• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yok canim ya kac doktora gittimse (ki bu konuda isim yapmis bir dr a da gittim) hepsi gerek yok dediler.
O yuzden vitamin ilaclarina baslayip tahmini 3-4 ay sonra transfer olucak. Bakalim umarim bu sefer pozitifi gorur ve nihayetinde alirim bebegimi kucagima. Pozitifi de gormek yetmiyo cunku :)
Ama galiba insan negatifi gorunce bundan sonra hep negatif gorucek gibi de gelmiyor degil ,demek ki transferi bu dusunceyi kafamda kirana kadar bekletmeliyim :)
Sen karar verdin mi merkeze peki. Merkez seciminde cok kararsiz kalmistin sen. Neye karar verdin
Acıbadem bulent tiras a karar verdim rahim filmi istedi adetten sonra onu cektirecem

Merhaba kizlar :)
Cook uzun zaman oldu buraya yazmayali. Negatifi aldiktan sonra ameliyat olucak miyim olmuycak miyim derdine doktor doktor dolasip durdum. Sonuc o kadar ovdugum doktoruma sifir guvenle :) transfer icin baska doktor sectim.
Simdi tekrar sigaraya basladim. Bikac gune birakir bi uc ay fln sonra transfer yaptiririm bi aksilik cikmazsa.
Bu arada bir suru pozitif haberler verilmistir simdi burdan :)
Pozitif alanlari kutluyorum umarim cok rahat ve saglikli gecirir bebeklerinizi alirsiniz kucaklariniza.
Benim gibi negatif alanlara da ne desem bos biliyorum. Biraz daha beklemekten naska care yok ama biliyorum biz de mutlu sona ulasacagiz :KK66:

Cnm benim seni gördüğüme sevindim inan merak ediyorum ne yaptığını ameliyata gerek kalmadığına çok sevindim...

Merhabaaa :)
Valla ben de cok sevindim. Benim de esimin de yol boyu agzini bicak acmamisti ameliyati duyunca. Bi de cok komik kesin ondan olmayabilir ve 3-4 ameliyatta anca duzelebilir dedi. Gel de moral bozma. Sukur ki baya bi dr gezdikten sonra kafam rahatladi. Ttansfer icin de bekliycem artik ama dr lar konusunda daha temkinliyim. Hatta ameliyata yonlendirmek icin bilerek mi olumsuza sebepboldu diyorum. Insanin aklina hersey geliyo. Mesela benim e2 p4 degerime opudan 1-2 gun once bakildi. Sonra daha biseye bakmadan 5. gunde transfer etti. Sizde de oyle miydi bilmiyorum?
Amaan neyse belki o konuda bilgisi yoktu diycem ama koca prof. Allah kalbine gore versin ne diyim :)
Senin nasil gidiyo hamilelik kuzum. Ozlemisim valla yazismayi. Nasil keseyi gordun mu kalp atisini duydun mu? Ne heyecanlidir simdi :)
Butin hamislere kirkbin kere masallah diyorum.
Bizden de iyi dileklerinizi dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Cnm benim seni gördüğüme sevindim inan merak ediyorum ne yaptığını ameliyata gerek kalmadığına çok sevindim...

Negüzel bir gün başladı böyle enerjim yükseldi...Bende bu akşam yola çıkıcam malum hala adet olamadım tarlusaldan sonra 12. gün olmasına rağmen olsamda olmasamda gidicem fakat biliyorum ki boşa gidiyorum...Olsun doktorumu görmüş olucam o benim mucizemm...Kızlar bugün olurum işallah yoksa kesip atıcam valla o derece:)
Nerdesin,doktorun kim?

Merhabaaa :)
Valla ben de cok sevindim. Benim de esimin de yol boyu agzini bicak acmamisti ameliyati duyunca. Bi de cok komik kesin ondan olmayabilir ve 3-4 ameliyatta anca duzelebilir dedi. Gel de moral bozma. Sukur ki baya bi dr gezdikten sonra kafam rahatladi. Ttansfer icin de bekliycem artik ama dr lar konusunda daha temkinliyim. Hatta ameliyata yonlendirmek icin bilerek mi olumsuza sebepboldu diyorum. Insanin aklina hersey geliyo. Mesela benim e2 p4 degerime opudan 1-2 gun once bakildi. Sonra daha biseye bakmadan 5. gunde transfer etti. Sizde de oyle miydi bilmiyorum?
Amaan neyse belki o konuda bilgisi yoktu diycem ama koca prof. Allah kalbine gore versin ne diyim :)
Senin nasil gidiyo hamilelik kuzum. Ozlemisim valla yazismayi. Nasil keseyi gordun mu kalp atisini duydun mu? Ne heyecanlidir simdi :)
Butin hamislere kirkbin kere masallah diyorum.
Bizden de iyi dileklerinizi dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Saol bitanem daha bugün gördüm kese ve kalp atışını. İnanki dua ediyorum ve inanıyorum ki en kısa zamanda olacak doğru merkez ve doktor çom önemli canım . Allah bu yolda işini rastgetirsin inşallah... en kısa zamanda güzel haberlet almanı diliyorum rabbimden..

Saol bitanem daha bugün gördüm kese ve kalp atışını. İnanki dua ediyorum ve inanıyorum ki en kısa zamanda olacak doğru merkez ve doktor çom önemli canım . Allah bu yolda işini rastgetirsin inşallah... en kısa zamanda güzel haberlet almanı diliyorum rabbimden..
Ay masallah ne guzeldir insallah biz de cok beklemeden yasariz bu duyguyu.
Sen nerde yapmistin tedavini canim. Benim dondurulmuslar bahceci fulyada erbil beyle gorustuk. Onda yaptiricaz transferi bakalim hayirlisi diyelim.
Erbil Bey hakkinda olumlu olumsuz gorusleriniz varsa dinlemek isterim kizlar.
Gecen sefer embriyolar kaliteli olmasina ragmen tutmadigi icin era testi ve embriyolara cgh testi yapicakmis. Bi yandan da ilkte negatifi gordum ya sanki pozitif goremiycem gibi geliyo.
Ben gelmiyorum ya buraya ne zamandir, benim bildigin cenem dusmus :)

Hayirli olsun cnm.rabbim kucagina almayida nasip etsin..Transferden kac gün sonra gördün cnm keseyi..

arkadaşlar hamileyim çok şükür. :anneadayı: Darısı tüm isteyenlere inşallah. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.
Bilgilerim;
değerim :439,64 cıktı. 2 aralıkta transferim olmuştu. İlk denemem acıbadem maslak Dr Bülent Tıraşta tedavi gördüm. 11 yumurta toplandı. 4ü döllendi. 2 sini transfer yaptık. 2 si dondurulmaya müsait olmadılar. Herkese bu yolda sabırlar diliyorum. Maddi ve manevi yorucu süreç.

arkadaşlar hamileyim çok şükür. :anneadayı: Darısı tüm isteyenlere inşallah. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.
Bilgilerim;
değerim :439,64 cıktı. 2 aralıkta transferim olmuştu. İlk denemem acıbadem maslak Dr Bülent Tıraşta tedavi gördüm. 11 yumurta toplandı. 4ü döllendi. 2 sini transfer yaptık. 2 si dondurulmaya müsait olmadılar. Herkese bu yolda sabırlar diliyorum. Maddi ve manevi yorucu süreç.
Tebrik ederim cnm Rabbim kucağında almayı nasip etsin inslh

Bilgilerim;
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin ;)

Bilgilerim;
Hayirli ugurlu olsun canimmmm...kucagina almak nasip olsun ins.kacinci gündü bugün.

Bilgilerim;
Tebriklerrrrr,Sağlıkla devam etsin inşallah.bende 3 aralıkta transfer oldum bekliyorum 17 sini test için,varmışdı belirti filan,bende tık yok...bugün 8.gün.

Back