2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hadi bakalim hayirlisii...adet agrisi bendede var 2 gundur..ama geliyor bi sure sonra geciyor...gabizlik bendede var..dedigin gibi ilaclardanmidir..ki cok dikkat ettim hep lifli besinler yedim..sen ne zaman kan vericenn...

Canim oni yapan hemşireye de çok yavaş enjekte etsin başka da bilmiom allah yardimcin olsun bnde tirsiyom şimdiden

belirti olmaması normak canım hamıle olsak bıle bebej 12 hafta olana kafar pek anlaşılmazmış. ki bizim nolacağımız bellı bıle değil bır umut yatıyoruz uğraşıyoruz allah hepimizin kucağını doldurur inş

kan testi yaptıran yada idrar testi yaptıran arkadaşlar değerleriniz kaç çıktı acaba veya idrarı en erken kaçıncı gun yaptırdınız.

Canim oni yapan hemşireye de çok yavaş enjekte etsin başka da bilmiom allah yardimcin olsun bnde tirsiyom şimdiden
Zaten ilac yagli bi ilac oldugu icin enjektorden de kolay gecmiyor. Bugun eczaneden saf alkol alip hemsirenin dedigi gibi pamukla masaj yapti bastirarak annem ilactan 15-20 dakika sonra. O masaj dagitiyo sen de yap mutlaka. Yoksa icerde iyice beze oluyo. En iyi gelen o. Aklinda olsun senin de canim. Baska da iyi gelen bisey bulamadim valla

Merhaba
Sabah yumurtalarım toplandı . 10 adet inşallah kalitelidirler :) ayılmam zor oldu. Komiktim biraz :) odaya gelince sucuk pişşrin bana demişim
Dr tetra , prednol , climara verdi. Bu ilaçları kullanıcam. Climara östorojen salgılayan bir ped bele yapıştırdıkk. Buarada progestan da var tabi fakat vajinal yolla alıcakmışım. Allahım bu çektiklerimize değen güzel sonuçlar nasip etsi hepimize

Hadi bakalim hayirlisii...adet agrisi bendede var 2 gundur..ama geliyor bi sure sonra geciyor...gabizlik bendede var..dedigin gibi ilaclardanmidir..ki cok dikkat ettim hep lifli besinler yedim..sen ne zaman kan vericenn...

Canim çarşamba veririm herhalde 6. Gun embriyosu 9. Günüm olacak normal diye düşünüyorum
sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

Bugün transfer in 5. Günü göğüs lerimde aşırı ağrı ve şişme var dokunamıyorum bile sizlerde õyle birşey oldu mu

Canim çarşamba veririm herhalde 6. Gun embriyosu 9. Günüm olacak normal diye düşünüyorum
sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
ben 6. Gunu bi bakicam :) varsa 5..10 varsa cikar :)

Bugün transfer in 5. Günü göğüs lerimde aşırı ağrı ve şişme var dokunamıyorum bile sizlerde õyle birşey oldu mu

Canimm bende varda..ama bende transfer oncesindede vardi..ilaclardan dolayii...

tesekkur ederım canım Rabbım hepımıze nasıp etsin bebeklerımızı güzel haberlerını beklıyorum ınsallah

Hayırlısı olsun canım bende temmuzda başladım cgh yaptırdım,histereskopi yok embriyo dondurma derken yeni oldum transferimi Rabbim sonunu güzel etsin cumlemizin
Tdsekkur ederım cnm senınde tesavın hayırlı olsun hayırlı haberler verirsin ınsallah

Ben yine sana ne durumdasin diye yazmistim baktim ki durumu burada aciklamissin

CanımOTE="WAW, post: 43548662, member: 237723"]ben 6. Gunu bi bakicam :) varsa 5..10 varsa cikar :)

Canimm bende varda..ama bende transfer oncesindede vardi..ilaclardan dolayii...[/QUOTE]
Canïm senin trasferin kaçıncı günü

Allah gönlüne gore versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…