- 18 Ekim 2015
- 300
- 309
- 18
icim okadar yanıyor ki gozumun yasi dinmiyor hic.yani kendimi cok ezik ise yaramaz hissediyorum.dua etmek istemiyorum. cok kirildim yaradana.kendimi cok caresiz hissediyorum.okuyoruma her yazilan satirlari msj lari.herkes neguzel gun sayıyor. ben onu bile tadamadim.ben cok aci cekiyorum.benim kendime dualarim kabul olmadi ins sizler hep mutlu olursunuz.kiz olsun istedim.tedaviye baslar baslamaz patik aldım kizima.hergun onu elime alip allaha yalvardim.kiz olsun diye degil hayırlı bi evlat sahip dedim ama gonlum kizdan yanaydi.gobegimi tutarak sanki hamileymisim gibi, kizim neolur dua et dedim.ama olmadı iste.cok pişmanım keske tup bebege baslamasaydik.kendi dünyamda her ay umutla beklerken daha mutluydum.belki diyordum.ama simdi hic umudum kalmadi.gozlerim kendiliginden akiyor istemsiz kendi kendine akiyor.icim cok aciyo
Arkadaşım neden bu kadar umutsyzluğa kapıldın bilmiyorum. Geçmişi okuyamadım. Ama inanki her şerde bir hayır vardır. Birkez daha deneme imkanınız yokmu. Yada doktırlar çok mu umutsuz konuşuyorlar. ? Ama lütfen bu kadar yıpratma kendini. Önce biz iyi olmalıyız.. ve lütfen Rabbime küsme dualarından vazgeçme... o bizim için en iyisini bilendir.. Ve seninde mutlu olacağun vakit gelecektir... yeterki sen iyi olll.....