2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

KIZLAR 14.GÜN DEGERİM 68 16.GÜN DEGERİM 93. Once Katlanmayip sonradan artan oldumu hiç aranızda.? Çok korkuyorum

Hayırlı olsun canim. Seninle aynı zamanda sonuc bekleyecegiz insaah. Benimde yarın olacak transferim :)

:) bu tedavinin en zor zamanı beklemek 12 gün boyunca :) Diğer zamanlar kontrole git, iğne vurul birdaha kontrol, yumurta toplandı kaç tane oldu, transfer, derken derken hızlıca geçiyor. Ama transferden sonraki bekleme süreci hiçbirşey yapmadan merak içinde tuhaf bir duygu oluyor.
KIZLAR 14.GÜN DEGERİM 68 16.GÜN DEGERİM 93. Once Katlanmayip sonradan artan oldumu hiç aranızda.? Çok korkuyorum

Doktorun ne diyor canım? Testlere devam mı 2 gün arayla ?

Cnm ben yumurta toplatma işleminden sonra boyamisdim sende ozaman boya bence

Doktorum cumaya tekrar test istedi ama gereken gibi Artmamış dedi

Doktorum cumaya tekrar test istedi ama gereken gibi Artmamış dedi

Eğer mutlaka olumsuz olacağını düşünseydi sana söylerdi. Demekki sonrasında artış yaşayanlarda var. Yoksa neden test istesin. İnşallah en hayırlısı olur senin için. Biz bazen hesapsızca istiyoruz ancak hangisinin iyi olduğunu bilemiyoruz. Senin için en güzeli hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. Sen içini ferah tut. Tabi yaşaması zor ancak ben kendim içinde aynısını istiyorum. Benim de yarın test günüm. En hayırlısı ne ise o olsun diyorum.

Benimde ayin 3ünde transverim oldu bugün 6.gün hiç belirti yok sanki bu bebis tutmadı gibi kızlar moralim çok bozuk korkuyorum da ilk denemem bide

İşte o umutla cumaya bekliyorum zaten.ama zaman çok yavaş işliyor onu içimde olduğunu bilip umutlanip kaybetme fikri... çok çok zor arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ...

Amin arkadaşım senin yakinlamis test günün belirti var mı sende kendinde değişiklik falan nerde yaptırdın

Sanırım sen hamilesin arkadaşım formu geriye dönük okudum çok sevindim bebis sana sıkı sıkı tutunsun canım sorun neydi

İşte o umutla cumaya bekliyorum zaten.ama zaman çok yavaş işliyor onu içimde olduğunu bilip umutlanip kaybetme fikri... çok çok zor arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ...

Umarım cuma günü içini ferahlatan bir haber alırsın. Ancak sonuç ne olursa olsun üzülme. Bende öyle yapıcam. İnşallah ikimizinde sonucu güzel ve hayırlı olur. ben hep bunu istiyorum :)

Ben hastanede bir bayanla sohbet etme imkanı bulmuştum. Dondurulmuşlarıyla deneme yapacakmış bekliyordu. Daha öncede tüp bebek yapmış sanırım 2. denemesinde tutmuş. Ancak bebeğini 1 yaşındayken trafik kazasında kaybetmiş. Bebeğin resmi hala telefonundaydı. Şİmdi tekrar gelmiş. Yani o zaman ben çok etkilendim bu olaydan. Belki o bebek tutmasaydı daha az üzülürdü. Tuttu ama yine kaybetti hemde daha büyük bir üzüntü yaşadı. Onunda sınavı oydu. Şİmdi yeniden bir umutla gelmiş. Yani herşeyin hayırlısını istememiz lazım arkadaşım. Elimizden geleni yapıyoruz daha fazlası yok. Herşey bizim elimizde değilki başaramadık diye üzülelim . O yüzden ben hayırlısını istiyorum. Belki bugün biraz üzülürüm ama belki yarın daha çok üzülmekten korunurum. Ben böyle düşünüyorum. :)

Umarım cuma günü içini ferahlatan bir haber alırsın. Ancak sonuç ne olursa olsun üzülme. Bende öyle yapıcam. İnşallah ikimizinde sonucu güzel ve hayırlı olur. ben hep bunu istiyorum :)
İnşallah canım.hayırlısı neyse o olsun. Allah im herseyin en iyisini biliyo. Cuma görcez artık.

Evet haklısın tabiki Allah beterinden saklasin . hayırlısı ni nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…