Hayırlı olsun canim bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende yarın bir test daha yapacağım. İnşallah yükselir değerlerimizi sağlıklı bir şekilde.:) tekrar tebrik ederim. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canim bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende yarın bir test daha yapacağım. İnşallah yükselir değerlerimizi sağlıklı bir şekilde.:) tekrar tebrik ederim. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :)
Benim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?
Canım benim güzel dileklerin için çok sağol değerim 2.02 çıktı doktorum hemen Ocak Ayında başlayabiliriz tedaviye dedi bakalım hayırlısı Rabbim inşallah sağlıklı doğum yapmanı ve yavurunu kucağına almanı nasip etsinCanımm kaç çıktı değerin ? Çok fazla üzme lütfen kendini dediğin gibi inşallah 2016 yılı inşallah herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Ayyy süpersiniz. Acayip unut oldunuz bana. Sağolun hepiniz. İnşallah yarın da hayal kırıklığı olmaz v4 hayırlısıyla ben de hamilelik haberimi burada veririmBen varım cnm baş ağrım çok şiddetliydi hala ara ara oluyor ve çıldıracak gibi oluyorum.Ben de 11. gün kesin adet olucam dedim o kadar sancım vardı yani ama testte pozitif çıktı Rabbim devamını getirir ve herkese nasip eder inş.
Dogru olsu mu kizlarr tecrubesizim..son adet tarihi yaziliyo diye biliyom da.Tüm herkese teşekkür ediyorum canlar..rabbim herkese yasatsin bu duyguyu....
Benim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?
Canım benim güzel dileklerin için çok sağol değerim 2.02 çıktı doktorum hemen Ocak Ayında başlayabiliriz tedaviye dedi bakalım hayırlısı Rabbim inşallah sağlıklı doğum yapmanı ve yavurunu kucağına almanı nasip etsin
5. Denemem ve iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi canımhadi hayırlısı bakalım. inşallah pozitifi görürüz canım. . kaçıncı gün embriyosu seninki. kaçıncı denemen
naptın canım keseyi görmeye gittinmiCanım benim Allah razı olsun.. Rabbim sanada en kısa sürede bebeğine kavuştursun inşallah . Dualarım sizlerle . İnşallah rabbim bi sonrakinde yüzünü güldütsün cnm...
Mina33 benimde 3 aralikti transverim beyaz bir akıntı ve kaşık ağrısı var sanırım tutmadı adet olucam
naptın canım keseyi görmeye gittinmi
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM.Canım benim güzel dileklerin için çok sağol değerim 2.02 çıktı doktorum hemen Ocak Ayında başlayabiliriz tedaviye dedi bakalım hayırlısı Rabbim inşallah sağlıklı doğum yapmanı ve yavurunu kucağına almanı nasip etsin
İnşallah canım benim ben oğluma 8. Denememde ve evliliğimin 10. Senesinde kavuştum Rabbim inşallah ikinci yavruma tez zamanda kavuşturur Rabbim sanada ve tüm evlat hasreti çeken herkese tez zamanda bu duyguyu tattırırHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM.
EN AZINDAN ANNELIK DUYGUSUNU TATMISSIN.
RABBIM IKINCIYIDE NASIP EDER INSALLAHH...
KUTLARIM VALLA IYI SABRETMISSINIZ VE MUCADELE EDEBILMISSINIZ.İnşallah canım benim ben oğluma 8. Denememde ve evliliğimin 10. Senesinde kavuştum Rabbim inşallah ikinci yavruma tez zamanda kavuşturur Rabbim sanada ve tüm evlat hasreti çeken herkese tez zamanda bu duyguyu tattırır
Aynen sakın hiçmi hiç pes etme inanarak tedavi ol tabiki insan psikolojisi altüst oluyo ama bidahaki tedaviye insan daha kendini güçlü hissediyo ben Ocak Ayında yine tedavi olmak istiyorum bakalım hayırlısı artıkKUTLARIM VALLA IYI SABRETMISSINIZ VE MUCADELE EDEBILMISSINIZ.
SIZDE YURT DISINDAYDINIZ DEGILMI??? HIC KOLAY DEGIL BURDA VALLA...
BEN DAHA ILK ASILAMADA PES ETMISTIM.YORULMUSTUM.AMA DEVAMMMMM.....
Ewet aklım sende kaldı benim ..ameliyata karar verdin miMerhaba kizlar :)
Cook uzun zaman oldu buraya yazmayali. Negatifi aldiktan sonra ameliyat olucak miyim olmuycak miyim derdine doktor doktor dolasip durdum. Sonuc o kadar ovdugum doktoruma sifir guvenle :) transfer icin baska doktor sectim.
Simdi tekrar sigaraya basladim. Bikac gune birakir bi uc ay fln sonra transfer yaptiririm bi aksilik cikmazsa.
Bu arada bir suru pozitif haberler verilmistir simdi burdan :)
Pozitif alanlari kutluyorum umarim cok rahat ve saglikli gecirir bebeklerinizi alirsiniz kucaklariniza.
Benim gibi negatif alanlara da ne desem bos biliyorum. Biraz daha beklemekten naska care yok ama biliyorum biz de mutlu sona ulasacagiz
Yok canim ya kac doktora gittimse (ki bu konuda isim yapmis bir dr a da gittim) hepsi gerek yok dediler.Ewet aklım sende kaldı benim ..ameliyata karar verdin mi
Geçmiş olsun sizdeki sorun nedirİnşallah canım benim ben oğluma 8. Denememde ve evliliğimin 10. Senesinde kavuştum Rabbim inşallah ikinci yavruma tez zamanda kavuşturur Rabbim sanada ve tüm evlat hasreti çeken herkese tez zamanda bu duyguyu tattırır
Canım benim tüplerimin birini almak zorunda kaldık diğeride zaten tıkalı oyüzden normal yolla hamile kalamıyorumGeçmiş olsun sizdeki sorun nedir