• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ooof kizlar cok sıkıldım yatiyorum kalkiyorum tv izliyorum gazete dergi okuyorum bulmaca cozüyorum ama bunaldım hava cok guzel ama ben evden cikamiyorum yaaa

inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın cnm, fazla düşünmemeye çalış tuttu mu tutmadı mı diye, etkılemesn seni, gerçi dısardan söylemesi kolay ama uygulaması çok zor bilyorum:KK12:
Tatlim ben normalde panik atak biriyim hemen hersey olsun isterim garanticiyimdir ama ne olduysa transfer gununden beri hic aklim orada degil cok ilginc bana biseyler oldu sadece ev hapsi canimi sıkıyo

ben daha tedaviye baslamadan birsuru ilac kullanmaya basladim sizde durum nasil acaba?
Merhaba siz hangi ilaçları kullanmaya başladınız? Yaş kaç? Ben de vitamin türevi ilaçlara başladım. Bu ay kan sonuçlarım (AMH FSH vs.) ve eşimin spermiogram sonucu gelmeden başlamak istemedim. Dr.um siz ne zaman isterseniz o zaman dedi. Ama ben ilaçlara başladım. Eşime de yazdı iki tane. Erken mi başladık acaba ilaçlara? Süreci de çok iyi bilmiyorum aslında. Bir yanım çok oku araştır diyor diğer yanım okursan çok vesvese yapıp hem kendimi hem de dr.u bunaltacağmı söylüyor. Kararsız kaldım.

Tatlim ben normalde panik atak biriyim hemen hersey olsun isterim garanticiyimdir ama ne olduysa transfer gununden beri hic aklim orada degil cok ilginc bana biseyler oldu sadece ev hapsi canimi sıkıyo
ne güzel keşke bende atabilsem biraz aklımdan.. ev hapsi tabiki sıkıcıdır ama bebişine kavuşacağını düşün sabretmeye çalışv cnm

Back