• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ooof kizlar cok sıkıldım yatiyorum kalkiyorum tv izliyorum gazete dergi okuyorum bulmaca cozüyorum ama bunaldım hava cok guzel ama ben evden cikamiyorum yaaa

Al bendende okadarrr...yaa senin ne zamandi transferr pes pese guzel ha erler vericez insallahhh...

canım dün yapıldı transfer hiçç korktuğum gibi değilmiş sakın korkmayın . 2 adet embriyo koydu 24 kasım test yatıyorum şimdi
ama merak ediyorum ben yatyorum wc ye kalkıyorum yan yatıyorum yemek için oturuyorum bunlar normal değilmi ama çok sıkıcı yatmak.

Hayirli olsun arkadasimm...devamli yatmak zorunda degilsin canim sadece 3 gun biraz daha dikkatli ol dediler bana..embriyolog...uzanma..agir kaldirma..ufak su birikintisi bile olsa uzerinden hoplama..ilk 3 gun tutunma asamasinda olacaklar dedi..evinin icinde normal hayatina don dedi...

O igna nasil bisi..bende progestan kullaniyorum..oda cok canimi yakiyor..vurunca degilde..vuruldukdan sonra...

Banada doktorum hibor igne verdi. Bugun transferim oldu yarin igneyi basliyacagim.

Masallahh..hayirli olsunn arkadasim...

Transferler cogaldi sonuclarimizda hep ayni tarihlerde..hadi bakalim pes pese guzel haberler verelim insallahhh...

Benımde 3 yumurtam vardı, toplandı. Aynı gün daha hastanedeyken doktor 3 yumurtanın 2 tanesi iyi degil dedi. Yani 1 adet dedi. O da döllenmezse transfer bile olmaz dedi. Ve ben çok kötü oldum. 3 ten 1 e dustuk. 2 gun snra aradılar neyseki döllenmişti ve transfer edildi. Benim durumum daha kötüydü yani. 1 taneydi ve transferim oldu. Umutluyum moralımı bozmuyorum insallah tutacak.
O yuzden senin 2 adet var hiç moralini bozma moral önemli. Transfer olsun güzel haberlerını alırız ınş.

neden oyle oldu bilemem ama bildigim tek sey olumsuz dusunme lutfen.tek olsun 2 olsun ama seninle olsun canim benim.ve bence hersey yolunda gidicek.sadece senin ufaklik gelmeden annesini biraz korkutmak istedi:)

Kızlarrr çok teşekkür ederim inşllah herşey yolunda gider. Hepimiz için. Bu kadar eziyet çekiyoruz vicudumuzda bebişlerimiz için. Maddi ve manevi yoruluypruz. Allah kucaklarımızı şenlendirsin inşallah hepimizin...

kızlarrr salı gunu yumurtalarım toplanacak..biran once o gun gelsin diye bekliyorum.hayırlısıyla döllenirde annişinin karnına tutunur..rabbim el acıp dua eden ellerimizi bos cevirmesin..gunler sanki yıl gibi gecmiyor..
inşallah canm hayırlısıyla nasip etsin rabbim hepimize anne olmayı. çok acılar çekiyoruz bekliyoruz sonucu güzel olur inşallah

Benımde 3 yumurtam vardı, toplandı. Aynı gün daha hastanedeyken doktor 3 yumurtanın 2 tanesi iyi degil dedi. Yani 1 adet dedi. O da döllenmezse transfer bile olmaz dedi. Ve ben çok kötü oldum. 3 ten 1 e dustuk. 2 gun snra aradılar neyseki döllenmişti ve transfer edildi. Benim durumum daha kötüydü yani. 1 taneydi ve transferim oldu. Umutluyum moralımı bozmuyorum insallah tutacak.
O yuzden senin 2 adet var hiç moralini bozma moral önemli. Transfer olsun güzel haberlerını alırız ınş.
Bana da umut verdiniz ya, bende dört-beş tane yumurta gördü doktor, boyutları iyi ama sayı az sonuçta, çok moralim bozuldu ama illaki biri döllenir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Yarın opu yapılacak, umarım iyi devam eder sürecim.

Bu arada benim tedavim aralık ayına kaldı normalde kasım başında ve kasım sonunda regl olacaktım ama kasım başındaki regl 8 gün gecikince aralık ayına kaldık herşeyde vardır herhalde bir hayır.Bu arada bugün raporumu aldım pazartesi dr gidip ilaçları yazdırıcam ve muayene olucam Allahım hepimizin hakkında hayırlısını göstersin inşallah

Kızlar 8 yumurtadan 5 olgunmuş. Bunlarıdanda 2 si döllenmiş. Çok moralim bozuk. Yarında çok önemli dedi arayan kız. Hücre bölğnmesini takip edicez dedi.... neden böyle oldu yoksa bu normalmi bilmiyırum...
Ikisi insallah cok kaliteli okur canim. Tek embriyo transfer yapilacaksa insallah dondurulmusun bile kalir. Hic moralini bozma tek yumurta olgunlastirip tutturanlarvar. Onemli olan tutunmasi icini ferah tut

Kanunlara göre öyle ama özel merkezlerde geçerli değil bu benim ilk denemem olacak 32 yaşındayım ve 2 tane transfer olacak Allah izin verirse
Benim dr um da ozel olmasina ragmen bana o sekilde soyledi. Doktorlar zaman zaman insiyatif kullanabiliyo galiba. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah

kızlarrr salı gunu yumurtalarım toplanacak..biran once o gun gelsin diye bekliyorum.hayırlısıyla döllenirde annişinin karnına tutunur..rabbim el acıp dua eden ellerimizi bos cevirmesin..gunler sanki yıl gibi gecmiyor..
Merhaba benimde salı günü toplanacak yumurtalarım. Umuyorum güzel haberler alırız. Siz de kasık ağrısı ve bacak ağrısı var mu? Benim ilk deneyimim, pco hastasıyım

Bana da umut verdiniz ya, bende dört-beş tane yumurta gördü doktor, boyutları iyi ama sayı az sonuçta, çok moralim bozuldu ama illaki biri döllenir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Yarın opu yapılacak, umarım iyi devam eder sürecim.
Insallah guzel
Haberlerini alacagiz :) moralini bozma kesin dollenir hatta en az 3-4 olur:)

Son düzenleme:
Merhabalar
Birazdan yumurta toplama işlemi yapacaklar önlüğü giydim bekliyorum biraz tırsıyorum :) işlem sonnrası görüşürz:110:

Benim dr um da ozel olmasina ragmen bana o sekilde soyledi. Doktorlar zaman zaman insiyatif kullanabiliyo galiba. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah
Canim yasalara gore ya 2 olumsuz deneme olacak..yada 32 yasini doldurmus...benimde merkezim ozeldi ilk 2 tanede istememize ragmen 2 transfer etmedi...3. De 2 koyuldu...4. De dr um..yasin 27..ama onceki negatiflerden dolayi istersen 2 transfer edilebilir dedi...

Merhaba benimde salı günü toplanacak yumurtalarım. Umuyorum güzel haberler alırız. Siz de kasık ağrısı ve bacak ağrısı var mu? Benim ilk deneyimim, pco hastasıyım

Canim bendede pko var...yumoslar buyudugu icin kasik agrilarii...biz pkolularda cok yumos olabiliyor..opu sonrasi bolll ama boool su tuket ve protein agirlikli beslenn...

Merhabalar
Birazdan yumurta toplama işlemi yapacaklar önlüğü giydim bekliyorum biraz tırsıyorum :) işlem sonnrası görüşürz:110:

Hadi hayirli olsun...hic heycan yapma bi uyanacaksin hersey bitmis...insallah guEl saglikli yumoslarin toplanir..

Merhabalar

Canının yanmıyacak merak etme. Zaten çıkmışsındır işlemden. Dinlen cnm bol bol. İnşallah yumurtaların çok güzeldir...

Back