- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Ooof kizlar cok sıkıldım yatiyorum kalkiyorum tv izliyorum gazete dergi okuyorum bulmaca cozüyorum ama bunaldım hava cok guzel ama ben evden cikamiyorum yaaa
Al bendende okadarrr...yaa senin ne zamandi transferr pes pese guzel ha erler vericez insallahhh...
canım dün yapıldı transfer hiçç korktuğum gibi değilmiş sakın korkmayın . 2 adet embriyo koydu 24 kasım test yatıyorum şimdi
ama merak ediyorum ben yatyorum wc ye kalkıyorum yan yatıyorum yemek için oturuyorum bunlar normal değilmi ama çok sıkıcı yatmak.
Hayirli olsun arkadasimm...devamli yatmak zorunda degilsin canim sadece 3 gun biraz daha dikkatli ol dediler bana..embriyolog...uzanma..agir kaldirma..ufak su birikintisi bile olsa uzerinden hoplama..ilk 3 gun tutunma asamasinda olacaklar dedi..evinin icinde normal hayatina don dedi...
O igna nasil bisi..bende progestan kullaniyorum..oda cok canimi yakiyor..vurunca degilde..vuruldukdan sonra...
Banada doktorum hibor igne verdi. Bugun transferim oldu yarin igneyi basliyacagim.
Masallahh..hayirli olsunn arkadasim...
Transferler cogaldi sonuclarimizda hep ayni tarihlerde..hadi bakalim pes pese guzel haberler verelim insallahhh...