canım aklındaysa ilk günden beri beta hgc testlerinin sonuçlarını yazarmısın karşılaştırmak istiyorum bide keseyi görmeye gittinmiAynı belirtilerle hamile kaldım cnm. Yarım saate bir wc ye gidiyordym adet oldum diye. Ama çok şükür hamileyim cnm..
Bendede adet olacakmışım hissi vardı dün sabah ve bugün sabah evde test yaptım. Pozitif görünüyor çok şükür. İnşallah kanda da çıkar. Dr um cuma aksami yaptır dedi bugün benim için büyük gün yani ☺Hamile arkadaşlar duyun sesimiziiiiiiiiiiii
Hayırlı olsun canımmmmmBendede adet olacakmışım hissi vardı dün sabah ve bugün sabah evde test yaptım. Pozitif görünüyor çok şükür. İnşallah kanda da çıkar. Dr um cuma aksami yaptır dedi bugün benim için büyük gün yani ☺
İnşallah canım.Hayırlı olsun canımmmmmMaşallah hadi güzel haberlerle gel
Kaçıncı gündü bugün?İnşallah canım.
canım aklındaysa ilk günden beri beta hgc testlerinin sonuçlarını yazarmısın karşılaştırmak istiyorum bide keseyi görmeye gittinmi
Kese için bugün gidicem bakalım inşallah herşey yolunda gider..canım aklındaysa ilk günden beri beta hgc testlerinin sonuçlarını yazarmısın karşılaştırmak istiyorum bide keseyi görmeye gittinmi
Aralık 2 de transfer oldum. 11-12 aralık sabah evde testte pozitif ti canım.Kaçıncı gündü bugün?
FKMM arkadaşım belirtilerinin bahsedermisin beklemek çok kötüymüş neler hissettin kendinde kaçıncı gün hamileliğini öğrendin
inşallah hayırlısıyla görürsün kesyide rahatlarsın benimdeKese için bugün gidicem bakalım inşallah herşey yolunda gider..
Tebrik ederim cnm bende 3 aralık da 2 tane 3. Gün embiryosu bugün erken gebelik testi yaptım malesef negatif olsa çıkardı bugün 8. Gün hayırlısı boyleymis ama senin adına çok sevindim cnm inslh kandada gorursunAralık 2 de transfer oldum. 11-12 aralık sabah evde testte pozitif ti canım.
Canım hemen umutsuzluğa kapilma. Benim. 5.Gün embriyosuydu. Ondan erken çıktı sanırım.Tebrik ederim cnm bende 3 aralık da 2 tane 3. Gün embiryosu bugün erken gebelik testi yaptım malesef negatif olsa çıkardı bugün 8. Gün hayırlısı boyleymis ama senin adına çok sevindim cnm inslh kandada gorursun
Tebrik ederim cnm bende 3 aralık da 2 tane 3. Gün embiryosu bugün erken gebelik testi yaptım malesef negatif olsa çıkardı bugün 8. Gün hayırlısı boyleymis ama senin adına çok sevindim cnm inslh kandada gorursun
Tskr ederim cnm inslh öyledir çok bekledim 2. Çizgiyi ama gelmediCanım hemen umutsuzluğa kapilma. Benim. 5.Gün embriyosuydu. Ondan erken çıktı sanırım.
Çok saol cnm inslh öyledir inslh benimledir bebeklerin pazartesi test gunumBence erken karar veriyorsun canım 3. gün embriyosu için çok erken bence...
Hadı gözün aydın rabbim devamını getirsin ins canimKizlaarrrr hamileyimmmmmhamileyimmmmm....hcg degerim 450 cikti....
En azından 2 gün daha beklemen lazım. Demesi kolay biliyorum ☺Tskr ederim cnm inslh öyledir çok bekledim 2. Çizgiyi ama gelmedi
Kızlar günaydın bende Gaziantep'liyim okuyunca çok sevindim hemşerilerim tedavileriniz hayırlı olsun ne durumdasınız?Bende Gaziantepliyim ama orada yaşamıyorum yolu hiç sorun etme bence takiplerini ortak çalıştıkları doktorlarla hallediyorlar sadece yumurta toplama için gidiyorsun telefonla görüşmekte yarar var bence....Orası yakın burası yakın deme bu işte en önemli şey laboratuvar ve tekrar eden başarısızlıklar hem moralman hemde maddi olarak daha yıpratıcı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?