Canim sol tarafımda baya batmalar var dün bugün regli ağrısı gibi ağrılar başladı belim ağrıyor kabızlık baş dönmesi
bi çoğu ilaçlardan dir Diye de çok kaptirmamaya çalışıyorum kendimi
Canim oni yapan hemşireye de çok yavaş enjekte etsin başka da bilmiom allah yardimcin olsun bnde tirsiyom şimdidenBenim tek farkli bildigim yas sinirinin 32 degil de 35 olmasi.
Bu arada aradilar yarin saat 08:00 de hastanede olucam 09:30 gibi transferim olucak. Heyecanliyim ama heyecanli diilim gibi. Bi tarafim tutucak diye bi tarafim hic umutlanma % 50 ihtimal var ya tutucak ya tutmuycak bu kadar basit diyorum. Bi degisik haller icindeyim yani. Bana da iki tane koyulacak ne diyelim insallah diyip Allaha emanet edicez kendimizi.
Bu arada kizlar su progestan ignelerin 4. gunuydu dun. Gece dokindum oyle topaklasmis ki esim masaj yaparken agladim resmen. Bunu daha rahat gecirecek bi tavsiyesi olan varsa can kulagihla dinliyorum
aynen benımde canım çok yanıyorÇook canim yandiYa anlatamam.
Evet benim de annem kalıyor yanımda sagolsun ev işlerini o yapıyor ama ben de yardım ediyorum sofra hazırlama kaldırma falan. Tabi agır seyleri yapmamak lazım. Bende de hiç belirti yok. Dün çok az kasıklarım agrıdı ufak adet sancısı gibi ama bugun yok. O ıyı mı kötü mü onu da bilmiyorum. Benim 1 tane yumurtam vardı sadece o yuzden 1 tane embrıyo transfer edıldı. Ama doktor daha yumurtalar belli degilkende 1 tane verıcez dedi. İlk denemem sanırım o yuzden bılmıyorum ama zaten 1 tane döllenınce zaten 1 tane kondu. Hepımızın hakkından hayırlısı
Ïlk denemem biraz su gibi akıntı oluyor arada da kasıklarımda batma oluyor bilemiyorum iyi mi kötümü sende farklı lık varmıCanim benimde pazartesi 6. Gun embriyo transferim oldu nasıl geçio
kaçıncı denemen bu
Zaten ilac yagli bi ilac oldugu icin enjektorden de kolay gecmiyor. Bugun eczaneden saf alkol alip hemsirenin dedigi gibi pamukla masaj yapti bastirarak annem ilactan 15-20 dakika sonra. O masaj dagitiyo sen de yap mutlaka. Yoksa icerde iyice beze oluyo. En iyi gelen o. Aklinda olsun senin de canim. Baska da iyi gelen bisey bulamadim vallaCanim oni yapan hemşireye de çok yavaş enjekte etsin başka da bilmiom allah yardimcin olsun bnde tirsiyom şimdiden
Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza :)Canlar sonuc positifff:))
Allahim sizlerede nasip eder insallahhh..isteyen hwrkese bu yolda kosan cırpınan herkese nasip etsin rabimm...
Hadi bakalim hayirlisii...adet agrisi bendede var 2 gundur..ama geliyor bi sure sonra geciyor...gabizlik bendede var..dedigin gibi ilaclardanmidir..ki cok dikkat ettim hep lifli besinler yedim..sen ne zaman kan vericenn...
ben 6. Gunu bi bakicam :) varsa 5..10 varsa cikar :)Canim çarşamba veririm herhalde 6. Gun embriyosu 9. Günüm olacak normal diye düşünüyorum
sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Bugün transfer in 5. Günü göğüs lerimde aşırı ağrı ve şişme var dokunamıyorum bile sizlerde õyle birşey oldu mu
tesekkur ederım canım Rabbım hepımıze nasıp etsin bebeklerımızı güzel haberlerını beklıyorum ınsallahAmin insallahhhh...hayirli olsun tedavinn...sayili zaman cabuk gecer ayni islemlerden gectim..ve 3 gun once transfer edildi...
Aaa superr...silik cikinca gebelik olusuyor..insallah pozitif cikacak kandada...erken yapanlar var..burda yazan arkadasim var..bi tane 5. Gun kanda baktirdi ve cikti..bende 6. Gunu yaptirmayi dusunuyorumm..bakalim nolcek..beklemesi cpk zor..
Canim hayirli olsun..rabbim kucagina almayida nasip etsin...hic belirtin oldumu...1..2..3..4..gunler..5..6..7.. gunler...yani ne gibi degisiklikler farkettinn..
Ahh o beklemekkk...benimde carsamba transfer oldu..gercekden Or beklemekk..guzel haberlerini verirsin insallahh...hic kipirti varmii..agri..sizi..batma..
Tdsekkur ederım cnm senınde tesavın hayırlı olsun hayırlı haberler verirsin ınsallahHayırlısı olsun canım bende temmuzda başladım cgh yaptırdım,histereskopi yok embriyo dondurma derken yeni oldum transferimi Rabbim sonunu güzel etsin cumlemizin
Ben yine sana ne durumdasin diye yazmistim baktim ki durumu burada aciklamissinCanim sol tarafımda baya batmalar var dün bugün regli ağrısı gibi ağrılar başladı belim ağrıyor kabızlık baş dönmesi
bi çoğu ilaçlardan dir Diye de çok kaptirmamaya çalışıyorum kendimi
Ben yine sana ne durumdasin diye yazmistim baktim ki durumu burada aciklamissin
Allah gönlüne gore versin inşallahKızlar biz de bu ay her şey yolunda giderse tüp bebek yaptıracağız.Bugün puregon iğneye başladım.Çok olumsuz şeyler yaşadım nerdeyse bütün kadın hastalıkları bende var.Eşimde problem yok şükür.İnşallah hepimize nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar.
Benimde 4.günüm göğüsler fena şiş gergin sol kasıgımda ağrı var...Bugün transfer in 5. Günü göğüs lerimde aşırı ağrı ve şişme var dokunamıyorum bile sizlerde õyle birşey oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?