- 30 Aralık 2014
- 184
- 65
- 18
- 42
Saol cnm bende yapıyorum da süpürme konusunda biraz teretdutluyum 6 gundur ev supurulmedi dusun yanı artık dayanamıyorum supurcemBen neredeyse bütün işimi yaptım tatlım.. sadece ağır kaldırmadım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm bende yapıyorum da süpürme konusunda biraz teretdutluyum 6 gundur ev supurulmedi dusun yanı artık dayanamıyorum supurcemBen neredeyse bütün işimi yaptım tatlım.. sadece ağır kaldırmadım..
İnslh cnm hayırlı hbr verirsin benimde yardım edenim yok cnm uzakdayim bende aileden ve 3.5 yasinda kızım var bende çok dikkat edemedim esimde çalışıyor işleri yoğun akşam geç 9 da geldiği için o saatdede süpürge alamıyoruz banada izin vermiyor sabret diyor pazartesi benimde test günüm ama artık ben dayanamıyorum supurcem tutacaksa tutacak zaten allahın takdiriCanım bende bütün işimi yapıyorum çünkü Türkiye'dekiler bu konuda daha şanslılar çünkü kiminin kaynana kiminin anne kiminin kızkardeşi yanına geliyo ben yurdışında Olduğum için yardım edecek hiç kimsem yok eşimse hiç temizlikten anlamaz yapmasa daha iyi bide benim 27 aylık oğlum var onu hergün kucaklamakta cabası yani benim bu bebiş tutarsa şok olacam çünkü oğlumda daha dikkat ediyodum şimdi mecbur yapmak zorundayım bu arada benim 2 gündür çok kasığımda ağrı değil böyle adet olacakmış gibi içi sızlıyo artık nasip Cuma hayırlısıyla bi gelseydi iyi olurdu
Merrb cnm inslh pozitifleri donersinizde banada moral olursunuz cnm dün benim 5. Gunumdu adetden 6. Gün önce olan testden aldım yaptım hayalet çok silik bir çizgi bu sabahda normal test yaptım negatif erken yaptığımı düşünerek moralbozmuyorum ama inslh sizde bana moral olursunuz güzel haberlerinizlearkadaşlar günaydın yarın test günüm 9,gün test yapmıştım negatif cıkmıstı o yüzden biraz korkuyorum
İnslh Rabbim büyük benimde 3. Denemem 33 yaşındayım ilk denemeden 1 kızım varinş. canım ya 3. denemem ve yaşım 41
Evet canım hem de nasıl bekleme :))) 6 dondurulmuş var.. Ben en son regl olmadım doktorumda olmayacaksın sadece kanaman olacak dedi.yani yumurta atmadım alındıkları için. regl zamanım değişti mi böyle olunca bilmiyorum şayet değişmediyse 21-22 Aralık gibi olacam muhtemelen..Daha çooook var ..Olduktan sonra da bitmiyor ki hemen transfer yapılmayacak muhtemelen..Yaaa Sabıırr Yaa Allaahh çekmeye devam :)Regli olmayi dört gözle bekliyorsundur simdi :) kac tane var dondurulmusun. Ne zaman regli günün belli mi hayırlısı olsun canim benim
Yarın 3 kişinin test günü dilerim Rabbim hayırlı haberler vermenizi nasip eder inslh hepimiz pozitif sonuçları alır ve sağlıklı hamilelik geciririz kucaklarimizi doldururuz inslh .
Canim benim de aynı bembeyaz saçlarım. Ben yumurta toplandıktan birkac gün sonra boyatmistim. Organik boya değildi ama amonyaksızdı. Ben doktoruma sorduğumda problem olmaz demişti. Ama tabi transferden sonra boyatmadim ve bence doğru da değil.Kızlar merhaba, doktorumu aradım, "saç boyatmam lazım kötü berbat beyaz basmış durumda" diye. İğnelerimin 3. günü bugün yolun çok daha başındayım ama doktorum mutlaka organik boya kullan dedi. Yaş 41 beyaz çooookk. Sizler ne yaptınız ? Kullandığınız güvendiğiniz bir marka var mı? Şimdiden başladık bakalım dikkat etmeye.
hadi hayırlısı olsun canım sıkı sıkı tutunsunlar sanakizlar mrb. suanda bekliyorum 5 dakikaya alirlar transfere off heyecanlıyım çoook
Teşekkür ederim yanıtın için. Aslında transferden sonra daha mantıklı geldi düşününce. Yumurtalar alındıktan sonra, transferden önce. Amma detaylara takılıyoruz yahu :))) Parabensiz ve amonyaksız bir marka arayışındayım. Sen hangisini kullanmıştın acaba canım ?Canim benim de aynı bembeyaz saçlarım. Ben yumurta toplandıktan birkac gün sonra boyatmistim. Organik boya değildi ama amonyaksızdı. Ben doktoruma sorduğumda problem olmaz demişti. Ama tabi transferden sonra boyatmadim ve bence doğru da değil.
Ben kuaförde dip boya yaptırıyorum canım ama piyasada da var galiba amonyaksız ürünlerTeşekkür ederim yanıtın için. Aslında transferden sonra daha mantıklı geldi düşününce. Yumurtalar alındıktan sonra, transferden önce. Amma detaylara takılıyoruz yahu :))) Parabensiz ve amonyaksız bir marka arayışındayım. Sen hangisini kullanmıştın acaba canım ?
kizlar mrb. suanda bekliyorum 5 dakikaya alirlar transfere off heyecanlıyım çoook
Ay canım ya sen nasıl böyle bi şey yaparsın inanki çok cesaretli buldum seni 7. Günden sonra tutunanlarda var tabikide şimdi ne yapacan lekelenmende başlamış devam ediyomusun ilaçlarına Rabbim inşallah yüzüne bakarda bebişin sana tutunur canım erken yapmanın bazende zararları bu işte Umudunu kaybetmekArkadaşlar merhaba, 30 kasımda transferim yapıldı bugün 9. Gün. Ben pazartesi 7. Gün bhcg yaptırdım negatif çıktı 4. Gün embriyosuydu zaten sinirlerim iyice bozulmuştu günlerdir yatmaktan ve progestan iğnelerden, 2 gündür de iğne yaptırmadım. Bugün lekelenme oldu. Doktoru aradım kızdı tabi doğal olarak, 12. Günü beklememiz şart ilaca da devam et dedi. Oysa ki ben ümidimi çoktan kesmiştim. Allahım affet beni.