2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hadi bakalim hayirlisii...adet agrisi bendede var 2 gundur..ama geliyor bi sure sonra geciyor...gabizlik bendede var..dedigin gibi ilaclardanmidir..ki cok dikkat ettim hep lifli besinler yedim..sen ne zaman kan vericenn...
kabızlık olmasın diye ananas ve kuru kayısı yiyin diyolar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum..

inşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda tedavine başlarsın canım:)

Insallah canim bazen moralim yerlere dusuyor bazen umutluyum. Cok zor bir surec. Insallah iyi sonuclar aliriz

Rabbim hayırlısıysa versin canım. Verdiği herşeyide gönlümüze razı eylesin.

Canim bendede pko var...yumoslar buyudugu icin kasik agrilarii...biz pkolularda cok yumos olabiliyor..opu sonrasi bolll ama boool su tuket ve protein agirlikli beslenn...
ayy çok teşekkür ederim önerileriniz için. Bugün son kontrolümdü kaliteli yumurtalarım olduğunu söyledi doktor. İnşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte

Canim transferden sonraki kacinci gunde yaptin testi cizgiyi gordun ?

Can'ım 3.5 gun olduğunda yaptım şu ucuz testlerden bembeyazdı
4.5 gun olduğunda yine o testlerden yaptım hayalet bi çizgi çıktı
Onlara çok güvenmediğim için şu erken gebelik testlerinden aldım
5.5gun olunca yaptım bu sabah resmini atıyorum silik çizgi çıktı dünden daha rahat görünüyor bu arada fotoda pek çıkmıyor çıplak gözle daha rahat görünüyor inşallah devam eder darısı hepimizin başına

Eklentiler

• image.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 67
Evet canım gördüm 2. Çizgi silik ama belli . Hayırlısıyla ınsallah hepimizinki tutar. Guzel haberler verırız buradan. Cevabın için cok tsk ederim :)

Bebişim olsun da kilo verilir sorun değil :) dün ilk ignemi yaptım çok heyecalıyım.senin sonuçların ne oldu hangi evredesin inşallah güzel haberler alırız.
zaten zayıf biriyim canm bende istiyorumki kilo alayım dün itibariyle bende tedavime başladm çok şükür bende pko olduğu için biraz düşük dozla başladm inşallah herşey istediğimiz gibi devam eğer yumurtalarım istenilenden çok büyürse işlem durdulacak umaım öyle bi sıkıntı olmaz ya

Benim bugün 6. Günüm yaklaşık olarak aynı sayılırız benim çok merak ediyorum ama idrar testi yapmaktan çekiniyorum olumsuz olursa kafama takarım sen iyi cesaret etmişsin inşallah kan değerlerinde yüksek çïkar canım

Önceki mesajım momys içindi yeniyimde mesajın içinde devam edememişim. Salı günü pruloton adında iğne vurduracağım 3 gūnde bir vurduruyorum dūşūk riski ićin 8. Gūn olacak ozaman kan tahlili yaptïtmak istiyorum sizce belli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…