- 30 Aralık 2014
- 184
- 65
- 18
- 42
İnslh cnmPardon zaten hangisi olduğunu yazmışsın. Hayırlı olsun canım inşallah o silik çizgi kuvvetlenir ve sana bebişini müjdeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnslh cnmPardon zaten hangisi olduğunu yazmışsın. Hayırlı olsun canım inşallah o silik çizgi kuvvetlenir ve sana bebişini müjdeler
Günaydın canım benim okuduklarıma bakılırsa sende yurdışındasın tedavi olduğun merkez neresi bu arada bende aokdayım Aok 3 hak tanıyo Yarısını ödüyo yani daha sonra eğer dondurulmuşların varsa 315 Euro hastaneye ödedim bide Aok dondurulmuşlarda hiç ilaç parasına karışmıyo ben şuan dondurulmuşlarım vardı onları yerleştirdim Cuma test günüm bakalım Rabbim hayırlısını versinGünaydın arkadaşlar
Regli olmayi dört gözle bekliyorsundur simdi :) kac tane var dondurulmusun. Ne zaman regli günün belli mi hayırlısı olsun canim benim:) Nereden kalacak aklında canım o kadar anlık yaşıyoruz ki ve paylaşıyoruz ki..Benimkiler donduruldu hastanedeler teyzesi:)) Regl günümü bekliyorum transfer için..Benim yumurtalar toplandıktan sonra ohss olmuştum çok şükür iyiyim şimdi.Regl olmayı ilk defa arzu eder oldum bu kadar..
Neden ?? Sonurtunca mı oluyomuş ? Yapmayın lütfen hapşurmak tıksırmak araba sarsması bunların turunmayla alakası yok hatta bol bol kahkaha atın ki bebeğiniz aaa ne kadar mutlu bir anne desin ve size gelmek için sımsıkı tutunsun.. Boşu boşuna kendinizi sıkıp panik yapıp strese sokuyosunuz lütfen rahat olunTransfer yaptıran arkadaşlar gülmemeye yada kahkaha atmamaya dikkat ediyor musunuz? Duydunuz mu hiç böyle birşey yani gülmek sakıncalı olabilir mi?
Ben de 7.gün test yapmıştım negatifi görmştüm yarın test günüm Allahım hayırlısını yaşatsınarkadaşlar günaydın yarın test günüm 9,gün test yapmıştım negatif cıkmıstı o yüzden biraz korkuyorum
Neden ?? Sonurtunca mı oluyomuş ? Yapmayın lütfen hapşurmak tıksırmak araba sarsması bunların turunmayla alakası yok hatta bol bol kahkaha atın ki bebeğiniz aaa ne kadar mutlu bir anne desin ve size gelmek için sımsıkı tutunsun.. Boşu boşuna kendinizi sıkıp panik yapıp strese sokuyosunuz lütfen rahat olun
Ben de 7.gün test yapmıştım negatifi görmştüm yarın test günüm Allahım hayırlısını yaşatsın
ikimizin de yarın inş. yarın güzel haberlerle geliriz Rabbim hakkımızda hayırlısını versinBen de 7.gün test yapmıştım negatifi görmştüm yarın test günüm Allahım hayırlısını yaşatsın
:) merhaba, canım tabiki aman güldüm tuttumu düştümü diye panik yapmıyorum . Dün birşey yaşadım ve baya güldüm gülmenin ötesinde hatta:) kanıma ağrılar girdi bazen olurya. O anda aklıma geldi genel olarak dikkat ediyoruz hepimiz bazı şeylere. Belki doktorlarından bilgi alan vardır diye sormak istedim arkadaşlara. Yoksa haklısın tabiki fazla takıntı haline getirmemek gerek :)[/Qen çok sonunda gül o zaman inşallah ,,, Allah sana en güçlü gülümsemeni bu bekleyişin sonunda nasip etsin o zaman :)
en çok sonunda gül o zaman inşallah ,,, Allah sana en güçlü gülümsemeni bu bekleyişin sonunda nasip etsin o zaman :):) merhaba, canım tabiki aman güldüm tuttumu düştümü diye panik yapmıyorum . Dün birşey yaşadım ve baya güldüm gülmenin ötesinde hatta:) kanıma ağrılar girdi bazen olurya. O anda aklıma geldi genel olarak dikkat ediyoruz hepimiz bazı şeylere. Belki doktorlarından bilgi alan vardır diye sormak istedim arkadaşlara. Yoksa haklısın tabiki fazla takıntı haline getirmemek gerek :)
Kızlar bekleme suresinde ev supuren varmı aranizda
en çok sonunda gül o zaman inşallah ,,, Allah sana en güçlü gülümsemeni bu bekleyişin sonunda nasip etsin o zaman :)
bende eğilip kalkarken dikkat ettim..ani hareket yapmamaya dikkat ettim süpürge yapacaksan da normal kabadan geçiver canım bırak eşin yapsın :) bende çok eğilip kalkmadan çok uzanmadan her işimi yaptım ayakta kalmamak için oturduğum yerden ütü falan da yapmıştım.. hmmm duşta fazla kalma 5-10 dak fazla kalma ve suyun ılık olmasına dikkat et..iyi düşün iyi olsun canım şimdiden hayırlı olsunBen neredeyse bütün işimi yaptım tatlım.. sadece ağır kaldırmadım..
ben hiçbir belirti yaşamadım hala da yok :)belirti yaşadınızmı daha olmazmış ama zaten ilaçlardan diyorlar gene de merak ettim
Canım bende bütün işimi yapıyorum çünkü Türkiye'dekiler bu konuda daha şanslılar çünkü kiminin kaynana kiminin anne kiminin kızkardeşi yanına geliyo ben yurdışında Olduğum için yardım edecek hiç kimsem yok eşimse hiç temizlikten anlamaz yapmasa daha iyi bide benim 27 aylık oğlum var onu hergün kucaklamakta cabası yani benim bu bebiş tutarsa şok olacam çünkü oğlumda daha dikkat ediyodum şimdi mecbur yapmak zorundayım bu arada benim 2 gündür çok kasığımda ağrı değil böyle adet olacakmış gibi içi sızlıyo artık nasip Cuma hayırlısıyla bi gelseydi iyi olurduKızlar bekleme suresinde ev supuren varmı aranizda
Ben o belirtileri 6.günden sonra hc hissetmedim hla da yok o yüzden olumsuzum ama genelde belirti olmuyrmuşbelirti yaşadınızmı daha olmazmış ama zaten ilaçlardan diyorlar gene de merak ettim