Bigün kaçıncı gün canımKızlar cuma günü 96 idi sonucum şimdi 139 oldu pek sağlıklı ilerlemiyo sanırım fikir verirmisiniz çok moralim bozuldu
13. Günü koyu kahve rengi parça gelmiş çamaşırıma şimdi gördüm bugün çok ağladım onun etkisi olmuşmudurIyi gibi gorunuyo ama canim dusuk degill bence kacinci gunun transferjnjn
13. Gün canımmBigün kaçıncı gün canım
Dur bakalım Allah büyük. İçin rahat etsin yarın tekrar yaptır tahlil. İnşallah katlanır değerin.13. Gün canımm
O kahve rengi lekeler kullanilan fitil.yada jellerden olabiliyorr.kötü bir durum oldugunu sanmiyorummm icini ferah tutt artik üzülmeee bebegini de üzmee13. Günü koyu kahve rengi parça gelmiş çamaşırıma şimdi gördüm bugün çok ağladım onun etkisi olmuşmudur
İnşallah canımm çok korkuyorum kötü bi durum yoktur saol canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla hepimizi bebiş sahibi yapsınO kahve rengi lekeler kullanilan fitil.yada jellerden olabiliyorr.kötü bir durum oldugunu sanmiyorummm icini ferah tutt artik üzülmeee bebegini de üzmee
Aminİnşallah canımm çok korkuyorum kötü bi durum yoktur saol canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla hepimizi bebiş sahibi yapsın
Kızlar cuma günü 96 idi sonucum şimdi 139 oldu pek sağlıklı ilerlemiyo sanırım fikir verirmisiniz çok moralim bozuldu
Düşünüyorum aslında ama bende korkuyorum biraz bide daha çok erken yapsam bile cuma günü falan yaparım yada perşembe şimdi çok erken çıkmaz cunkuİnşallah canım. Adet tarihim test tarihinden bir gün sonra 14 aralık. Ama güvenemiyorum. Bakalım artık hayırlısı. Sen erken idrar tahlili yapmayı düşünüyor musun? Ben sabredemeyecek gibiyim ama bir yandan da korkuyorum ya çıkmazsa diyeSabretmek zor iş
Canim benimkide senin gibi ikiye katlamiyor bende kimyasal gebelik mi oldu diye supheleniyorum. Cumartesi doktora gidicem. O zaman herhalde iyi kötü bi sonuc verir. Hakkimizda hayirlisi olsun.Kızlar cuma günü 96 idi sonucum şimdi 139 oldu pek sağlıklı ilerlemiyo sanırım fikir verirmisiniz çok moralim bozuldu
Canım senden bi haber gelmedi sonuç nasıl? Benim sayı artışım saglikli ilerlemiyor gibi. Umarim srnin sonucun iyidir.gayet güzel sonuç ,hayırlı olsun :)
Bende yapmayi düsünüyorum.yarin test alicam salı sabahi yaparimm 9.gün olucak salıDüşünüyorum aslında ama bende korkuyorum biraz bide daha çok erken yapsam bile cuma günü falan yaparım yada perşembe şimdi çok erken çıkmaz cunku
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip eylesin inşallahKızlar bugun test sonucunu tekrarladım degerim 152 ye yükselmiş çok şükür
icim okadar yanıyor ki gozumun yasi dinmiyor hic.yani kendimi cok ezik ise yaramaz hissediyorum.dua etmek istemiyorum. cok kirildim yaradana.kendimi cok caresiz hissediyorum.okuyoruma her yazilan satirlari msj lari.herkes neguzel gun sayıyor. ben onu bile tadamadim.ben cok aci cekiyorum.benim kendime dualarim kabul olmadi ins sizler hep mutlu olursunuz.kiz olsun istedim.tedaviye baslar baslamaz patik aldım kizima.hergun onu elime alip allaha yalvardim.kiz olsun diye degil hayırlı bi evlat sahip dedim ama gonlum kizdan yanaydi.gobegimi tutarak sanki hamileymisim gibi, kizim neolur dua et dedim.ama olmadı iste.cok pişmanım keske tup bebege baslamasaydik.kendi dünyamda her ay umutla beklerken daha mutluydum.belki diyordum.ama simdi hic umudum kalmadi.gozlerim kendiliginden akiyor istemsiz kendi kendine akiyor.icim cok aciyoyaşın ileri olmadığı olmayabilir ama yaşından dolayı sanslısın inş. Rabbim hayırlı haber vermeni nasip eder. ben 41 yasındayım bizim için arık son sanslar tabbi Allahol derse olur hayırlısı artık
Bende yapmayi düsünüyorum.yarin test alicam salı sabahi yaparimm 9.gün olucak salı
Bende yapmayi düsünüyorum.yarin test alicam salı sabahi yaparimm 9.gün olucak salı
negatif sonucu aldım bugün,üzüldüm ama eşim sağolsun cok buyuk destek.3 den 1 i birinin bile tutmamış olması üzücü tabi.Kısmet boyleymiş demekten başka bi çare yok şimdilik.Umarım senın değerlerin artarak ilerler arkadaşım.Canım senden bi haber gelmedi sonuç nasıl? Benim sayı artışım saglikli ilerlemiyor gibi. Umarim srnin sonucun iyidir.
Canım oncelıkle cevap vrrdıgın ıcın tesekkurler, Rabbim inşallah ıkızlerını sag saglım kucagına almayı nasıp eder . İlk tüp bebeklrrine cgh yapılmısmıydı ? Benım de senın gibi ilk tüp denemem tuttu ama bebeği hiç goremedım kürtaj oldum temmuz ayında . O yuzden bu sefer cgh yapıldı embrıyolara . Salı günü benim histereskopı netlesecek bakalım doktorumda farkı yok derse carsambaya randevu aldım zaten .hakkımızda hayırlısı olsunBen 2014agustosta histeroskopi oldum canim.benim sadece polip alincakti ameliyat sirasinda rahmimin kalp seklinde oldugu farkedilmis onu duzeltmis doktorum bide rahime cizik atmis.histeroskopi sonrasi ocak ayinda transferim yapildi ve tuttu.o bebegimi mart ayinda kaybettim gelisememis.ama 8 ay sonra gene yaptirdik tup bebek ve su an ikizlere hamileyim:))seninkine benziyo tedavi surecim ama doktorum bana histeroskopiden 1ay sonra transfer yapmamiz lazim demedi.3 ay bekleyelim belki kendiliginden kalirsin dedi.kalmadim kendiligimden o zaman.sonucta gene tup bebekle oldu ama bunada sukur..cok sukur..
Allah yardimcin olsun canim.hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim...
9. Günde çıkabilir inslh hayırlı haberler verirsin cmBende yapmayi düsünüyorum.yarin test alicam salı sabahi yaparimm 9.gün olucak salı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?