Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç günün var teste canımOoof kizlar cok sıkıldım yatiyorum kalkiyorum tv izliyorum gazete dergi okuyorum bulmaca cozüyorum ama bunaldım hava cok guzel ama ben evden cikamiyorum yaaa
Gerçekten kafayı bulduk..Allah sonumuzu hayr etsinYum. lar toplandiktan sonra da kullanman gereken ilaclar var baya. Transferden sonra da var :) ilaclardan kafayi bulduk valla
mrb canım hayırlı olsun inş. iyi haberler ver bizemrb kızlar 30 kasımda tedaviye başlıcam bende
İnşallah ben de vurulmam ya..Jel olur hap olur iğne bunalttı beni birazBen yumurta toplama ve transferden sonra igne olmadim hic
inş canım ilk denememiz olacak sen ne zaman yaptırıyorsunmrb canım hayırlı olsun inş. iyi haberler ver bize
benimde ilk denemem pazartesi iğnelere başlanacak daha var yaniinş canım ilk denememiz olacak sen ne zaman yaptırıyorsun
Hayirlisi olsun guzel haberlerini aliriz insallah :)mrb kızlar 30 kasımda tedaviye başlıcam bende
hayırlısı olsun canım önceki yazılarını okudum ikiz istiyorsun inş olur hayırlısıylabenimde ilk denemem pazartesi iğnelere başlanacak daha var yani
inş canım hayırlısı olsun hakkımızdaHayirlisi olsun guzel haberlerini aliriz insallah :)
evet çok istiyorum hayırlı saglıklı olsunda inş. :) hep beraber takır takır hamile kalıp çatır çatır doğuralım inş.hayırlısı olsun canım önceki yazılarını okudum ikiz istiyorsun inş olur hayırlısıyla
Bana fitil verdiler sadece cnmİnşallah ben de vurulmam ya..Jel olur hap olur iğne bunalttı beni biraz
9 gun kaldi cnm haftaya cumartesi insallahkaç günün var teste canım
çok heycanlı Allah nasip etsin hayırlı saglıklı evlat inş..9 gun kaldi cnm haftaya cumartesi insallah
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahçok heycanlı Allah nasip etsin hayırlı saglıklı evlat inş..
inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın cnm, fazla düşünmemeye çalış tuttu mu tutmadı mı diye, etkılemesn seni, gerçi dısardan söylemesi kolay ama uygulaması çok zor bilyorum9 gun kaldi cnm haftaya cumartesi insallah
Tatlim ben normalde panik atak biriyim hemen hersey olsun isterim garanticiyimdir ama ne olduysa transfer gununden beri hic aklim orada degil cok ilginc bana biseyler oldu sadece ev hapsi canimi sıkıyoinşallah hayırlı güzel sonuç alırsın cnm, fazla düşünmemeye çalış tuttu mu tutmadı mı diye, etkılemesn seni, gerçi dısardan söylemesi kolay ama uygulaması çok zor bilyorum
Merhaba siz hangi ilaçları kullanmaya başladınız? Yaş kaç? Ben de vitamin türevi ilaçlara başladım. Bu ay kan sonuçlarım (AMH FSH vs.) ve eşimin spermiogram sonucu gelmeden başlamak istemedim. Dr.um siz ne zaman isterseniz o zaman dedi. Ama ben ilaçlara başladım. Eşime de yazdı iki tane. Erken mi başladık acaba ilaçlara? Süreci de çok iyi bilmiyorum aslında. Bir yanım çok oku araştır diyor diğer yanım okursan çok vesvese yapıp hem kendimi hem de dr.u bunaltacağmı söylüyor. Kararsız kaldım.ben daha tedaviye baslamadan birsuru ilac kullanmaya basladim sizde durum nasil acaba?
ne güzel keşke bende atabilsem biraz aklımdan.. ev hapsi tabiki sıkıcıdır ama bebişine kavuşacağını düşün sabretmeye çalışv cnmTatlim ben normalde panik atak biriyim hemen hersey olsun isterim garanticiyimdir ama ne olduysa transfer gununden beri hic aklim orada degil cok ilginc bana biseyler oldu sadece ev hapsi canimi sıkıyo