• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaslar 2 kasimda transferim oldu.bugun 9da kan verdim.sonucumu bekliyorum hasttane bahcesinde.bana dua edin...cok heyecanliyim..
ayyy rabbim yardimcin olsunn..insallah cookkkk guzel haberlerle gelirsin bize....

WAW WAW selam Can'ım senin transferin ne Zaman olmuştu

A.s canim..benim carsamba oldu...bugun 3. Gunumm...bu bekleyis en zoru sanirimm..

Canim yasalara gore ya 2 olumsuz deneme olacak..yada 32 yasini doldurmus...benimde merkezim ozeldi ilk 2 tanede istememize ragmen 2 transfer etmedi...3. De 2 koyuldu...4. De dr um..yasin 27..ama onceki negatiflerden dolayi istersen 2 transfer edilebilir dedi...

Canim bendede pko var...yumoslar buyudugu icin kasik agrilarii...biz pkolularda cok yumos olabiliyor..opu sonrasi bolll ama boool su tuket ve protein agirlikli beslenn...

Hadi hayirli olsun...hic heycan yapma bi uyanacaksin hersey bitmis...insallah guEl saglikli yumoslarin toplanir..
Benim tek farkli bildigim yas sinirinin 32 degil de 35 olmasi.
Bu arada aradilar yarin saat 08:00 de hastanede olucam 09:30 gibi transferim olucak. Heyecanliyim ama heyecanli diilim gibi. Bi tarafim tutucak diye bi tarafim hic umutlanma % 50 ihtimal var ya tutucak ya tutmuycak bu kadar basit diyorum. Bi degisik haller icindeyim yani. Bana da iki tane koyulacak ne diyelim insallah diyip Allaha emanet edicez kendimizi.

Bu arada kizlar su progestan ignelerin 4. gunuydu dun. Gece dokindum oyle topaklasmis ki esim masaj yaparken agladim resmen. Bunu daha rahat gecirecek bi tavsiyesi olan varsa can kulagihla dinliyorum :(

Arkadaşlar merhaba !Rabbım hepımızd saglıklı evlatlar nasıp eylesın .. Ben de pazartesi günü iğnelerimi vurulmaya basladım .. Bu benım 2. Tüp bebek denemem olacak. İlki haZiran ayında Prof Faruk Buyruda olmustu beta hcg 7000 lere kadar cıktı kesemız olustu ama bebegı hıc goremedık kürtaj oldum .tavsiye uzerine Prof Bulent Tiras a basladim.Muhtemelen pazartesu gunu catlatma ignemi olacagim , carsamba yumjrta toplama, spermlere mikrocip yontemi uygulacak sonrasında dollenen embrıyoların en iyi 4 tanesınden sıvı alınıp genetık ıncelemeye yollanacak , genetıgı duZgun olanlar dondurulacak , benım de 3 aylık lucrın tedavım baslayacak , bu da çikolata kistim var onun kcın sanırım , transfersen bır ay once de rahım fılmı ve hıstereskopı uygulanacak muhtemelen mart ayında transferim olacak, Bıra uzun ve malıyetlı bır surec ama ınsallah bebeklerım benımle olsunda .. Bu yolda bırbırımıze destekle atlatırız ınslalah. Bol hamıle haberı alacagımız bir topik olsun :)

ayyy rabbim yardimcin olsunn..insallah cookkkk guzel haberlerle gelirsin bize....

A.s canim..benim carsamba oldu...bugun 3. Gunumm...bu bekleyis en zoru sanirimm..

Evet canim cok zor beklemek hakkaten benimde 5. Günüm bugün ıdrarda bakmayı düşünüyomusun
ben dün baktım hiç bişi yoktu bugün baktım hayalet bi çoğu çıktı sabah 6 da baktım 4.5 gün olmuş oluyo transfer olalı benim gibi yapan başkaları varmıdır acep :KK56:

Arkadaşlar merhaba !Rabbım hepımızd saglıklı evlatlar nasıp eylesın .. Ben de pazartesi günü iğnelerimi vurulmaya basladım .. Bu benım 2. Tüp bebek denemem olacak. İlki haZiran ayında Prof Faruk Buyruda olmustu beta hcg 7000 lere kadar cıktı kesemız olustu ama bebegı hıc goremedık kürtaj oldum .tavsiye uzerine Prof Bulent Tiras a basladim.Muhtemelen pazartesu gunu catlatma ignemi olacagim , carsamba yumjrta toplama, spermlere mikrocip yontemi uygulacak sonrasında dollenen embrıyoların en iyi 4 tanesınden sıvı alınıp genetık ıncelemeye yollanacak , genetıgı duZgun olanlar dondurulacak , benım de 3 aylık lucrın tedavım baslayacak , bu da çikolata kistim var onun kcın sanırım , transfersen bır ay once de rahım fılmı ve hıstereskopı uygulanacak muhtemelen mart ayında transferim olacak, Bıra uzun ve malıyetlı bır surec ama ınsallah bebeklerım benımle olsunda .. Bu yolda bırbırımıze destekle atlatırız ınslalah. Bol hamıle haberı alacagımız bir topik olsun :)

Hayırlısı olsun canım bende temmuzda başladım cgh yaptırdım,histereskopi yok embriyo dondurma derken yeni oldum transferimi Rabbim sonunu güzel etsin cumlemizin

Ya ben ne duygusal oldum. Cay bahcesinde senin sonucuna gozlerim doldu darisi benim basima darisi hepimizin basina insallah. Insallah saglikli bi sekilde kucagina al canim benim. Ve bizi de dualarindan eksik etme
Canlar sonuc positifff:))
Allahim sizlerede nasip eder insallahhh..isteyen hwrkese bu yolda kosan cırpınan herkese nasip etsin rabimm...

Bu arada aradilar yarin saat 08:00 de hastanede olucam 09:30 gibi transferim olucak. Heyecanliyim ama heyecanli diilim gibi. Bi tarafim tutucak diye bi tarafim hic umutlanma % 50 ihtimal var ya tutucak ya tutmuycak bu kadar basit diyorum. Bi degisik haller icindeyim yani. Bana da iki tane koyulacak ne diyelim insallah diyip Allaha emanet edicez kendimizi.

Bu arada kizlar su progestan ignelerin 4. gunuydu dun. Gece dokindum oyle topaklasmis ki esim masaj yaparken agladim resmen. Bunu daha rahat gecirecek bi tavsiyesi olan varsa can kulagihla dinliyorum :KK43:
canim simdiden hayirli olsun.bebislerini al da gel yarin:)

Bu arada kizlar su progestan ignelerin 4. gunuydu dun. Gece dokindum oyle topaklasmis ki esim masaj yaparken agladim resmen. Bunu daha rahat gecirecek bi tavsiyesi olan varsa can kulagihla dinliyorum :KK43:

V Violet_79 hadi hayırlısı cnm. İnşallah bebişlerin sıkısıkı tutunur sana :)) kaçtane döllenen embriyon olmuştu. Bana hala cvp gelmedi döllenen 2 tane yumurta için. Hücre bölünmelerine bakılacaktı... iğne yerlerindeki beze içinde sıcak su tambonu iyi geliyor dedi bir arkadaşım. Bende bugün 3. Yaptıracam ama oturmakta zorluk çekiyorum...

V Violet_79 hadi hayırlısı cnm. İnşallah bebişlerin sıkısıkı tutunur sana :)) kaçtane döllenen embriyon olmuştu. Bana hala cvp gelmedi döllenen 2 tane yumurta için. Hücre bölünmelerine bakılacaktı... iğne yerlerindeki beze içinde sıcak su tambonu iyi geliyor dedi bir arkadaşım. Bende bugün 3. Yaptıracam ama oturmakta zorluk çekiyorum...
Benim 13 yum. Toplanmisti. 5i dollenmis. Dun arayip ikisnin devam edemedigini biri iyi kalite ikisi orta kalite gelistigini soylediler insallah dayanirlar. Yas 36 buna da sukur bi tane olsun benimle olsun diyorum. Olacagi varsa her turlu olur diyorum. Insallah artik bu streslere girmeyiz tekrar. Ama kac hucreli oldugunu soylemediler.
Senin toplanisinin kacinci gunu?
Ha bir de bugun eczaneden alkol aldim kolonya kojusunu buram buram sevmedigim icin.bir arkadasim bol alkolle ve pamukla ovala iyi geliyor dedi. Hemsire de igneden 15-20 dk sonra ovalamaya baslayin dedi. Bakalim insallah iyi gelir

Merhaba benimde salı günü toplanacak yumurtalarım. Umuyorum güzel haberler alırız. Siz de kasık ağrısı ve bacak ağrısı var mu? Benim ilk deneyimim, pco hastasıyım

aminnn canım bazen bacaklarımı toplayıp oturamıyorum baskı olusuyor kasıklarımda,ve ara ara belim agrıyor ama bacaklarımda agrı yok.benimde ilk denemem ve çikolata kistim var benimde..ıster ıstemez gel gitler yasıyorum tutarmı tutmazmı diye..allahım uzerımızdekı stresı alsın biran once guzel haberler alalım.

Back