2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım ben istanbul bahçeci fulya da 5.gun blastokist dondurulmuş embriyo transveri oldu sen nerde yaptırdın canım bana 18 dediler bi yanlış mı anladım acaba

Canım ben istanbul bahçeci fulya da 5.gun blastokist dondurulmuş embriyo transveri oldu sen nerde yaptırdın canım bana 18 dediler bi yanlış mı anladım acaba
Bende İst. BahatdA yaptırdım 3. Gün embiryosu 2 tane transfer oldu 8 hücreli 11 gün yada 12 gün sonra genelde test yaptiriyolar seninki 15 gün ama vardır Dr. Bir bildiği cnm

Hiç kendinde bir farklılık belirti varmı canım sanki bana tutmadı gibi geliyor bebis senin 2. Denemen galiba

Bende İst. BahatdA yaptırdım 3. Gün embiryosu 2 tane transfer oldu 8 hücreli 11 gün yada 12 gün sonra genelde test yaptiriyolar seninki 15 gün ama vardır Dr. Bir bildiği cnm
ben de aynı şekilde 3.gün dond.emb için bahçeciden 15 gün sonraya test tarihi almıştım,,protokolleri böyle iyi ki de öyle çünkü 15 gün verince otomatik olarak 9. günde falan test yapmıyosun daha vaar diye :))

Hiç kendinde bir farklılık belirti varmı canım sanki bana tutmadı gibi geliyor bebis senin 2. Denemen galiba
Benim 3. Denemem cnm ilkinden 3.5 yasinda kızım var 2. Tutmadı bu 3. Belirtiyor gelince ilk başlarda kasıklarda ve bacaklarımda ağrı vardı bacağında arara yine ağrı oluyo bide çok gaz var bende arada yumurtalik larima sancı giriyor ama iyimi kotumu bu belirtiler bilmiyorum bugün 6 günüm sabah test yaptım negatif çok erken henüz 1 hafta bile olmadı dün akşamda erken teşhis testi yapmisdim onda çok çok silikde olsa gordum ikinci çizgiyi ama bugün normal testde çıkmadı hayırlısı olur inslh

Doğru cnm ben 9. Günü bile beklemefim 5. Ve 6. Günümde yaptım

Ya tutmamışsa tekrar toparlanıp devam etmek nasıl olacak bilmiyorum
İnslh tutmuştur cnm tutmadiysada ondada vardır bir hayır bizim istediğimiz her zaman hayırlı olmuyo cnm böyle düşünüp yola devam Rabbim sagliklisini hayirlisini versin hakkımızda inslh

Selam kızlar cok utanarak soruyorum bende cinsel istek hamile olduğumdan beri resmen tavan. Hormonlar baya etkilemis beni sanirim.Doktor iliski kese gorene kadar olmasin dedi ama kesin konusmadi. Bizde yapmadik bayadir. (7 hafta oldu)Onada 1 hafta var. Sizde var mi boyle bişey? Sizce bisey olur mu ya?? Cok utanarak soruyorum.

Bence 1 hafta daha sabret cnm sonra pişman olma

hayırlı olsun birinden pozitif duymak iyi geldi bende yarın yaptırıcam hiç belirti yasadınmı

Sağol cnm darısı başına inş :) 9. günden itibaren ağız kuruluğu vardı.İki gündür ciddi bir adet sancısı ve karın ağrısı ben kesin adet olucam demiştim o kadar yani.İdrarım koyu sarıydı ve baş ağrım vardı.Bi de ilk kez bu sabah göğüs uçlarımın büyüdüğünü fark ettim.Bu kadar

Rabbim hayırlısı ile kucağına almaya nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…