• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Super ikizler geliyor desene ☺️☺️ Valla ben biraz arastirdim kac gundur okuyorum, bilimsel yayinlara da baktim. Ilk gun transfer sonrasi 1 saat uzandiktan sonra hatta o bile cok gerekli degil denen yerler var , yani yapilan arastirmaara gore 10 gun yatan kisi ile yatmayan kisinin tutma oraninda bir fark ikiz olur.yokmus. O yuzden hep yatma. Hep yatmakta zor. Otur, kendine salata yap, evin icinde yuru, hobin varsa onu yap mesela ben tas boyuyorum. Sen örgü yaparsin yaa baska seyler kafa dagitan seylere yonel. Yatagini kendin topla, yani sirf uzanmak vucut icin de iyi degil. Kan dolasimi , metabolizma onemli. Bana doktor dedi yatma hep dedi, gunluk evde hayatini deva ettir dedi. Tabi agir kaldirmican dikkat edicen. Ama onun disinda yan yatmak yurumek oturmak bunlarin ne avantaji ne dezavantaji var canim.
Sirayla ogrenicez benim de 23 kasim

bencede bukadar yatmak ıyı değil canım ama annemler kayınvalıdemler dinlemiyor yanımda görümcem kalıyor sağolsun butun işimi o hallediyor ama artık dayanamadım bugun evde dolaştım bıraz otruyorum şimdide . canım inşallah senin dediğin gibi ikiz olur ama bende nedense hiç bir duygu yok şuan okadar rahay-tımkı sankı tutmayacağına çok fazla alıştırdım kendimi ama eşim doktorlla konuştuktan sonra bayağı ümitlenmiş hayırlısı olsun hepimiz için . demek seninde benden 1 gun once belli oluyor. sana kaçtane embriyo koydular canım allah gönlundekını versın inş

Banada doktorum hibor igne verdi. Bugun transferim oldu yarin igneyi basliyacagim.
allah yardımcın olsun canım . inş bebişlerimiz tutar iğne vurulduktan sonra bana soylermısın acaba benımkı kadar çok yanıyormu canın yoksa bende mı sorun var

canım hayırlı olsun transferin güzel haberlerini bekliyoruz.dünden beri merak ediyodum bende seni. hulusi hoca hibor mu veriyo? çok acıttığını okumuştum bende.iğne deriden çıktıktan sonra bile kendisini hissettiren bir iğneymiş kendileri:KK43:
ben hayatımda boyle iğne görmedim canım okadar yanı

Cok sagol. Insallah tutunurlar doktorlar da biz de elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allaha kalmis

canım bu topiğe girdiğimde ilk seninle konusmustuk inşş bebişlerin sana tutunsun hayırlısıyla kucagına alırsın.belki alakasız olacak ama bana trasfer esnasında okumam için birsey verdiler sanada yazayım istersen okursun.. elini caktırmadan karnına koy:) ve 'ya faligal hab'(ey tohumları catlatan rabbim demekmiş) de diyebildiğin kadar..hersey dua üzerine kurulu rabbim utandırmasın..

canım bu topiğe girdiğimde ilk seninle konusmustuk inşş bebişlerin sana tutunsun hayırlısıyla kucagına alırsın.belki alakasız olacak ama bana trasfer esnasında okumam için birsey verdiler sanada yazayım istersen okursun.. elini caktırmadan karnına koy:) ve 'ya faligal hab'(ey tohumları catlatan rabbim demekmiş) de diyebildiğin kadar..hersey dua üzerine kurulu rabbim utandırmasın..
Amin canim insallah hep beraber aliriz hayirli haberlerimizi artik hamilelik kontrollerimizi konusuruz. Elimizden dua etmekten baska birsey gelmiyor. Bol bol dua ediyorum hem rahatlatiyor hem de insallah Allahim dualarimizi kabul eder diyorum. Cok sagol yarin bol bol edecegim bu duayi. Allahim hayirli saglikli bebekler nasip etsin bize insallah

bencede bukadar yatmak ıyı değil canım ama annemler kayınvalıdemler dinlemiyor yanımda görümcem kalıyor sağolsun butun işimi o hallediyor ama artık dayanamadım bugun evde dolaştım bıraz otruyorum şimdide . canım inşallah senin dediğin gibi ikiz olur ama bende nedense hiç bir duygu yok şuan okadar rahay-tımkı sankı tutmayacağına çok fazla alıştırdım kendimi ama eşim doktorlla konuştuktan sonra bayağı ümitlenmiş hayırlısı olsun hepimiz için . demek seninde benden 1 gun once belli oluyor. sana kaçtane embriyo koydular canım allah gönlundekını versın inş
Evet benim de annem kalıyor yanımda sagolsun ev işlerini o yapıyor ama ben de yardım ediyorum sofra hazırlama kaldırma falan. Tabi agır seyleri yapmamak lazım. Bende de hiç belirti yok. Dün çok az kasıklarım agrıdı ufak adet sancısı gibi ama bugun yok. O ıyı mı kötü mü onu da bilmiyorum. Benim 1 tane yumurtam vardı sadece o yuzden 1 tane embrıyo transfer edıldı. Ama doktor daha yumurtalar belli degilkende 1 tane verıcez dedi. İlk denemem sanırım o yuzden bılmıyorum ama zaten 1 tane döllenınce zaten 1 tane kondu. Hepımızın hakkından hayırlısı

Maşallah canım kaçıncı gün transferi ydi bide kaç çıktı degerin hiç ıdrarda bakmismiydin
3.gun embriyosu canim.3tane transfer ettiler.bu benim 3.tup denemem.ilki tutmadi.ikinci tuttu ama gelisemedi 3aylikken aldilar.bunda da epi topu 3yumurtam oldu.3ude dollendi.3unude transfer ettiler.nokta atışı oldu yani:)idrarda hic bakmadim canim.onceki gebeligimde kan testinde degerim 353 ken idrarda cikmamisti.o yuzden hic idrarda bakmaya niyetlenmedim moralim bozulcak diye.bence hic idrar testini elinize bile almayin.
Rabbim sana da isteyen arayan herkese yardim etsin sizede nasip etsin...

Çook sevindim. Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm... bundan sonra çook dikkat ed kendinee... sevgiler
Canim cok sagol..aminn insallahhh..Allahim sanada nasip etsin..hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim..opuyorum seni...

Arkadaşlar merhaba !Rabbım hepımızd saglıklı evlatlar nasıp eylesın .. Ben de pazartesi günü iğnelerimi vurulmaya basladım .. Bu benım 2. Tüp bebek denemem olacak. İlki haZiran ayında Prof Faruk Buyruda olmustu beta hcg 7000 lere kadar cıktı kesemız olustu ama bebegı hıc goremedık kürtaj oldum .tavsiye uzerine Prof Bulent Tiras a basladim.Muhtemelen pazartesu gunu catlatma ignemi olacagim , carsamba yumjrta toplama, spermlere mikrocip yontemi uygulacak sonrasında dollenen embrıyoların en iyi 4 tanesınden sıvı alınıp genetık ıncelemeye yollanacak , genetıgı duZgun olanlar dondurulacak , benım de 3 aylık lucrın tedavım baslayacak , bu da çikolata kistim var onun kcın sanırım , transfersen bır ay once de rahım fılmı ve hıstereskopı uygulanacak muhtemelen mart ayında transferim olacak, Bıra uzun ve malıyetlı bır surec ama ınsallah bebeklerım benımle olsunda .. Bu yolda bırbırımıze destekle atlatırız ınslalah. Bol hamıle haberı alacagımız bir topik olsun :)
Amin insallahhhh...hayirli olsun tedavinn...sayili zaman cabuk gecer ayni islemlerden gectim..ve 3 gun once transfer edildi...

Evet canim cok zor beklemek hakkaten benimde 5. Günüm bugün ıdrarda bakmayı düşünüyomusun
ben dün baktım hiç bişi yoktu bugün baktım hayalet bi çoğu çıktı sabah 6 da baktım 4.5 gün olmuş oluyo transfer olalı benim gibi yapan başkaları varmıdır acep :KK56:

Aaa superr...silik cikinca gebelik olusuyor..insallah pozitif cikacak kandada...erken yapanlar var..burda yazan arkadasim var..bi tane 5. Gun kanda baktirdi ve cikti..bende 6. Gunu yaptirmayi dusunuyorumm..bakalim nolcek..beklemesi cpk zor..

Canlar sonuc positifff:))
Allahim sizlerede nasip eder insallahhh..isteyen hwrkese bu yolda kosan cırpınan herkese nasip etsin rabimm...

Canim hayirli olsun..rabbim kucagina almayida nasip etsin...hic belirtin oldumu...1..2..3..4..gunler..5..6..7.. gunler...yani ne gibi degisiklikler farkettinn..

Kızlar merhaba pazartesi günü 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi. Perşembe günü tahlilim var ama beklemek çok zor

Ahh o beklemekkk...benimde carsamba transfer oldu..gercekden Or beklemekk..guzel haberlerini verirsin insallahh...hic kipirti varmii..agri..sizi..batma..

Amin insallahhhh...hayirli olsun tedavinn...sayili zaman cabuk gecer ayni islemlerden gectim..ve 3 gun once transfer edildi...

Aaa superr...silik cikinca gebelik olusuyor..insallah pozitif cikacak kandada...erken yapanlar var..burda yazan arkadasim var..bi tane 5. Gun kanda baktirdi ve cikti..bende 6. Gunu yaptirmayi dusunuyorumm..bakalim nolcek..beklemesi cpk zor..

Canim hayirli olsun..rabbim kucagina almayida nasip etsin...hic belirtin oldumu...1..2..3..4..gunler..5..6..7.. gunler...yani ne gibi degisiklikler farkettinn..

Ahh o beklemekkk...benimde carsamba transfer oldu..gercekden Or beklemekk..guzel haberlerini verirsin insallahh...hic kipirti varmii..agri..sizi..batma..

Inşallah canım hayirlisi bakalım hiç belli olmuyo daha önceki denemeleri den Birinde de çift çizgiyi gördüm kimyasal oldu ne yazikki

Inşallah canım hayirlisi bakalım hiç belli olmuyo daha önceki denemeleri den Birinde de çift çizgiyi gördüm kimyasal oldu ne yazikki
Aynen bendede...insallah bu sefer sonuc cok guzel olurr...

Nerde yaptirdin tedaviyi...?? Bide hic degisiklik varmi belirti diye sayabileceginn??

Merhaba herkese. Bugün OPU yapıldı. 7 yumurtam toplanmış. Doktor dört-beş tane gördüğü için buna da şükür diyorum. İnşallah embriyo elde edilirse bu ay dondurulup diğer ay konacakmış ama sevinmedim desem yalan olur. İlk tüp bebek deneyimim ve çok zorlandım ilaçlardan dolayı, biraz dinlenmek iyi olacak.
Süreci devam edenlere şans ve başarı diliyorum.

Aynen bendede...insallah bu sefer sonuc cok guzel olurr...

Nerde yaptirdin tedaviyi...?? Bide hic degisiklik varmi belirti diye sayabileceginn??

Canim sol tarafımda baya batmalar var dün bugün regli ağrısı gibi ağrılar başladı belim ağrıyor kabızlık baş dönmesi
bi çoğu ilaçlardan dir Diye de çok kaptirmamaya çalışıyorum kendimi

Merhaba herkese. Bugün OPU yapıldı. 7 yumurtam toplanmış. Doktor dört-beş tane gördüğü için buna da şükür diyorum. İnşallah embriyo elde edilirse bu ay dondurulup diğer ay konacakmış ama sevinmedim desem yalan olur. İlk tüp bebek deneyimim ve çok zorlandım ilaçlardan dolayı, biraz dinlenmek iyi olacak.
Süreci devam edenlere şans ve başarı diliyorum.
hayirli olsun arkadasimm..gec olsun guc olmasinn...vucudun dinlenir hem dahada iyi olur bende oyle yaptumm..

Back