız.
Amin canım...Saolasin canim daha erken ama bakalım inşallah guzel günler bekliyodur hepimizi
hadi hayırlısı olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur ve bebeğinle yada bebeklerinle dönersin evine :)Az önce aradılar kızlar. Pazartesi öğleden sonra transferim var. İnş. Herşey yolunda gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?