• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar günaydın bende Gaziantep'liyim okuyunca çok sevindim hemşerilerim tedavileriniz hayırlı olsun ne durumdasınız?

Bekliyoruz canım işallah dualarınızı bekliyoruz...Çok özledim memleketimi ağlarım şimdi valla...Ahh annem ahhhh....

Kizlar 6.haftam yarin doluyor ve 7 ye giricem.Bende gogus ağrısı dışında bir degisiklik yok. Arada kasık agrisi var. Bebek iyi midir? Haftaya doktora gidicem ilk ultrason olcak. Bebegim ne alemde merak ediyorum. Sizce bisi olsa belli olmazmiydi?? Bide sadece bu belirtiler normal mi??

Kızlarr aklıma ne takıldı ben bu adetin ne zaman geleceğini progesteron tahlili yaptırsam anlayabilir miyim acaba???Adet olmaya yakın düşüyor oran galiba değil mi??? Ya da e2 bişey yapıym ben boş durmıym?? Ne önerirsiniz:)
Bence hiçbirşey yapma. Rahat ol. Mesguliyet bul kendine. Stres yapma yoksa uzar bu süreç

slm kızlar nasılsınız giremedim birkaç gündür inşallah yeni hamile haberleri vardır, benim de bugün yumurtalarım toplandı 8 yumurtam çıktı çok mu az acaba

bir de benim opu lokal anestezi ile toplandı internetten okuduğum seylerden dolayı çok korkuyordum canım çok yanacak diye ama korktuğum kadar ağrılı olmadı, benim gibi lokalle toplatacak olan varsa diye yazyorum korkmayın

Canım tebrik ederim. Çok sevimdim. Allah devamını getirsin inşallah. :) Değerinde çok iyi sanırım Değerin için ne dedi doktorun. Bir daha test yapacak mısın?
Allah razi olsun canim..bugün 14. Gün..degeri sormadim heyecandan doktorda birşey demedi.pazartesi kan testi yapilacak bi daha...simdiden mide yanmasi başladı..

Allah razi olsun canim..bugün 14. Gün..degeri sormadim heyecandan doktorda birşey demedi.pazartesi kan testi yapilacak bi daha...simdiden mide yanmasi başladı..

Bende yarın bir test daha yapacağım. İnşallah yükselir değerlerimizi sağlıklı bir şekilde.:) tekrar tebrik ederim. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :)

Kızlar benim malesef sonucum negatif :KK42: artık Ocak Ayında yeniden başlayacam tedâvime:KK43: Rabbimin elbet bi bildiği var vakti zamanı dolunca elbet benim gibi negatif sonuç alan herkese nasip edecektir Allahtan umut kesilmez . Zaten dün kendimi negatif sonuca ayarlamıştım :KK61:daha az insanın canı yanıyo hı pozitif çıksaydı tabiki çok çok mutlu olurdum Bu arada pozitif sonucunu alan tüm Arkadaşlara Rabbim yavrularınızı sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlarda inşallah 2016 yılı bizlerin yılı olur

Kızlar benim malesef sonucum negatif :KK42: artık Ocak Ayında yeniden başlayacam tedâvime:KK43: Rabbimin elbet bi bildiği var vakti zamanı dolunca elbet benim gibi negatif sonuç alan herkese nasip edecektir Allahtan umut kesilmez . Zaten dün kendimi negatif sonuca ayarlamıştım :KK61:daha az insanın canı yanıyo hı pozitif çıksaydı tabiki çok çok mutlu olurdum Bu arada pozitif sonucunu alan tüm Arkadaşlara Rabbim yavrularınızı sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlarda inşallah 2016 yılı bizlerin yılı olur

çok üzüldüm canım Rabbim hepimize azim ve sabırlar versin bu yolda...

Canımm kaç çıktı değerin ? Çok fazla üzme lütfen kendini dediğin gibi inşallah 2016 yılı inşallah herkesin yüzünü güldürsün inşallah...

Back