- 26 Mart 2014
- 228
- 173
- 63
Super ikizler geliyor desene Valla ben biraz arastirdim kac gundur okuyorum, bilimsel yayinlara da baktim. Ilk gun transfer sonrasi 1 saat uzandiktan sonra hatta o bile cok gerekli degil denen yerler var , yani yapilan arastirmaara gore 10 gun yatan kisi ile yatmayan kisinin tutma oraninda bir fark ikiz olur.yokmus. O yuzden hep yatma. Hep yatmakta zor. Otur, kendine salata yap, evin icinde yuru, hobin varsa onu yap mesela ben tas boyuyorum. Sen örgü yaparsin yaa baska seyler kafa dagitan seylere yonel. Yatagini kendin topla, yani sirf uzanmak vucut icin de iyi degil. Kan dolasimi , metabolizma onemli. Bana doktor dedi yatma hep dedi, gunluk evde hayatini deva ettir dedi. Tabi agir kaldirmican dikkat edicen. Ama onun disinda yan yatmak yurumek oturmak bunlarin ne avantaji ne dezavantaji var canim.
Sirayla ogrenicez benim de 23 kasim
bencede bukadar yatmak ıyı değil canım ama annemler kayınvalıdemler dinlemiyor yanımda görümcem kalıyor sağolsun butun işimi o hallediyor ama artık dayanamadım bugun evde dolaştım bıraz otruyorum şimdide . canım inşallah senin dediğin gibi ikiz olur ama bende nedense hiç bir duygu yok şuan okadar rahay-tımkı sankı tutmayacağına çok fazla alıştırdım kendimi ama eşim doktorlla konuştuktan sonra bayağı ümitlenmiş hayırlısı olsun hepimiz için . demek seninde benden 1 gun once belli oluyor. sana kaçtane embriyo koydular canım allah gönlundekını versın inş