2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Aynı belirtilerle hamile kaldım cnm. Yarım saate bir wc ye gidiyordym adet oldum diye. Ama çok şükür hamileyim cnm..
canım aklındaysa ilk günden beri beta hgc testlerinin sonuçlarını yazarmısın karşılaştırmak istiyorum bide keseyi görmeye gittinmi

FKMM arkadaşım belirtilerinin bahsedermisin beklemek çok kötüymüş neler hissettin kendinde kaçıncı gün hamileliğini öğrendin

Bu sürecin en zor tarafı beklemek cnm. Benim belirtilerim.* Aşırı kasık ağrısı, *iştahsızlık sadece tavuk çaorbası içtim ve canım çekti 4.günden itibaren.
*Karın ağrısı
*Sık tuvalete gitmek.
*idrarımın içinde sanki sim varmış gibi parlaklık vardı.

Bol su iç.anans ye. Bol et yumurya ve tavuk ye canım protein çok öenmli.

Kese için bugün gidicem bakalım inşallah herşey yolunda gider..
inşallah hayırlısıyla görürsün kesyide rahatlarsın benimde
7.gün 59
9.gün 142
çıktı yani katlaması güzel görünüyo bide yarn kan vericem birsürü şüphe var içimde yani kimyasalsa ya dış gebelikse falan diye kafayıyı yiycem heralde kalp atışını duyana kadar

Aralık 2 de transfer oldum. 11-12 aralık sabah evde testte pozitif ti canım.
Tebrik ederim cnm bende 3 aralık da 2 tane 3. Gün embiryosu bugün erken gebelik testi yaptım malesef negatif olsa çıkardı bugün 8. Gün hayırlısı boyleymis ama senin adına çok sevindim cnm inslh kandada gorursun

Canım hemen umutsuzluğa kapilma. Benim. 5.Gün embriyosuydu. Ondan erken çıktı sanırım.

Bence erken karar veriyorsun canım 3. gün embriyosu için çok erken bence...

Kızlar günaydın bende Gaziantep'liyim okuyunca çok sevindim hemşerilerim tedavileriniz hayırlı olsun ne durumdasınız?

Kızlarr aklıma ne takıldı ben bu adetin ne zaman geleceğini progesteron tahlili yaptırsam anlayabilir miyim acaba???Adet olmaya yakın düşüyor oran galiba değil mi??? Ya da e2 bişey yapıym ben boş durmıym?? Ne önerirsiniz:)

Hayırlı cumalar kizlar... pozitifff sonuc alan arkadaşları tebik ediyorum. Rabbim hayirla sağlıkla kucaginiza almayi.nasip etsin. Negatif alan arkadaşlar yine, yeniden daha güzel bir şekilde deneyip insallah evlatlarımızi kucagimiza almak nasip olur.
Ayfat2013 ne yaptin canim?senin de test günündü. Kan verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…