Kizlaarrrr hamileyimmmmmhamileyimmmmm....hcg degerim 450 cikti....
Tebrik ederim cnm Rabbim tamamına erdirsinKizlaarrrr hamileyimmmmmhamileyimmmmm....hcg degerim 450 cikti....
Maşallah canım maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben gaziantep deyim,istanbulun uzak olması aklımızda soru işareti,adana olsa gdip gelmek daha kolay,konaklayacak yerimiz de var ama istanbula gidip gelmek konaklamak çok daha maliyetli olacak bizim için. Sizde sorun neydi canım,eşinin değerleri nekadarla yapıldı işlemEvet canım bülent hoca yaptı. Bize mikroçip uygulandı toplam ilaçlarla birlikte 10 bunu buluyor. Ama ben banka calisaniyim özel sigortaya tabiyim o yüzde yarısını ödedi vakıf 5 bine mal oldu bana. Cok şükür pozitifide gördük darısı tüm isteyenlerin başına
Allah razi olsun cnm...cok mutluyumm...Tebrik ederim cnm Rabbim tamamına erdirsin
Maşallah canım maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben gaziantep deyim,istanbulun uzak olması aklımızda soru işareti,adana olsa gdip gelmek daha kolay,konaklayacak yerimiz de var ama istanbula gidip gelmek konaklamak çok daha maliyetli olacak bizim için. Sizde sorun neydi canım,eşinin değerleri nekadarla yapıldı işlem
Şu an 6 tane 5.gun blast embriyo beni bekliyor. .. bu ay iki tane transfer olacak adetimi bekliyorum fakat ilk denememde 8 yumurta var dediler 4 çıktı neden cevap yok? Muhattap yok? Sadece bir tane kaldı dediler 3.gun transfer edildi.Bende sıkıntı bende die düşündüm. Bu tedavimde 11 yumurta toplandı 10 dollendi 6 tanesi 5.gun olarak donduruldu.Rabbim bilir olacağı varsa 3. Gün 5. Farketmiyor fakat 11 yumurta ile 4 yumurta arasında çok fark var bence...Daha çok yolum var en zoruda transfer sonrası...Rabbim hepimize nasip etsin işallah. ..
cok guzel bi haber bu.peki ilk yaptığın tedaviyle 2.ayninhastanedemi oldu. neolur herseyi yazarmisinŞu an 6 tane 5.gun blast embriyo beni bekliyor. .. bu ay iki tane transfer olacak adetimi bekliyorum fakat ilk denememde 8 yumurta var dediler 4 çıktı neden cevap yok? Muhattap yok? Sadece bir tane kaldı dediler 3.gun transfer edildi.Bende sıkıntı bende die düşündüm. Bu tedavimde 11 yumurta toplandı 10 dollendi 6 tanesi 5.gun olarak donduruldu.Rabbim bilir olacağı varsa 3. Gün 5. Farketmiyor fakat 11 yumurta ile 4 yumurta arasında çok fark var bence...Daha çok yolum var en zoruda transfer sonrası...Rabbim hepimize nasip etsin işallah. ..
Benim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?Kızlar Merhaba. .. 9 aralıkta transfer oldum bugun 2.gunum kasık ağrısı ve baş agrisi yaşıyorum. yaşayan varmı
Hamile arkadaşlar duyun sesimiziiiiiiiiiiiiBenim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?
Aynı belirtilerle hamile kaldım cnm. Yarım saate bir wc ye gidiyordym adet oldum diye. Ama çok şükür hamileyim cnm..Hamile arkadaşlar duyun sesimiziiiiiiiiiiii
Benimde test gunumden iki gun once basladi adet sancilarim.ara ara da belime ani kramplar giriyodu.yok olmadi tutmadi diye kendi kendimi yiyip bitirdim amaa simdi ikizlerime hamileyim canim...bu 3.denemem benim ilk denemem tutmamisti onda hic ama hic belirti yoktu.adet bile testten bir hafta sonra olmustum.2. Ve 3. Denemelerim tuttu.ikisinde de test gunumden once adet agrisi cektim canim...Hamile arkadaşlar duyun sesimiziiiiiiiiiiii
bende bunların hepsini yaşadım canım özellikle baş ağrısı günlerce çektimHamile arkadaşlar duyun sesimiziiiiiiiiiiii
Aynı belirtilerle hamile kaldım cnm. Yarım saate bir wc ye gidiyordym adet oldum diye. Ama çok şükür hamileyim cnm..
Benimde test gunumden iki gun once basladi adet sancilarim.ara ara da belime ani kramplar giriyodu.yok olmadi tutmadi diye kendi kendimi yiyip bitirdim amaa simdi ikizlerime hamileyim canim...bu 3.denemem benim ilk denemem tutmamisti onda hic ama hic belirti yoktu.adet bile testten bir hafta sonra olmustum.2. Ve 3. Denemelerim tuttu.ikisinde de test gunumden once adet agrisi cektim canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?