- 9 Şubat 2015
- 89
- 108
- 103
- 47
Canım doktor dedi ki 11. Gün bile bhcg negatif olup da sonra hamile olanlar var sakın 12. Günden önce hiçbir test yaptırma dedi.Cnm aynen 7.gun erken 9.gün yapsaydin
Iste sabirsizlaniyorr insanCanım doktor dedi ki 11. Gün bile bhcg negatif olup da sonra hamile olanlar var sakın 12. Günden önce hiçbir test yaptırma dedi.
Hayırlı olsun canim. Seninle aynı zamanda sonuc bekleyecegiz insaah. Benimde yarın olacak transferim :)kizlar mrb. suanda bekliyorum 5 dakikaya alirlar transfere off heyecanlıyım çoook
Hayırlı olsun canim. Seninle aynı zamanda sonuc bekleyecegiz insaah. Benimde yarın olacak transferim :)
KIZLAR 14.GÜN DEGERİM 68 16.GÜN DEGERİM 93. Once Katlanmayip sonradan artan oldumu hiç aranızda.? Çok korkuyorum
Cnm ben yumurta toplatma işleminden sonra boyamisdim sende ozaman boya benceKızlar merhaba, doktorumu aradım, "saç boyatmam lazım kötü berbat beyaz basmış durumda" diye. İğnelerimin 3. günü bugün yolun çok daha başındayım ama doktorum mutlaka organik boya kullan dedi. Yaş 41 beyaz çooookk. Sizler ne yaptınız ? Kullandığınız güvendiğiniz bir marka var mı? Şimdiden başladık bakalım dikkat etmeye.
Doktorum cumaya tekrar test istedi ama gereken gibi Artmamış dedi:) bu tedavinin en zor zamanı beklemek 12 gün boyunca :) Diğer zamanlar kontrole git, iğne vurul birdaha kontrol, yumurta toplandı kaç tane oldu, transfer, derken derken hızlıca geçiyor. Ama transferden sonraki bekleme süreci hiçbirşey yapmadan merak içinde tuhaf bir duygu oluyor.
Doktorun ne diyor canım? Testlere devam mı 2 gün arayla ?
Doktorum cumaya tekrar test istedi ama gereken gibi Artmamış dedi
transferim oldu çok şükür yatıyorum şuandaHayırlı olsun canim. Seninle aynı zamanda sonuc bekleyecegiz insaah. Benimde yarın olacak transferim :)
Ohh masallah canım hayırlı olsun emriyolarin bebeklerin :)nasıl kolay oluyor mu kac tane transfer ettiler kaçıncı güntransferim oldu çok şükür yatıyorum şuanda
İşte o umutla cumaya bekliyorum zaten.ama zaman çok yavaş işliyor onu içimde olduğunu bilip umutlanip kaybetme fikri... çok çok zor arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ...Eğer mutlaka olumsuz olacağını düşünseydi sana söylerdi. Demekki sonrasında artış yaşayanlarda var. Yoksa neden test istesin. İnşallah en hayırlısı olur senin için. Biz bazen hesapsızca istiyoruz ancak hangisinin iyi olduğunu bilemiyoruz. Senin için en güzeli hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. Sen içini ferah tut. Tabi yaşaması zor ancak ben kendim içinde aynısını istiyorum. Benim de yarın test günüm. En hayırlısı ne ise o olsun diyorum.
İşte o umutla cumaya bekliyorum zaten.ama zaman çok yavaş işliyor onu içimde olduğunu bilip umutlanip kaybetme fikri... çok çok zor arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ...
İşte o umutla cumaya bekliyorum zaten.ama zaman çok yavaş işliyor onu içimde olduğunu bilip umutlanip kaybetme fikri... çok çok zor arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ...
İnşallah canım.hayırlısı neyse o olsun. Allah im herseyin en iyisini biliyo. Cuma görcez artık.Umarım cuma günü içini ferahlatan bir haber alırsın. Ancak sonuç ne olursa olsun üzülme. Bende öyle yapıcam. İnşallah ikimizinde sonucu güzel ve hayırlı olur. ben hep bunu istiyorum :)
Evet haklısın tabiki Allah beterinden saklasin . hayırlısı ni nasip etsin insallahBen hastanede bir bayanla sohbet etme imkanı bulmuştum. Dondurulmuşlarıyla deneme yapacakmış bekliyordu. Daha öncede tüp bebek yapmış sanırım 2. denemesinde tutmuş. Ancak bebeğini 1 yaşındayken trafik kazasında kaybetmiş. Bebeğin resmi hala telefonundaydı. Şİmdi tekrar gelmiş. Yani o zaman ben çok etkilendim bu olaydan. Belki o bebek tutmasaydı daha az üzülürdü. Tuttu ama yine kaybetti hemde daha büyük bir üzüntü yaşadı. Onunda sınavı oydu. Şİmdi yeniden bir umutla gelmiş. Yani herşeyin hayırlısını istememiz lazım arkadaşım. Elimizden geleni yapıyoruz daha fazlası yok. Herşey bizim elimizde değilki başaramadık diye üzülelim . O yüzden ben hayırlısını istiyorum. Belki bugün biraz üzülürüm ama belki yarın daha çok üzülmekten korunurum. Ben böyle düşünüyorum. :)
Evet haklısın tabiki Allah beterinden saklasin . hayırlısı ni nasip etsin insallah
Cnm aynı gün transferimiz olmuş senin test tarihin neyBenimde ayin 3ünde transverim oldu bugün 6.gün hiç belirti yok sanki bu bebis tutmadı gibi kızlar moralim çok bozuk korkuyorum da ilk denemem bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?