• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Negüzel bir gün başladı böyle enerjim yükseldi...Bende bu akşam yola çıkıcam malum hala adet olamadım tarlusaldan sonra 12. gün olmasına rağmen olsamda olmasamda gidicem fakat biliyorum ki boşa gidiyorum...Olsun doktorumu görmüş olucam o benim mucizemm...Kızlar bugün olurum işallah yoksa kesip atıcam valla o derece:)

Evet canım bülent hoca yaptı. Bize mikroçip uygulandı toplam ilaçlarla birlikte 10 bunu buluyor. Ama ben banka calisaniyim özel sigortaya tabiyim o yüzde yarısını ödedi vakıf 5 bine mal oldu bana. Cok şükür pozitifide gördük darısı tüm isteyenlerin başına :anneadayı:
Maşallah canım maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben gaziantep deyim,istanbulun uzak olması aklımızda soru işareti,adana olsa gdip gelmek daha kolay,konaklayacak yerimiz de var ama istanbula gidip gelmek konaklamak çok daha maliyetli olacak bizim için. Sizde sorun neydi canım,eşinin değerleri nekadarla yapıldı işlem

Kizlar hayirli cumalar. Dondurulmus transfer fiyati ysklasik nedir. Hani sifirdan baslama 5000-6000 ya dondurulmus nedir bilgi verirmisiniz

Kızlar Merhaba. .. 9 aralıkta transfer oldum bugun 2.gunum kasık ağrısı ve baş agrisi yaşıyorum. yaşayan varmı

Maşallah canım maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben gaziantep deyim,istanbulun uzak olması aklımızda soru işareti,adana olsa gdip gelmek daha kolay,konaklayacak yerimiz de var ama istanbula gidip gelmek konaklamak çok daha maliyetli olacak bizim için. Sizde sorun neydi canım,eşinin değerleri nekadarla yapıldı işlem

Bende Gaziantepliyim ama orada yaşamıyorum yolu hiç sorun etme bence takiplerini ortak çalıştıkları doktorlarla hallediyorlar sadece yumurta toplama için gidiyorsun telefonla görüşmekte yarar var bence....Orası yakın burası yakın deme bu işte en önemli şey laboratuvar ve tekrar eden başarısızlıklar hem moralman hemde maddi olarak daha yıpratıcı oluyor...

Şu an 6 tane 5.gun blast embriyo beni bekliyor. .. bu ay iki tane transfer olacak adetimi bekliyorum fakat ilk denememde 8 yumurta var dediler 4 çıktı neden cevap yok? Muhattap yok? Sadece bir tane kaldı dediler 3.gun transfer edildi.Bende sıkıntı bende die düşündüm. Bu tedavimde 11 yumurta toplandı 10 dollendi 6 tanesi 5.gun olarak donduruldu.Rabbim bilir olacağı varsa 3. Gün 5. Farketmiyor fakat 11 yumurta ile 4 yumurta arasında çok fark var bence...Daha çok yolum var en zoruda transfer sonrası...Rabbim hepimize nasip etsin işallah. ..
Şu an 6 tane 5.gun blast embriyo beni bekliyor. .. bu ay iki tane transfer olacak adetimi bekliyorum fakat ilk denememde 8 yumurta var dediler 4 çıktı neden cevap yok? Muhattap yok? Sadece bir tane kaldı dediler 3.gun transfer edildi.Bende sıkıntı bende die düşündüm. Bu tedavimde 11 yumurta toplandı 10 dollendi 6 tanesi 5.gun olarak donduruldu.Rabbim bilir olacağı varsa 3. Gün 5. Farketmiyor fakat 11 yumurta ile 4 yumurta arasında çok fark var bence...Daha çok yolum var en zoruda transfer sonrası...Rabbim hepimize nasip etsin işallah. ..
cok guzel bi haber bu.peki ilk yaptığın tedaviyle 2.ayninhastanedemi oldu. neolur herseyi yazarmisin

Kızlar Merhaba. .. 9 aralıkta transfer oldum bugun 2.gunum kasık ağrısı ve baş agrisi yaşıyorum. yaşayan varmı
Benim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?

Yok hayır bende senin gibi olumsuz sonucu aldığımda kendimi donasyon sayfasında buldum kendi kendime teşhisi koymuştum benim yumurtam yoktu olsaydı 4 tane olurmuydu??? Ve sadece 1 tanesi 1 tanesi kalırmıydı???Daha ile gittim bir merkez buldum ve telefonla iletişime geçtim gidecektimde kıbrısa deli gibi korkuyordum hep dedim ki Allah'ım yanlış yapmama izin verme...Adet oldum dedim eşime ben gidiyorum İstanbul'a sende kendini hazırla Kıbrıs'a gidicez...Eşim sen bilirsin ama bu gittiğin yol yol değil dedi...Amh 2,83 çıkmıştı bu arada buda çok iyi değil yani yaşım 32 falan filan...İstanbulda doktora gittiğimde nasıl istersen öyle yapalım ama 8 tane yumurtan gözüküyor yaşın çok genç bu gittiğin yol yol değil dedi...Çok etkilendim o adambeni dipten aldı çıkardı annem ve eşimle görüş birliği yaptık onlar ohhhhhh dediler...Konuştuk tekrar deneyecektik donasyon çok sonraa yani 36 - 37 yaşlarda belki çok başarısız denemeler sonrası düşünülebilecek B planı olabilir ama senle aynı yaştayız yapma bunu kendine kendini dibe çekme...Bak buraya üye olmadım ne zamandım okuyordum ama üye olmuyordum eşime dedim cumartesi senin yazını görünce o kadar aynı ki yaşadıklarımız kıyamadım inan sana....Elinden tutmak istedim...

FKMM arkadaşım belirtilerinin bahsedermisin beklemek çok kötüymüş neler hissettin kendinde kaçıncı gün hamileliğini öğrendin

hayırlı cumalar arkadaşlar dün pozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder Rabbim.
negatif olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum(bende dün negatif alan biri olarak)şükür Rabbime çok iyiyim bu kadar sakin olcagımı ben bile tahmin etmezdim .Tabii dün sonucu alınca biraz ağladım ama sonra bunda da bir hayır vardır dedim. Galiba insan oğlu her seye alışıyor Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok

Hamile arkadaşlar duyun sesimiziiiiiiiiiiii
Benimde test gunumden iki gun once basladi adet sancilarim.ara ara da belime ani kramplar giriyodu.yok olmadi tutmadi diye kendi kendimi yiyip bitirdim amaa simdi ikizlerime hamileyim canim...bu 3.denemem benim ilk denemem tutmamisti onda hic ama hic belirti yoktu.adet bile testten bir hafta sonra olmustum.2. Ve 3. Denemelerim tuttu.ikisinde de test gunumden once adet agrisi cektim canim...

Aynı belirtilerle hamile kaldım cnm. Yarım saate bir wc ye gidiyordym adet oldum diye. Ama çok şükür hamileyim cnm..

Benimde test gunumden iki gun once basladi adet sancilarim.ara ara da belime ani kramplar giriyodu.yok olmadi tutmadi diye kendi kendimi yiyip bitirdim amaa simdi ikizlerime hamileyim canim...bu 3.denemem benim ilk denemem tutmamisti onda hic ama hic belirti yoktu.adet bile testten bir hafta sonra olmustum.2. Ve 3. Denemelerim tuttu.ikisinde de test gunumden once adet agrisi cektim canim...

Çok teşekkür ederim kızlar. Valla içime su serptiniz. Günlerdir özellikle de kasığım sol tarafına kramp giriyordu. Dün buna bir de baş ağrısı ve adet sancısına benzer kasık ağrısı eklenince kesin adet olucam dedim. Neredeyse test yaptırmaktan vazgeçecektim nasılsa olucam diye :(

Back