• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?

Ben varım cnm baş ağrım çok şiddetliydi hala ara ara oluyor ve çıldıracak gibi oluyorum.Ben de 11. gün kesin adet olucam dedim o kadar sancım vardı yani ama testte pozitif çıktı Rabbim devamını getirir ve herkese nasip eder inş.

Canımm kaç çıktı değerin ? Çok fazla üzme lütfen kendini dediğin gibi inşallah 2016 yılı inşallah herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Canım benim güzel dileklerin için çok sağol değerim 2.02 çıktı doktorum hemen Ocak Ayında başlayabiliriz tedaviye dedi bakalım hayırlısı Rabbim inşallah sağlıklı doğum yapmanı ve yavurunu kucağına almanı nasip etsin

Ben varım cnm baş ağrım çok şiddetliydi hala ara ara oluyor ve çıldıracak gibi oluyorum.Ben de 11. gün kesin adet olucam dedim o kadar sancım vardı yani ama testte pozitif çıktı Rabbim devamını getirir ve herkese nasip eder inş.
Ayyy süpersiniz. Acayip unut oldunuz bana. Sağolun hepiniz. İnşallah yarın da hayal kırıklığı olmaz v4 hayırlısıyla ben de hamilelik haberimi burada veririm

Benim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?

hadi hayırlısı bakalım. inşallah pozitifi görürüz canım. . kaçıncı gün embriyosu seninki. kaçıncı denemen

Canım benim güzel dileklerin için çok sağol değerim 2.02 çıktı doktorum hemen Ocak Ayında başlayabiliriz tedaviye dedi bakalım hayırlısı Rabbim inşallah sağlıklı doğum yapmanı ve yavurunu kucağına almanı nasip etsin

Canım benim Allah razı olsun.. Rabbim sanada en kısa sürede bebeğine kavuştursun inşallah . Dualarım sizlerle . İnşallah rabbim bi sonrakinde yüzünü güldütsün cnm...

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM.
EN AZINDAN ANNELIK DUYGUSUNU TATMISSIN.
RABBIM IKINCIYIDE NASIP EDER INSALLAHH...

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM.
EN AZINDAN ANNELIK DUYGUSUNU TATMISSIN.
RABBIM IKINCIYIDE NASIP EDER INSALLAHH...
İnşallah canım benim ben oğluma 8. Denememde ve evliliğimin 10. Senesinde kavuştum Rabbim inşallah ikinci yavruma tez zamanda kavuşturur Rabbim sanada ve tüm evlat hasreti çeken herkese tez zamanda bu duyguyu tattırır

İnşallah canım benim ben oğluma 8. Denememde ve evliliğimin 10. Senesinde kavuştum Rabbim inşallah ikinci yavruma tez zamanda kavuşturur Rabbim sanada ve tüm evlat hasreti çeken herkese tez zamanda bu duyguyu tattırır
KUTLARIM VALLA IYI SABRETMISSINIZ VE MUCADELE EDEBILMISSINIZ.
SIZDE YURT DISINDAYDINIZ DEGILMI??? HIC KOLAY DEGIL BURDA VALLA...:KK9::KK9:
BEN DAHA ILK ASILAMADA PES ETMISTIM.YORULMUSTUM.AMA DEVAMMMMM.....

KUTLARIM VALLA IYI SABRETMISSINIZ VE MUCADELE EDEBILMISSINIZ.
SIZDE YURT DISINDAYDINIZ DEGILMI??? HIC KOLAY DEGIL BURDA VALLA...:KK9::KK9:
BEN DAHA ILK ASILAMADA PES ETMISTIM.YORULMUSTUM.AMA DEVAMMMMM.....
Aynen sakın hiçmi hiç pes etme inanarak tedavi ol tabiki insan psikolojisi altüst oluyo ama bidahaki tedaviye insan daha kendini güçlü hissediyo ben Ocak Ayında yine tedavi olmak istiyorum bakalım hayırlısı artık

Merhaba kizlar :)
Cook uzun zaman oldu buraya yazmayali. Negatifi aldiktan sonra ameliyat olucak miyim olmuycak miyim derdine doktor doktor dolasip durdum. Sonuc o kadar ovdugum doktoruma sifir guvenle :) transfer icin baska doktor sectim.
Simdi tekrar sigaraya basladim. Bikac gune birakir bi uc ay fln sonra transfer yaptiririm bi aksilik cikmazsa.
Bu arada bir suru pozitif haberler verilmistir simdi burdan :)
Pozitif alanlari kutluyorum umarim cok rahat ve saglikli gecirir bebeklerinizi alirsiniz kucaklariniza.
Benim gibi negatif alanlara da ne desem bos biliyorum. Biraz daha beklemekten naska care yok ama biliyorum biz de mutlu sona ulasacagiz ;)

Merhaba kizlar :)
Cook uzun zaman oldu buraya yazmayali. Negatifi aldiktan sonra ameliyat olucak miyim olmuycak miyim derdine doktor doktor dolasip durdum. Sonuc o kadar ovdugum doktoruma sifir guvenle :) transfer icin baska doktor sectim.
Simdi tekrar sigaraya basladim. Bikac gune birakir bi uc ay fln sonra transfer yaptiririm bi aksilik cikmazsa.
Bu arada bir suru pozitif haberler verilmistir simdi burdan :)
Pozitif alanlari kutluyorum umarim cok rahat ve saglikli gecirir bebeklerinizi alirsiniz kucaklariniza.
Benim gibi negatif alanlara da ne desem bos biliyorum. Biraz daha beklemekten naska care yok ama biliyorum biz de mutlu sona ulasacagiz :KK66:
Ewet aklım sende kaldı benim ..ameliyata karar verdin mi

Ewet aklım sende kaldı benim ..ameliyata karar verdin mi
Yok canim ya kac doktora gittimse (ki bu konuda isim yapmis bir dr a da gittim) hepsi gerek yok dediler.
O yuzden vitamin ilaclarina baslayip tahmini 3-4 ay sonra transfer olucak. Bakalim umarim bu sefer pozitifi gorur ve nihayetinde alirim bebegimi kucagima. Pozitifi de gormek yetmiyo cunku :)
Ama galiba insan negatifi gorunce bundan sonra hep negatif gorucek gibi de gelmiyor degil ,demek ki transferi bu dusunceyi kafamda kirana kadar bekletmeliyim :)
Sen karar verdin mi merkeze peki. Merkez seciminde cok kararsiz kalmistin sen. Neye karar verdin

Back