2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

İnslh cnm hayırlı hbr verirsin benimde yardım edenim yok cnm uzakdayim bende aileden ve 3.5 yasinda kızım var bende çok dikkat edemedim esimde çalışıyor işleri yoğun akşam geç 9 da geldiği için o saatdede süpürge alamıyoruz banada izin vermiyor sabret diyor pazartesi benimde test günüm ama artık ben dayanamıyorum supurcem tutacaksa tutacak zaten allahın takdiri

arkadaşlar günaydın yarın test günüm 9,gün test yapmıştım negatif cıkmıstı o yüzden biraz korkuyorum
Merrb cnm inslh pozitifleri donersinizde banada moral olursunuz cnm dün benim 5. Gunumdu adetden 6. Gün önce olan testden aldım yaptım hayalet çok silik bir çizgi bu sabahda normal test yaptım negatif erken yaptığımı düşünerek moralbozmuyorum ama inslh sizde bana moral olursunuz güzel haberlerinizle

Regli olmayi dört gözle bekliyorsundur simdi :) kac tane var dondurulmusun. Ne zaman regli günün belli mi hayırlısı olsun canim benim
Evet canım hem de nasıl bekleme :))) 6 dondurulmuş var.. Ben en son regl olmadım doktorumda olmayacaksın sadece kanaman olacak dedi.yani yumurta atmadım alındıkları için. regl zamanım değişti mi böyle olunca bilmiyorum şayet değişmediyse 21-22 Aralık gibi olacam muhtemelen..Daha çooook var ..Olduktan sonra da bitmiyor ki hemen transfer yapılmayacak muhtemelen..Yaaa Sabıırr Yaa Allaahh çekmeye devam :)

Kızlar merhaba, doktorumu aradım, "saç boyatmam lazım kötü berbat beyaz basmış durumda" diye. İğnelerimin 3. günü bugün yolun çok daha başındayım ama doktorum mutlaka organik boya kullan dedi. Yaş 41 beyaz çooookk. Sizler ne yaptınız ? Kullandığınız güvendiğiniz bir marka var mı? Şimdiden başladık bakalım dikkat etmeye.

Yarın 3 kişinin test günü dilerim Rabbim hayırlı haberler vermenizi nasip eder inslh hepimiz pozitif sonuçları alır ve sağlıklı hamilelik geciririz kucaklarimizi doldururuz inslh .

Amin canım İnşallah.. Rüya gibi yarın test yapacağıma inanamıyorum. O kadar uğraşıyoruz ki. İnşallah sonuçta gönlümüze göre güzel, hayırlı olur :)

Canim benim de aynı bembeyaz saçlarım. Ben yumurta toplandıktan birkac gün sonra boyatmistim. Organik boya değildi ama amonyaksızdı. Ben doktoruma sorduğumda problem olmaz demişti. Ama tabi transferden sonra boyatmadim ve bence doğru da değil.

Teşekkür ederim yanıtın için. Aslında transferden sonra daha mantıklı geldi düşününce. Yumurtalar alındıktan sonra, transferden önce. Amma detaylara takılıyoruz yahu :))) Parabensiz ve amonyaksız bir marka arayışındayım. Sen hangisini kullanmıştın acaba canım ?

Ben kuaförde dip boya yaptırıyorum canım ama piyasada da var galiba amonyaksız ürünler

Arkadaşlar merhaba, 30 kasımda transferim yapıldı bugün 9. Gün. Ben pazartesi 7. Gün bhcg yaptırdım negatif çıktı 4. Gün embriyosuydu zaten sinirlerim iyice bozulmuştu günlerdir yatmaktan ve progestan iğnelerden, 2 gündür de iğne yaptırmadım. Bugün lekelenme oldu. Doktoru aradım kızdı tabi doğal olarak, 12. Günü beklememiz şart ilaca da devam et dedi. Oysa ki ben ümidimi çoktan kesmiştim. Allahım affet beni.

Ay canım ya sen nasıl böyle bi şey yaparsın inanki çok cesaretli buldum seni 7. Günden sonra tutunanlarda var tabikide şimdi ne yapacan lekelenmende başlamış devam ediyomusun ilaçlarına Rabbim inşallah yüzüne bakarda bebişin sana tutunur canım erken yapmanın bazende zararları bu işte Umudunu kaybetmek

kızlar şu 3 gündür bir sıcak basıyor bir titriyorum hiç anlamadım ama içim şişiyor sıkılıyor bir anda ağlama geliyor.sizde de böyle değişiklikler oluyor mu yoksa kafayı mı yiyorum :)alev alev yanıyorum sanki şuan

Amin inşallah sağol canım. Şimdi düşününce ne yaptım ben diyorum kendi kendime ama o kadar karışık duygular içine giriyor ki insan. Aklım durmuş sanki. İlaca başladım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…