- 5 Mart 2013
- 749
- 369
- 133
Ohh masallah canım hayırlı olsun emriyolarin bebeklerin :)nasıl kolay oluyor mu kac tane transfer ettiler kaçıncı gün
saol canım benim. kolay oldu evet. 2 tane kalitesi iyi 5.gün embriyosu transfer edildi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh masallah canım hayırlı olsun emriyolarin bebeklerin :)nasıl kolay oluyor mu kac tane transfer ettiler kaçıncı gün
Normal cnm gebelikde ve adet donemide kadınlarda cinsel istek artıyor cnm oda hormonlardan kaynaklanıyor herkesin başına gelmesi çok normal yaniEvet haklisin sabir gerekiyor. Hic boyle olmamistim. Demekki kisiden kiseye degisiyor. Ne kadar zor bir durummus Rabbim dirayet versin. Hormonlar coştu. Ins bian once istegim diner
Can'ım benimde 3 aralıkta transferim ,ilk denemem,bugün 6.günüm ve bende dahil bir belirti yok ve bişeyde hissetmiyorum hiç .bol dua okuyorum.Benimde ayin 3ünde transverim oldu bugün 6.gün hiç belirti yok sanki bu bebis tutmadı gibi kızlar moralim çok bozuk korkuyorum da ilk denemem bide
Benimde 3 aralık transferim,18 aralık test günüm.Cnm aynı gün transferimiz olmuş senin test tarihin ney
Aa bende bahçeci Fulya'da .dr.kim senin benim Güvenç bey.tesadüfe bak.benim de 2.gün embriyosu 18 aralık verdi test gününü ,sağlam olsun diye 15 gün sonrasınaCanım ben istanbul bahçeci fulya da 5.gun blastokist dondurulmuş embriyo transveri oldu sen nerde yaptırdın canım bana 18 dediler bi yanlış mı anladım acaba
Bahçeci de test tarihini biraz daha uzun tutuyorlar nedense. Memorialde yumurta toplama tarihinden itibaren 14 gün sayılıyor. Benim de az kaldı. Cumartesi günü yaptırıcaz bakalım inşallah hayırlısı olur. Çok heyecanlıyım. supsup ben de sana uydum bugün idrar testi yaptım ve tabi ki çıkmadı erken olmasına yoruyorum ve moralimi bozmuyorumAa bende bahçeci Fulya'da .dr.kim senin benim Güvenç bey.tesadüfe bak.benim de 2.gün embriyosu 18 aralık verdi test gününü ,sağlam olsun diye 15 gün sonrasına
Amin canım inşallah Allah razı olsunAllah yardimcin olsun canim. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar ve pozitifff haberini buradan vermek nasip olur sana
CAnım merhaba sizdeki sorunda erkek infertilitesi galiba ne durumdasınız şu an eşinizdeki sorun nedir sevgilerCnm aynen 7.gun erken 9.gün yapsaydin
Canim bulent tiras rahim filmi istedi şişlide ki merkezde çektir dedi adetten sonra gidecez. Bülent tıraş a kara verdik mikrocip dediCAnım merhaba sizdeki sorunda erkek infertilitesi galiba ne durumdasınız şu an eşinizdeki sorun nedir sevgiler
Bozma cnm cikmiyo ben 6 gün önce olcenden yaptığım halde çok çok silik cikdi zor goruluyodu onda öyle cikiyosan oburunde çıkmaması normal inslh pozitifleri goruruz cnmBahçeci de test tarihini biraz daha uzun tutuyorlar nedense. Memorialde yumurta toplama tarihinden itibaren 14 gün sayılıyor. Benim de az kaldı. Cumartesi günü yaptırıcaz bakalım inşallah hayırlısı olur. Çok heyecanlıyım. supsup ben de sana uydum bugün idrar testi yaptım ve tabi ki çıkmadı erken olmasına yoruyorum ve moralimi bozmuyorum
Eşinizin sorunu nedirCanim bulent tiras rahim filmi istedi şişlide ki merkezde çektir dedi adetten sonra gidecez. Bülent tıraş a kara verdik mikrocip dedi
Mikroçip dediği sperm süzdürmedir spermi süzdürüyorlar canlı olanlar çipe yapışıyor ve o yapışan canlı spermleri kullanıyorlarCanim bulent tiras rahim filmi istedi şişlide ki merkezde çektir dedi adetten sonra gidecez. Bülent tıraş a kara verdik mikrocip dedi
GozumKızlar 27 kasımda transfer oldum bugün test günümdü ve sonuç pozitif çok şükür Rabbime.Allah herkese nasip etsin.Ben de anlamadım bir şey şaka gibi geliyor.
Yani canım ondanMikroçip dediği sperm süzdürmedir spermi süzdürüyorlar canlı olanlar çipe yapışıyor ve o yapışan canlı spermleri kullanıyorlar
İnslh Rabbim hayirlisini nasip etsin cnm yap ama cokda itibar etme cnm burda çünkü idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok olmuş ama inslh yaparsanda çift çizgiyi gorursun cnmMeraba arkadaşlar ben yarın ilk idrarımla test yapmayı düşünüyorum Cuma günkü kan testine olumlu Yada olumsuz kendimi hazırlamış olurum Ama şuan kasık tarafımda adet olacakmışım gibi Sancı var ağrı gibi değil yani ha geldi ha gelecek gibi adetim öyle birşey sizce bunlar bi belirtimi bazen kendimi kuş gibi hissediyorum bazende bu akşamki gibi Sancı oluyo Rabb'ime yalvarıyorum Allah'ım ne olur bu tedavi sürecinden hayırlı bi şekilde kurtulayım evlâtlarımı biran önce kucağıma alayım Rabbim cümlemize nasip etsin bu duyguyu
Gozum
Aydın cnm darısı başımiza sen ne için tedavi görmüştün sorun neydi