Önceki mesajım momys içindi yeniyimde mesajın içinde devam edememişim. Salı günü pruloton adında iğne vurduracağım 3 gūnde bir vurduruyorum dūşūk riski ićin 8. Gūn olacak ozaman kan tahlili yaptïtmak istiyorum sizce belli olur mu
Önceki mesajım momys içindi yeniyimde mesajın içinde devam edememişim. Salı günü pruloton adında iğne vurduracağım 3 gūnde bir vurduruyorum dūşūk riski ićin 8. Gūn olacak ozaman kan tahlili yaptïtmak istiyorum sizce belli olur mu
Hadi hayirlisi inşallahAz önce aradılar kızlar. Pazartesi öğleden sonra transferim var. İnş. Herşey yolunda gider...
İnşallah. ..Canim bu benim 5. Denemem bu cesaret ordan geliyo canimdeli cesareti yani
Napiyim hersry olacagina variyor kararttim gozumu
salimi yaptircan testini bende sali vereyim kanimi diyorum insallah yuksek yuksek aliriz sonuclarimizi devami gelir bebeklerimiz sapasaglam tutunmuslardir insalah
Can'ım 3.5 gun olduğunda yaptım şu ucuz testlerden bembeyazdı
4.5 gun olduğunda yine o testlerden yaptım hayalet bi çizgi çıktı
Onlara çok güvenmediğim için şu erken gebelik testlerinden aldım
5.5gun olunca yaptım bu sabah resmini atıyorum silik çizgi çıktı dünden daha rahat görünüyor bu arada fotoda pek çıkmıyor çıplak gözle daha rahat görünüyor inşallah devam eder darısı hepimizin başına
Canim transferden sonraki kacinci gunde yaptin testi cizgiyi gordun ?
Canımm benımde ıcım ıcıme sıgmıyor ne zaman oldun teansferını ıns hamışsındır hayatım bende test yapmak ıstyrm ama cesaretm yok bgn daha besıncı gunum
Formda besıncı gun belırtılerı gohuste şişlik fılan yazıyor benm hıc yok belrtm acaba Allah korusun tutmadımı
Merhaba benimde 5.gunum goguslerim sis ve renklerde koyulasma var sol kasıgımda agri ve batma var inşallah yuzumuzu güldürecek haberler alırız haftaya bugünKızlar merhaba hepınıze çarşamba transferım oldu Kayseri de yapıldı bugun 5.günüm , sabah uyandıgımda meme uclarım hassas o da ılaçlardan sanırım içim içime sıgmıyor aklımdan cıkaramıyorum bırbırımıze dua edelım guzeller olur mu
Merhaba benimde 5.gunum goguslerim sis ve renklerde koyulasma var sol kasıgımda agri ve batma var inşallah yuzumuzu güldürecek haberler alırız haftaya bugün
Aaaa kac hucreli sormadim ama resmi var benim yasim 33 tek embriyo yerlestirildi 10 kasımdaCnm sabah uyandıgımda sadece memelerımınucu hassa bende baska belırtı yok canım ; ınsallah hayırlısıyla tutar kaç embrıyo transfer edıldı ve kaç hucrelıydı cnm
5. Gūn embiriyosuydu transfer pazertesi olmuştuCanim bdüşüenim 5. Denemem bu cesaret ordan geliyo canimdeli cesareti yani
Napiyim hersry olacagina variyor kararttim gozumu
salimi yaptircan testini bende sali vereyim kanimi diyorum insallah yuksek yuksek aliriz sonuclarimizi devami gelir bebeklerimiz sapasaglam tutunmuslardir insalah
Merhaba benimde 5.gunum goguslerim sis ve renklerde koyulasma var sol kasıgımda agri ve batma var inşallah yuzumuzu güldürecek haberler alırız haftaya bugün
Ikimizin transferi ayni gun olmus :)Aaaa kac hucreli sormadim ama resmi var benim yasim 33 tek embriyo yerlestirildi 10 kasımda
Cnm kaçıncı gunun transferının
Aaa ne guzel ne durumdasın bende ki belirtiler sende de varmıIkimizin transferi ayni gun olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?