Kızlar günaydın bende Gaziantep'liyim okuyunca çok sevindim hemşerilerim tedavileriniz hayırlı olsun ne durumdasınız?
Bence hiçbirşey yapma. Rahat ol. Mesguliyet bul kendine. Stres yapma yoksa uzar bu süreçKızlarr aklıma ne takıldı ben bu adetin ne zaman geleceğini progesteron tahlili yaptırsam anlayabilir miyim acaba???Adet olmaya yakın düşüyor oran galiba değil mi??? Ya da e2 bişey yapıym ben boş durmıym?? Ne önerirsiniz:)
Allah hepimizin yardımcısı olsun bende çok özledimBekliyoruz canım işallah dualarınızı bekliyoruz...Çok özledim memleketimi ağlarım şimdi valla...Ahh annem ahhhh....
Allah hepimizin yardımcısı olsun bende çok özledim
Ayyy insaallahh..hayirlisi ile kucagimiza alabilsek...allah razi olsun..Hadı gözün aydın rabbim devamını getirsin ins canim
Canım gözün aydın, sağlıklı bir şekilde al yavrunu kucağına..Dua et bizlere lütfenTüm herkese teşekkür ediyorum canlar..rabbim herkese yasatsin bu duyguyu....
Amin canim.Allah razi olsun..rabbim tüm isteyenlere yasatsin bu duyguyu...Canım gözün aydın, sağlıklı bir şekilde al yavrunu kucağına..Dua et bizlere lütfen
Ben taze olarak cvp vereyim cnm...transferin 4. Gününden itibaren adet ağrısı ara ara..dun ve bugün siddetli oldu..jel ile birlikte son 3 gündür kahverengi leke geldi....Hamile arkadaşlar duyun sesimiziiiiiiiiiiii
Allah razi olsun canim..bugün 14. Gün..degeri sormadim heyecandan doktorda birşey demedi.pazartesi kan testi yapilacak bi daha...simdiden mide yanmasi başladı..Canım tebrik ederim. Çok sevimdim. Allah devamını getirsin inşallah. :) Değerinde çok iyi sanırım Değerin için ne dedi doktorun. Bir daha test yapacak mısın?
Allah razi olsun canim..bugün 14. Gün..degeri sormadim heyecandan doktorda birşey demedi.pazartesi kan testi yapilacak bi daha...simdiden mide yanmasi başladı..
Kızlar benim malesef sonucum negatifartık Ocak Ayında yeniden başlayacam tedâvime Rabbimin elbet bi bildiği var vakti zamanı dolunca elbet benim gibi negatif sonuç alan herkese nasip edecektir Allahtan umut kesilmez . Zaten dün kendimi negatif sonuca ayarlamıştım daha az insanın canı yanıyo hı pozitif çıksaydı tabiki çok çok mutlu olurdum Bu arada pozitif sonucunu alan tüm Arkadaşlara Rabbim yavrularınızı sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlarda inşallah 2016 yılı bizlerin yılı olur
Hayırlı olsun canım darısı bizlere InsallahAllah razi olsun canim..bugün 14. Gün..degeri sormadim heyecandan doktorda birşey demedi.pazartesi kan testi yapilacak bi daha...simdiden mide yanmasi başladı..
Kızlar benim malesef sonucum negatifartık Ocak Ayında yeniden başlayacam tedâvime Rabbimin elbet bi bildiği var vakti zamanı dolunca elbet benim gibi negatif sonuç alan herkese nasip edecektir Allahtan umut kesilmez . Zaten dün kendimi negatif sonuca ayarlamıştım daha az insanın canı yanıyo hı pozitif çıksaydı tabiki çok çok mutlu olurdum Bu arada pozitif sonucunu alan tüm Arkadaşlara Rabbim yavrularınızı sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlarda inşallah 2016 yılı bizlerin yılı olur
Tüm isteyen kullara insaallah rüya gibi.Hayırlı olsun canım darısı bizlere Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?