• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım benim okuduklarıma bakılırsa sende yurdışındasın tedavi olduğun merkez neresi bu arada bende aokdayım Aok 3 hak tanıyo Yarısını ödüyo yani daha sonra eğer dondurulmuşların varsa 315 Euro hastaneye ödedim bide Aok dondurulmuşlarda hiç ilaç parasına karışmıyo ben şuan dondurulmuşlarım vardı onları yerleştirdim Cuma test günüm bakalım Rabbim hayırlısını versin

:) Nereden kalacak aklında canım o kadar anlık yaşıyoruz ki ve paylaşıyoruz ki..Benimkiler donduruldu hastanedeler teyzesi:)) Regl günümü bekliyorum transfer için..Benim yumurtalar toplandıktan sonra ohss olmuştum çok şükür iyiyim şimdi.Regl olmayı ilk defa arzu eder oldum bu kadar..
Regli olmayi dört gözle bekliyorsundur simdi :) kac tane var dondurulmusun. Ne zaman regli günün belli mi hayırlısı olsun canim benim

Transfer yaptıran arkadaşlar gülmemeye yada kahkaha atmamaya dikkat ediyor musunuz? Duydunuz mu hiç böyle birşey yani gülmek sakıncalı olabilir mi?
Neden ?? Sonurtunca mı oluyomuş ? Yapmayın lütfen hapşurmak tıksırmak araba sarsması bunların turunmayla alakası yok hatta bol bol kahkaha atın ki bebeğiniz aaa ne kadar mutlu bir anne desin ve size gelmek için sımsıkı tutunsun.. Boşu boşuna kendinizi sıkıp panik yapıp strese sokuyosunuz lütfen rahat olun

Neden ?? Sonurtunca mı oluyomuş ? Yapmayın lütfen hapşurmak tıksırmak araba sarsması bunların turunmayla alakası yok hatta bol bol kahkaha atın ki bebeğiniz aaa ne kadar mutlu bir anne desin ve size gelmek için sımsıkı tutunsun.. Boşu boşuna kendinizi sıkıp panik yapıp strese sokuyosunuz lütfen rahat olun

:) merhaba, canım tabiki aman güldüm tuttumu düştümü diye panik yapmıyorum . Dün birşey yaşadım ve baya güldüm gülmenin ötesinde hatta:) kanıma ağrılar girdi bazen olurya. O anda aklıma geldi genel olarak dikkat ediyoruz hepimiz bazı şeylere. Belki doktorlarından bilgi alan vardır diye sormak istedim arkadaşlara. Yoksa haklısın tabiki fazla takıntı haline getirmemek gerek :)

:) merhaba, canım tabiki aman güldüm tuttumu düştümü diye panik yapmıyorum . Dün birşey yaşadım ve baya güldüm gülmenin ötesinde hatta:) kanıma ağrılar girdi bazen olurya. O anda aklıma geldi genel olarak dikkat ediyoruz hepimiz bazı şeylere. Belki doktorlarından bilgi alan vardır diye sormak istedim arkadaşlara. Yoksa haklısın tabiki fazla takıntı haline getirmemek gerek :)[/Qen çok sonunda gül o zaman inşallah ,,, Allah sana en güçlü gülümsemeni bu bekleyişin sonunda nasip etsin o zaman :)

:) merhaba, canım tabiki aman güldüm tuttumu düştümü diye panik yapmıyorum . Dün birşey yaşadım ve baya güldüm gülmenin ötesinde hatta:) kanıma ağrılar girdi bazen olurya. O anda aklıma geldi genel olarak dikkat ediyoruz hepimiz bazı şeylere. Belki doktorlarından bilgi alan vardır diye sormak istedim arkadaşlara. Yoksa haklısın tabiki fazla takıntı haline getirmemek gerek :)
en çok sonunda gül o zaman inşallah ,,, Allah sana en güçlü gülümsemeni bu bekleyişin sonunda nasip etsin o zaman :)

Ben neredeyse bütün işimi yaptım tatlım.. sadece ağır kaldırmadım..
bende eğilip kalkarken dikkat ettim..ani hareket yapmamaya dikkat ettim süpürge yapacaksan da normal kabadan geçiver canım bırak eşin yapsın :) bende çok eğilip kalkmadan çok uzanmadan her işimi yaptım ayakta kalmamak için oturduğum yerden ütü falan da yapmıştım.. hmmm duşta fazla kalma 5-10 dak fazla kalma ve suyun ılık olmasına dikkat et..iyi düşün iyi olsun canım şimdiden hayırlı olsun

Kızlar bekleme suresinde ev supuren varmı aranizda
Canım bende bütün işimi yapıyorum çünkü Türkiye'dekiler bu konuda daha şanslılar çünkü kiminin kaynana kiminin anne kiminin kızkardeşi yanına geliyo ben yurdışında Olduğum için yardım edecek hiç kimsem yok eşimse hiç temizlikten anlamaz yapmasa daha iyi bide benim 27 aylık oğlum var onu hergün kucaklamakta cabası yani benim bu bebiş tutarsa şok olacam çünkü oğlumda daha dikkat ediyodum şimdi mecbur yapmak zorundayım bu arada benim 2 gündür çok kasığımda ağrı değil böyle adet olacakmış gibi içi sızlıyo artık nasip Cuma hayırlısıyla bi gelseydi iyi olurdu

benim sag kasıkta damar atması gibi his göğüslerimde de yanma gibi bir sey var ama adet olucagım zamanda oluyor tek fark arada karnımın içi ağrıyor oda iğnelerden sanırım

Back