• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

arkadaslar lucrin ignesinin bugun 3.gunu fakat bugun igneyi yapip cektikten sonra kanama oldu.sonra hafif bi sertlik ve arkasindan morarma.bu normalmi? yoksa benmi bu sefer biseyleri yanlis yaptim? birde enjeksiyonu doz miktarina getirip vurdugumda sonuna kadar pistonu itmeme ragmen icinde azicik bisey kaliyor.bu normalmi? tecrubeli arkadaslar yardim edin korkuyorum
Ben Lucrin kullanmadım ama bu ilaçların içinde biraz kalması normal diye biliyorum, dozunu miktarını onu hesaba katarak söylüyorlar sanırım. Kanama ve morluğu bilemiyorum, kılcal damara filan denk gelmiş olabilir belki.

ne güzel keşke bende atabilsem biraz aklımdan.. ev hapsi tabiki sıkıcıdır ama bebişine kavuşacağını düşün sabretmeye çalışv cnm
Sagol canım benim harika komsularim var gelip kendi kahvelerini yapip benimle sohpet ediyolar cok sukur onu dusundukce insan garip dusuncelere dalıyo ya olursa ya olmazsa diye o yuzden zihnini baska seylere yonlendir derim

Ben Lucrin kullanmadım ama bu ilaçların içinde biraz kalması normal diye biliyorum, dozunu miktarını onu hesaba katarak söylüyorlar sanırım. Kanama ve morluğu bilemiyorum, kılcal damara filan denk gelmiş olabilir belki.
Merhaba ,
Merak etme oncelikle, gobek deliginin 10 cm etrafindaki alani elinde tutup igneyi sokmalisin. Igne tam girmemis olabilir. Bir de igneye ilaci cektikten sonra ignenin icindeki havayi almaniz lazim, yani icine ilaci cok az fazla cekin, mesela sizin dozunuzu bilmiyorum (mesela 10 cc diyelim ornek vermek adina) mesela 10cc yerine 11 cc cekin, elinizde havada ufakca sikin ucunden 1-2 damla cikinca hava alinmis olur. Icinde 10 cc yi gorun ve igneyi yapin. Hava kalmissa da olbilir morarma. Moralini bozma gobek bolgesinde hicbir tehlike yok. Ilac icine girdiyse zaten sorun yok. Youtube'da gobekten igne yapma videolarini izleyin, ozellikle hava olayina dikkat edin. Iyi gunler :)

Hepsi cok guzeldir insallah

olumsuz dusunme iyi dusun iyi olsun:) merak etme hicbi aksilik yoktur. guzel haberlerini bekliyoruz:)

Kızlar 8 yumurtadan 5 olgunmuş. Bunlarıdanda 2 si döllenmiş. Çok moralim bozuk. Yarında çok önemli dedi arayan kız. Hücre bölğnmesini takip edicez dedi.... neden böyle oldu yoksa bu normalmi bilmiyırum...

Kızlar 8 yumurtadan 5 olgunmuş. Bunlarıdanda 2 si döllenmiş. Çok moralim bozuk. Yarında çok önemli dedi arayan kız. Hücre bölğnmesini takip edicez dedi.... neden böyle oldu yoksa bu normalmi bilmiyırum...

Benımde 3 yumurtam vardı, toplandı. Aynı gün daha hastanedeyken doktor 3 yumurtanın 2 tanesi iyi degil dedi. Yani 1 adet dedi. O da döllenmezse transfer bile olmaz dedi. Ve ben çok kötü oldum. 3 ten 1 e dustuk. 2 gun snra aradılar neyseki döllenmişti ve transfer edildi. Benim durumum daha kötüydü yani. 1 taneydi ve transferim oldu. Umutluyum moralımı bozmuyorum insallah tutacak.
O yuzden senin 2 adet var hiç moralini bozma moral önemli. Transfer olsun güzel haberlerını alırız ınş.

Canım naptın transfer nasıl gecti :)

canım dün yapıldı transfer hiçç korktuğum gibi değilmiş sakın korkmayın . 2 adet embriyo koydu 24 kasım test yatıyorum şimdi
ama merak ediyorum ben yatyorum wc ye kalkıyorum yan yatıyorum yemek için oturuyorum bunlar normal değilmi ama çok sıkıcı yatmak.

canım dün yapıldı transfer hiçç korktuğum gibi değilmiş sakın korkmayın . 2 adet embriyo koydu 24 kasım test yatıyorum şimdi
ama merak ediyorum ben yatyorum wc ye kalkıyorum yan yatıyorum yemek için oturuyorum bunlar normal değilmi ama çok sıkıcı yatmak.
Aramiza hos geldin bende 3 gundur ayni durumdayim 22 kasimdada benim testim var güzel haberler paylasicaz

Merhaba siz hangi ilaçları kullanmaya başladınız? Yaş kaç? Ben de vitamin türevi ilaçlara başladım. Bu ay kan sonuçlarım (AMH FSH vs.) ve eşimin spermiogram sonucu gelmeden başlamak istemedim. Dr.um siz ne zaman isterseniz o zaman dedi. Ama ben ilaçlara başladım. Eşime de yazdı iki tane. Erken mi başladık acaba ilaçlara? Süreci de çok iyi bilmiyorum aslında. Bir yanım çok oku araştır diyor diğer yanım okursan çok vesvese yapıp hem kendimi hem de dr.u bunaltacağmı söylüyor. Kararsız kaldım.
merhaba.aynı şey bende de vardı ama ben hep okuyup araştırıp daha çok kafaya takıyordum.bu forumda sanırım okumadığım konu yoktu. benim ilk denemem.daha önce başarısız bir tane aşılamam var. yaşım 31. bizde görünürde bir sorun yok. sebepsiz inferlite. her doktorun farklı tedavi türü var. ben ankara başkent hastanesinde tedavi görüyorum.tedaviye başlamadan 2 hafta önce drum ace-sel, polivit c, d-vit ampul ve teatrio haplarını verdi. teatrio hapını eşimle birlikte içiyoruz. siz nerde tedavi olacaksınız? inşallah hakkınızda hayırlı olur herşey.

iyi akşamlar kızlar benim dün transfer oldum. yatıyorum ama bu yatmanın boyutu ne ki acaba kendimi rahat hissetmem gerekiyor. bide doktorunuz size transferden sonra HİBOR iğne verdimi acaba ben dün başladım ama çok acıtıyor.
bugun göbekten vurulmaya korkuyorum. vurulan var mı

evet hemşireyi aradım ve damara gelmiş olacağını söyledi. kanamadan kaynaklıda morarma oldu sanırım.cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Merhaba ,
Merak etme oncelikle, gobek deliginin 10 cm etrafindaki alani elinde tutup igneyi sokmalisin. Igne tam girmemis olabilir. Bir de igneye ilaci cektikten sonra ignenin icindeki havayi almaniz lazim, yani icine ilaci cok az fazla cekin, mesela sizin dozunuzu bilmiyorum (mesela 10 cc diyelim ornek vermek adina) mesela 10cc yerine 11 cc cekin, elinizde havada ufakca sikin ucunden 1-2 damla cikinca hava alinmis olur. Icinde 10 cc yi gorun ve igneyi yapin. Hava kalmissa da olbilir morarma. Moralini bozma gobek bolgesinde hicbir tehlike yok. Ilac icine girdiyse zaten sorun yok. Youtube'da gobekten igne yapma videolarini izleyin, ozellikle hava olayina dikkat edin. Iyi gunler :)
teşekkür ederim. tüm videoları izledim ama 2 gündür becerirken bugün beceremedim. napalım nazar olsun bu da:)

Super ikizler geliyor desene ☺️☺️ Valla ben biraz arastirdim kac gundur okuyorum, bilimsel yayinlara da baktim. Ilk gun transfer sonrasi 1 saat uzandiktan sonra hatta o bile cok gerekli degil denen yerler var , yani yapilan arastirmaara gore 10 gun yatan kisi ile yatmayan kisinin tutma oraninda bir fark yokmus. O yuzden hep yatma. Hep yatmakta zor. Otur, kendine salata yap, evin icinde yuru, hobin varsa onu yap mesela ben tas boyuyorum. Sen örgü yaparsin yaa baska seyler kafa dagitan seylere yonel. Yatagini kendin topla, yani sirf uzanmak vucut icin de iyi degil. Kan dolasimi , metabolizma onemli. Bana doktor dedi yatma hep dedi, gunluk evde hayatini deva ettir dedi. Tabi agir kaldirmican dikkat edicen. Ama onun disinda yan yatmak yurumek oturmak bunlarin ne avantaji ne dezavantaji var canim.
Sirayla ogrenicez benim de 23 kasim

iyi akşamlar kızlar benim dün transfer oldum. yatıyorum ama bu yatmanın boyutu ne ki acaba kendimi rahat hissetmem gerekiyor. bide doktorunuz size transferden sonra HİBOR iğne verdimi acaba ben dün başladım ama çok acıtıyor.
canım hayırlı olsun transferin güzel haberlerini bekliyoruz.dünden beri merak ediyodum bende seni. hulusi hoca hibor mu veriyo? çok acıttığını okumuştum bende.iğne deriden çıktıktan sonra bile kendisini hissettiren bir iğneymiş kendileri:(

neden oyle oldu bilemem ama bildigim tek sey olumsuz dusunme lutfen.tek olsun 2 olsun ama seninle olsun canim benim.ve bence hersey yolunda gidicek.sadece senin ufaklik gelmeden annesini biraz korkutmak istedi:)

Banada doktorum hibor igne verdi. Bugun transferim oldu yarin igneyi basliyacagim.

Back