Ooof kizlar cok sıkıldım yatiyorum kalkiyorum tv izliyorum gazete dergi okuyorum bulmaca cozüyorum ama bunaldım hava cok guzel ama ben evden cikamiyorum yaaa
canım dün yapıldı transfer hiçç korktuğum gibi değilmiş sakın korkmayın . 2 adet embriyo koydu 24 kasım test yatıyorum şimdi
ama merak ediyorum ben yatyorum wc ye kalkıyorum yan yatıyorum yemek için oturuyorum bunlar normal değilmi ama çok sıkıcı yatmak.
Banada doktorum hibor igne verdi. Bugun transferim oldu yarin igneyi basliyacagim.
Benımde 3 yumurtam vardı, toplandı. Aynı gün daha hastanedeyken doktor 3 yumurtanın 2 tanesi iyi degil dedi. Yani 1 adet dedi. O da döllenmezse transfer bile olmaz dedi. Ve ben çok kötü oldum. 3 ten 1 e dustuk. 2 gun snra aradılar neyseki döllenmişti ve transfer edildi. Benim durumum daha kötüydü yani. 1 taneydi ve transferim oldu. Umutluyum moralımı bozmuyorum insallah tutacak.
O yuzden senin 2 adet var hiç moralini bozma moral önemli. Transfer olsun güzel haberlerını alırız ınş.
neden oyle oldu bilemem ama bildigim tek sey olumsuz dusunme lutfen.tek olsun 2 olsun ama seninle olsun canim benim.ve bence hersey yolunda gidicek.sadece senin ufaklik gelmeden annesini biraz korkutmak istedi:)
inşallah canm hayırlısıyla nasip etsin rabbim hepimize anne olmayı. çok acılar çekiyoruz bekliyoruz sonucu güzel olur inşallahkızlarrr salı gunu yumurtalarım toplanacak..biran once o gun gelsin diye bekliyorum.hayırlısıyla döllenirde annişinin karnına tutunur..rabbim el acıp dua eden ellerimizi bos cevirmesin..gunler sanki yıl gibi gecmiyor..
Bana da umut verdiniz ya, bende dört-beş tane yumurta gördü doktor, boyutları iyi ama sayı az sonuçta, çok moralim bozuldu ama illaki biri döllenir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Yarın opu yapılacak, umarım iyi devam eder sürecim.Benımde 3 yumurtam vardı, toplandı. Aynı gün daha hastanedeyken doktor 3 yumurtanın 2 tanesi iyi degil dedi. Yani 1 adet dedi. O da döllenmezse transfer bile olmaz dedi. Ve ben çok kötü oldum. 3 ten 1 e dustuk. 2 gun snra aradılar neyseki döllenmişti ve transfer edildi. Benim durumum daha kötüydü yani. 1 taneydi ve transferim oldu. Umutluyum moralımı bozmuyorum insallah tutacak.
O yuzden senin 2 adet var hiç moralini bozma moral önemli. Transfer olsun güzel haberlerını alırız ınş.
Kanunlara göre öyle ama özel merkezlerde geçerli değil bu benim ilk denemem olacak 32 yaşındayım ve 2 tane transfer olacak Allah izin verirseHayir tatlim sadece bir ya da iki basarisiz tup bebek denemesi lazim ki insallah cift embriyoya gerek kalmaz diyelim
Eğer gittiğin merkezdeki dr ile konuşursan 2 tane transfer yapıyorlar canım bilgin olsunayyy ben ikiz olsun çok istiyorum inş. tek embrıyoyla ikiz olur amin :)
tam olarak hissettiklerimi yazmışsın hatta salı günü dr da eşime söyledim
Ikisi insallah cok kaliteli okur canim. Tek embriyo transfer yapilacaksa insallah dondurulmusun bile kalir. Hic moralini bozma tek yumurta olgunlastirip tutturanlarvar. Onemli olan tutunmasi icini ferah tutKızlar 8 yumurtadan 5 olgunmuş. Bunlarıdanda 2 si döllenmiş. Çok moralim bozuk. Yarında çok önemli dedi arayan kız. Hücre bölğnmesini takip edicez dedi.... neden böyle oldu yoksa bu normalmi bilmiyırum...
Benim dr um da ozel olmasina ragmen bana o sekilde soyledi. Doktorlar zaman zaman insiyatif kullanabiliyo galiba. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallahKanunlara göre öyle ama özel merkezlerde geçerli değil bu benim ilk denemem olacak 32 yaşındayım ve 2 tane transfer olacak Allah izin verirse
Merhaba benimde salı günü toplanacak yumurtalarım. Umuyorum güzel haberler alırız. Siz de kasık ağrısı ve bacak ağrısı var mu? Benim ilk deneyimim, pco hastasıyımkızlarrr salı gunu yumurtalarım toplanacak..biran once o gun gelsin diye bekliyorum.hayırlısıyla döllenirde annişinin karnına tutunur..rabbim el acıp dua eden ellerimizi bos cevirmesin..gunler sanki yıl gibi gecmiyor..
Insallah guzelBana da umut verdiniz ya, bende dört-beş tane yumurta gördü doktor, boyutları iyi ama sayı az sonuçta, çok moralim bozuldu ama illaki biri döllenir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Yarın opu yapılacak, umarım iyi devam eder sürecim.
Merhabalar
Birazdan yumurta toplama işlemi yapacaklar önlüğü giydim bekliyorum biraz tırsıyorum :) işlem sonnrası görüşürz
Canim yasalara gore ya 2 olumsuz deneme olacak..yada 32 yasini doldurmus...benimde merkezim ozeldi ilk 2 tanede istememize ragmen 2 transfer etmedi...3. De 2 koyuldu...4. De dr um..yasin 27..ama onceki negatiflerden dolayi istersen 2 transfer edilebilir dedi...Benim dr um da ozel olmasina ragmen bana o sekilde soyledi. Doktorlar zaman zaman insiyatif kullanabiliyo galiba. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah
Merhaba benimde salı günü toplanacak yumurtalarım. Umuyorum güzel haberler alırız. Siz de kasık ağrısı ve bacak ağrısı var mu? Benim ilk deneyimim, pco hastasıyım
Merhabalar
Birazdan yumurta toplama işlemi yapacaklar önlüğü giydim bekliyorum biraz tırsıyorum :) işlem sonnrası görüşürz
Arkadaslar 2 kasimda transferim oldu.bugun 9da kan verdim.sonucumu bekliyorum hasttane bahcesinde.bana dua edin...cok heyecanliyim..
Arkadaslar 2 kasimda transferim oldu.bugun 9da kan verdim.sonucumu bekliyorum hasttane bahcesinde.bana dua edin...cok heyecanliyim..
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?